Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marleya mam na balkonie przed wejściem do domu - a za Wavina 2 lata temu / Kanion - brązowy RAL 8017 / razem z materiałem / łącznie z czyszczakami i wszystkimi kształtkami / i robocizną / montaż / zapłaciłem ca 3000 zł .

PS.

Mój sąsiad ma na dachu dachówkę Roben - jesienny liść - taka pstrokata - i właśnie orynnowanie Wavin Kanion / RAL 8017 / już prawie 6 lat - wszystkie rynny wyglądaja idealnie - jak nowe - żadnego śladu wypłowienia czy zmiany koloru ... - dlatego ja właśnie na tego producenta się zdecydowałem .

Dla mnie Wavin i Marley to jedna półka jakościowa .

Choć powiem szczerze że chyba do Marleya jest więcej alcesoriów i detali , tudzież więcej rozmiarów danych elementów / np szpilek do mocowania rur spustowych do elewacjii - u mnie styro na elewacji od 10 - 15cm - w miejscu gdzie jest styro 15cm oryginalne śruby Wavina były za krótkie / .

Witajcie,

dawno się nie odzywłam, ale to dlatego ,że w końcu ruszyliśmy z dachem-mamy już podbitkę kratownicę i oczywiscie czesć rynien, pogoda w kratkę wiec robota nie idzie-dziś przyszedł hydraulik ma zrobić wszystkie podejscia w łazienkach i kuchni, załączam fotki domu w stanie zamknietym, -mam też pytanie czy zastosował ktos z Was ogrzewanie podłogowe na całej powierzchni parteru?-jak się spisuje takie rozwiazanie -proszę o odpowiedź

Pozdrawiam

http://izapawel.fotosik.pl/albumy/604552.html

mam też pytanie czy zastosował ktos z Was ogrzewanie podłogowe na całej powierzchni parteru?-jak się spisuje takie rozwiazanie -proszę o odpowiedź

Pozdrawiam

niestety nie pomogę (u nas będzie podłogówka w jadalni, kuchni, przedpokoju i oczywiście w łazience, ale oprócz podłogówki będziemy mieli jeszcze grzejniki)

Witajcie,

pytanie czy zastosował ktos z Was ogrzewanie podłogowe na całej powierzchni parteru?-jak się spisuje takie rozwiazanie -proszę o odpowiedź

Pisz na pw do O&M.Dawno juz tu nie zaglądała.Z tego co wiem ma podłogówkę w całym domku.Podaje link do strony.

Gratuluje postępów :D .

http://forum.muratordom.pl/kto-buduje-dom-orion,t33169-3060.htm

Witajcie,

dawno się nie odzywłam, ale to dlatego ,że w końcu ruszyliśmy z dachem-mamy już podbitkę kratownicę i oczywiscie czesć rynien, pogoda w kratkę wiec robota nie idzie-dziś przyszedł hydraulik ma zrobić wszystkie podejscia w łazienkach i kuchni, załączam fotki domu w stanie zamknietym, -mam też pytanie czy zastosował ktos z Was ogrzewanie podłogowe na całej powierzchni parteru?-jak się spisuje takie rozwiazanie -proszę o odpowiedź

Pozdrawiam

http://izapawel.fotosik.pl/albumy/604552.html

Ja robię na całym dole podłogówkę i na górze. To zależy w jaki sposób chcecie eksplatować budynek. A podłogówka jest super!!!!!!!!!

Witajcie,

Pozdrawiam

Ja robię na całym dole podłogówkę i na górze. To zależy w jaki sposób chcecie eksplatować budynek. A podłogówka jest super!!!!!!!!!

Potwierdzam - ogrzewanie podłogowe jest znakomite - u nas na parterze wszędzie podłogówka oprócz salonu i gabinetu - tam parkiet na podłogach i w związku z tym grzejniki , na poddaszu natomiast wszędzie parkiet - więc grzejniki - tylko w łazience podłogówka .

Komfort ogrzewania podłogowego dla mnie nie ma sobie równych :D