bluemen 04.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witam szukam farby do dachówki mam kolor czarny ale po docinkach trzeba pomalowac krawędzie POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 04.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 też mam czarną dachówkę, a raczej grafitową Koramic i dekarz miał taką farbę właśnie z Koramica , , malował te cięte , niewiem gdzie to kupił ,bo miał swoją , ja mu tego ne dostarczałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Angobę do malowania na zimno dostarcza producent dachówki. Można również zastosować dobrą farbę do betonu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts