Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

bryza2005 piękne schody. Podobają mi się najbardziej z dotychczas prezentowanych. Nasze będą podobne. Mam pytanko o ścianę o którą są oparte? To okładzina klinkierowa, czy kamienna? Naturalna czy imitacja. Zamierzam właśnie obłożyć ją płytkami klinkierowymi ręcznie formowanymi właśnie w takim kolorze, ale przeglądam właśnie też inne rzeczy pod tym kątem. U Ciebie wyszło pięknie.

Agawie my też się nad tym zastanawialiśmy, ale ostatecznie zbiornik ma być w garażu, podwieszony pod sufit

dino74 łazienka jeszcze nie gotowa, ale rury już, więc układ zaklepany, a będzie wyglądać tak:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/824286693374769c.html

Pozdrowienia dla wszystkich

Magdac

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nic nie rozumiem. Nie powinien żądać hasła, Niestety nie umiem wstawiać zdjęć tutaj. Ale spróbuję.

A łazienka jest zdecydowanie z oriona, ale ustawienie sprzętów zupełnie inne.

No i jeszcze nie rozumiem skąd się wziął drugi raz mój post. Pojawił się pod moją nieobecność. Cuda, czy co?

http://images32.fotosik.pl/244/824286693374769cmed.jpg

dino74 łazienka jeszcze nie gotowa, ale rury już, więc układ zaklepany, a będzie wyglądać tak:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/824286693374769c.html

Magdac

Nie mogę obejrzec fotosika w całości bo żądają hasła! Ale z tego co widać to jest łazienka chyba u sąsiada bo na pewno nie górna w Orionie.

Witaj Iguasu! mam prośbę.Jestem również z E-ga.Budowę rozpoczynam już niebawem.Jaka jest szansa obejrzenia Twojego orionka i podpytania co i jak.Buduję za E-giem.Kierunek Kadyny.Mam już wszystkie kwity i pozwolenia.Pozdrawiam i proszę o kontakt.

Witaj Iguasu! mam prośbę.Jestem również z E-ga.Budowę rozpoczynam już niebawem.Jaka jest szansa obejrzenia Twojego orionka i podpytania co i jak.Buduję za E-giem.Kierunek Kadyny.Mam już wszystkie kwity i pozwolenia.Pozdrawiam i proszę o kontakt.

To niedaleko. Ja w Dąbrowie, zaraz za lasem po lewej stronie. Jedyny budynek z grafitowym dachem zwany "pałacem na wodzie".

Napiszcie nam na ile wycenili Wam dach-robocizne plus materiał.

Witam,

Rupp ceramika + 5 okien dachowych(velux) + orynnowanie 34 tys.

więźba 9tys.

robocizna(z podbitką) 12tys.

Ania K-M zaopatrujemy się w tej samej hurtowni :)

Pozdrawiam wszystkich budujących Oriona (i już mieszkających w O.). Od ponad roku śledzę ten wątek forum i w tym czasie doszedłem (razem z żonką) do etapu kafelkowania łazienki górnej). Do pisania sprowokowali mnie sąsiedzi - 100 metrów ode mnie budują się kolejne dwa Oriony) 6 km dalej dwa już stoja a 12 km następny w budowie. Kto da więcej (Aha, słyszałem,że w pobliskiej wsi stoi następny). Mieszkamy chyba w konstelacji ORIONA

Ania K-M -> forum ucichło bo pewnie i u innych prace idą pełną parą - pogoda znakomita do robót budowlanych .

A tak na marginesie - bardzo ładny domek budujesz :D

Pablitoo bardzo nas Cieszy że podoba Ci się nasz domek,miło słyszeć.Powiem Ci że twój Orionek jest równie piękny od początku był dla nas wzorem,

Będziemy starali się wklejać jak najwięcej zdjęć,żeby każdy mógł coś sobie podpatrzeć :lol: .Teraz właśnie jeździmy poszukujemy dobrych cen materiałów na dach.

dankaf , Agawie jak narazie najtańsza oferta od hurtowni :rupp ceramica +akcesoria+8 veluxów+2wyłazy ok 31000 .dokładnie jeszcze nie wiemy.Jak już będziemy mieli kupione damy znać ile zapłacilismy.

Pozdrawiamy wszystkich, i do roboty :roll: :roll: Ania & Wiesiek

Witam,

więźba 9tys.

Więźba nas będzie kosztowała ok 13 000 , robocizna 14000 z groszami.

Agawie z jakich okien zrezygnowałaś ?? skoro kupujesz tylko 5 :-?

Witam,

więźba 9tys.

Więźba nas będzie kosztowała ok 13 000 , robocizna 14000 z groszami.

Agawie z jakich okien zrezygnowałaś ?? skoro kupujesz tylko 5 :-?

Zostawiliśmy tylko jedno okno połaciowe nad garażem (będzie garderoba)

WITAM !!

Mam pytanko do osób które poszerzały swojego orionka, gdyż mam taki zamiar- (z każdej strony o 1 metr). Pytanie dotyczy ile zapłaciliście Państwo za zmiany ( akceptacje ) projektu, jakiego rzędu są to koszty, ponieważ jadę w czwartek do pani architekt i chciałabym sobie te kwoty porównać.

Z góry dziękuję za odpowiedź

Pozdrawiam