Rafał Krzywda 04.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam właśnie minęło 2 lata od ostatniego mojego postu z zakupem maszynki do płytek,padło na MONTOLIT 75P2 i jestem zachwycony moim wyborem,wysoka jakość cięcia płytek i super wytrzymała konstrukcja maszynki.Teraz proszę o poradę w wyborze maszynki elektrycznej,interesuje mnie tylko firma MONTOLIT I RAIMONDI firma RUBI odpada zbyt negatywne opinie o tych maszynkach zbyt delikatne chodzi o konstrukcje i szybko rdzewieją.Cena do 5000 tys zł,proszę o opinię.Rocco : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 04.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Żalisz się, czy chwalisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 04.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Reklamujesz i robiz czarną reklamę konkurencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Cena do 5000 tys zł,proszę o opinię.Rocco : tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 04.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kupno maszynki elektrycznej normalnie uwielbiam takie tematy no to w temacie: ja nie polecam maszynek elektrycznych philipsa, jakoś mi w ręku nie leżą, na dwóch się zawiodłem a jedna zarost źle goli aha jeszcze sąsiad-masarz coś wspominał, że dobre to są nie zelmery tylko wilki, ja nie wiem aha, jeszcze na allegro jest trochę maszynek do papierosów i do ostrzenia noży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.11.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam właśnie minęło 2 lata od ostatniego mojego postu z zakupem maszynki do płytek,padło na.... Aha, tylko gdzie tamten post i jakim cudem, jak dołączyłeś dzisiaj i masz tylko ten jeden post? No tytuł faktycznie, też myślałem, że chodzi o maszynkę do strzyżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 05.11.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 U mnie najlepsze maszynki ma Rymondis, ale oni nie sprzedają tylko złomują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 05.11.2009 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 "że żona go nie rozumie, że wcale ze sobą nie śpią, ona na pamięć to umie. Jakże o tym zapomnieć? Jak w pamięci to zatrzeć? Lepiej milczeć przytomnie i patrzeć."A jeszcze lepiej kupić maszynkę firmy MONTOLIT I RAIMONDI firma RUBI odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ...interesuje mnie tylko firma MONTOLIT I RAIMONDI firma RUBI ... to sobie kup ! jesli juz wybrałes - po co bijesz piane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 05.11.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam właśnie minęło 2 lata od ostatniego mojego postu z zakupem maszynki do płytek,padło na.... Aha, tylko gdzie tamten post i jakim cudem, jak dołączyłeś dzisiaj i masz tylko ten jeden post? No tytuł faktycznie, też myślałem, że chodzi o maszynkę do strzyżenia Poprzedni post wyciął tą maszynką za 5000tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 05.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 do rzeczy, gdzie ten sklep? Tu? http://montolit.pl/sklep/product_reviews_info.php?products_id=75&reviews_id=5 J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 05.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ...obojętnie jaka firma... to ma być dobre i na lata! ...wybierz ten model z przyczłapami do bulbulatora co byś później nie miał problemów z wydrzyżdżaczem bo może okazać się nie kompatybilna z samoprawogwintującąwichajsterpicpaletą.... ...5 koła... może być mało... chyba że bez tych przyczłapów... ale to kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 05.11.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam właśnie minęło 2 lata od ostatniego mojego postu z zakupem maszynki do płytek... Ja nie polecam maszynek elektrycznych Montolit: słabe kolory, brudzą się, nie działają pod wodą, wymagają podłączenia prądu, są obsługowe, nie działają automatycznie. Gdyby nie te wady, byłyby całkiem przyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Krzywda 05.11.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Przepraszam za jedno kłamstwo,z tym moi tymm postem tak to jest pierwszy post na forum.Jestem zalogowany na innych forach i ten teks został skopiowany i nie za uwarzyłem zdania.Taki sprzęt można kupić w sklepie http://www.blutech.nazwa.pl/glazurnik_sklep/index.php?cat=c4_Przecinarki-do-plytek.html&XTCsid=3588b8f1b61b31f62dd93f86b18aca41 a a jak się ludzie nie znają na rzeczy to piszą bzdur o maszynkach do włosów,Idiotyzm.Szukam opini ludzi co pracują na takim sprzęcie i wiedzą o ich wadach i zaletach a jak podkreślam maszynka do 5 tys a nie do 500 zł.Dziękuje za odpowiem Jarek.P janekbo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 05.11.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a a jak się ludzie nie znają na rzeczy to piszą bzdur o maszynkach do włosów,Idiotyzm.Szukam opini ludzi co pracują na takim sprzęcie i wiedzą o ich wadach i zaletach a jak podkreślam maszynka do 5 tys a nie do 500 zł.Dziękuje za odpowiem Jarek.P janekbo.Pozdrawiam Jak ludzie nie potrafią pytać, to potem bzdury wychodzą, znanie się bądź nie nie ma tu nic do rzeczy. Pytałeś o "maszynkę elektryczną" bez uściślania o co chodzi, a to naprawdę może być wszystko. Szczerze mówiąc sam byłem przekonany, że chodzi o jednopłytową kuchenkę (znaną w moich stronach pod nazwą "maszynka elektryczna"), elektryczna maszynka do golenia równiez była naturalnym skojarzeniem, przecinarka do glazury nawet do głowy mi nie przyszła. Skąd więc ją znalazłem? Ano stąd, że podejrzewałem podpuchę producenta/sprzedawcy i wpisałem Twoje personalia wraz z nazwami tych urządzeń w gógla. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 05.11.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Przepraszam za jedno kłamstwo,z tym moi tymm postem tak to jest pierwszy post na forum.Jestem zalogowany na innych forach i ten teks został skopiowany i nie za uwarzyłem zdania.Taki sprzęt można kupić w sklepie http://www.blutech.nazwa.pl/glazurnik_sklep/index.php?cat=c4_Przecinarki-do-plytek.html&XTCsid=3588b8f1b61b31f62dd93f86b18aca41 a a jak się ludzie nie znają na rzeczy to piszą bzdur o maszynkach do włosów,Idiotyzm.Szukam opini ludzi co pracują na takim sprzęcie i wiedzą o ich wadach i zaletach a jak podkreślam maszynka do 5 tys a nie do 500 zł.Dziękuje za odpowiem Jarek.P janekbo.Pozdrawiam nie, no pewnie, cały świat jest be tylko nie TY bo przecież stworzyłeś temat na specjalistycznym forum glazurników, bo przecież umiesz pisać i czytasz to co piszesz, ba, nawet to rozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 05.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ja osobiście używam maszynki do strzyżenia PHILIPS już z 5 lat - jej się chyba nie da wykończyć... w porównaniu z poprzednimi noname - jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.11.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Oczywiście z przyczłapami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 05.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 osobiście nie jestem zwolennikiem przyczłapów tylko dresów w 3 paski.... http://republika.pl/blog_wp_388296/634598/tr/dresik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts