Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich. Jestem swiezym entuzjasta projektu ORION I, ktorego projekt juz zakupilem. Budowa rozpocznie sie w kwietniu 2010. Zmiany jakich chce dokonac to wydluzenie domu o 0,5m z obu stron pomijajac garaz, ktory dodatkowo bedzie poszerzony o 1,5m. scianka kolankowa o jeden pustak do gory. Na poczatek tyle. Chce WAS zapytac - czy cena za robocizne 42000zl za budowe od podstaw po deskowanie i pokrycie dachu papa to duzo czy malo? Dla mnie duuuzo!

dankaf......

..czy Twoja ekipa budolana nie mogłaby przyjechać do Żywca?? :D

cena wydaje się mi bardzo dobra!!!

u mnie ekipa budowlana sztuk 1 :wink: ale nam osobiście to nie przeszkadzało :wink:

Aaaaaa jak mogłem zapomnieć. Przecież to ten popularny motorzysta...pamietam, pamiętam!!! No i te jego ściany równiotkie że ho ho........jeśli będzie się wybierał na zlot na PD Polski zapraszam!!! :D

Diekuje za odpowiedz. Czyli ogolnie cena jest do akceptacji... Byc moze to zalezy tez od rejonu Polski- ja bede budowal pod Starogardem Gdanskim, a moja ekipa ma liczyc 5 osob. Pozatym calosc bedzie budowac jedna firma co tez wplynelo nieco na cene. Nie mam niestety czasu szukac ekip na poszczegolne etapy i nie bedzie mnie czesto na miejscu, takze umowe podpisac i heja :D

Aaaaaa jak mogłem zapomnieć. Przecież to ten popularny motorzysta...pamietam, pamiętam!!! No i te jego ściany równiotkie że ho ho........jeśli będzie się wybierał na zlot na PD Polski zapraszam!!! :D

dziękuję :wink:

z tego co wiem sam buszuje po necie......ciekawośc go zżarła co ja tam o nim wypisuje :lol: :wink:

Ile płaciliście za postawienie kondygnacji od stanu zero pod płytę? (bez płyty)

W tej chwili mam wylane ławy, w poniedziałek będą murowąć ściany fundamentowe( za ten etap mamy zgodzone 4500 (w tym koparka do wybrania ław)

Ile Wam poszło betonu do wylania ław?, bo nam aż 26 kubików z wylaniem ław pod murki przy schodach

Ile płaciliście za postawienie kondygnacji od stanu zero pod płytę? (bez płyty)

W tej chwili mam wylane ławy, w poniedziałek będą murowąć ściany fundamentowe( za ten etap mamy zgodzone 4500 (w tym koparka do wybrania ław)

Ile Wam poszło betonu do wylania ław?, bo nam aż 26 kubików z wylaniem ław pod murki przy schodach

dobra cena za robociznę :D

jeśli chodzi o beton to 21 m3