Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich budujących Oriona , mam prośbę jestem posiadaczem projektu Oriona I z lustrzanym odbiciem, pracę trwają pomalutku u architekta (pozwolenia ) ale poszukuję osób które są z okolicy Nysy lub z opolskiego.Proszę o jakiś kontakt bo chciałbym popytać o praktyczne strony, na co mam uważać i co zmienić zanim wejdę z robotą na działkę, z góry dziękuję i pozdrawiam. :)

Astro140 -> możesz spokojnie pytać tutaj - nie znajdziesz bardziej opiniotwórczego gremium jak ta lista w tym wątku :)

W końcu wszyscy tutaj budowaliśmy/budujemy/będziemy budować nasze Orionki ...

Wszyscy tutaj dysponują ogromną wiedzą i doświadczeniem zdobytym podczas budowy - na pewno sie z Tobą podzielą :)

Pozdrawiam

Vippero wielkie dzięki za pokazanie nam Waszego Orionka. Teraz wiemy na pewno że dobrze wybraliśmy projekt. Dzięki również za cenne wskazówki dotyczące zmian,

przy budowie naszego domku na pewno je uwzględnimy. Bardzo miło było Was poznać mamy nadzieję, że jak już będziecie tam mieszkać to będziemy mogli Was znowu najść :wink:

Jak będziemy mieli już fundamenty to też będziemy się nimi chwalić na forum a co! :lol:.

Pozdrowienia Agata i Maciek

w ogóle to ostatnio mam wspaniałą passę

instalator wywalony na zbity pysk

drzwi z innym kolorze

płytkarz przekładający termin o 2-3 tygodnie (jak mi to mówił to zaczął od zdania "ja nie mogę u Pana robić)

dziś chyba się upiję....

:evil:

prymasek -> niestety - tak bywa ...

U mnie natomiast wykończenie pomieszczenia gospodarczego - w moim przypadku pralni wraz z kotłownią - poniżej kilka fotek ...

Fotka 1 , fotka 2 ...

Jeszcze tylko pomalować farbami część ścian i sufit / będę malował Beckersem / - i gotowe - tylko wieszać piec , montować zasobnik i uruchamiać CO i c.w.u.

:)

Pozdrawiam