Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!

U nas całkiem spokojnie i pomalutku do przodu - w zeszłym tyg po 2 miesiącach oczekiwania NARESZCIE zrobili nam posadzki (2 dni agregatem) i możemy ruszać dalej z robotami, bo teraz czeka nas środek. Na ściany dajemy wszędzie płyty gipsowe, bez tynku. Dzisiaj założyli nam rolety (kolor ciemny brąz pod dąb bagienny okien) - ktoś chyba kiedyś pytał o koszt - 7400zł bez pzedniego okna balkonowego (łuk).

Jeśli chodzi o zmiany na bierząco, to na dniach mąż będzie przewracał ściankę, tę krótką w kuchni :)

Hmmm - wraz z comiesięczna korespondencją z miejscowym oddziałem PGNIG :D - otrzymałem nowy wykaz taryf i zaktualizowanych opłat za paliwo gazowe wraz z przydatkami / opłaty abonamentowe , sieciowe etc ... / - słowem - obniżka :D - bardzo miło z ich strony - zwłaszcza że jest to już druga obniżka cena gazu w tym roku ...

:lol:

Danusiu, a ja - chociaż się mnie nikt nie pyta :) :) to też się wtrącę (jak to baba :lol: )

My korytarzyka i kolejnego pokoju nie robiliśmy, bo stwierdziliśmy, że jest ich wystarczająco na górze - chyba że ktoś ma więcej niż trójkę dzieciaków. A takie pomieszczenie jak pralnio-suszarnia (żeby pralką nie zagracać takiej pięknej łazienki) też jest potrzebna. A na drugiej części (od str. pokoju) zrobimy garderobę.

Do mnie dzisiaj weszli chłopaki tynkować :D