Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jakie masz wejście półokrągłe?

Nie.

standardowe Orionkowe

czyli 140 x 200 cm

źle spytałam

balkonik nad wejściem będzie półokrągły?

tak tak oczywiście

przez ten łuczek odpadło z 3 okniarzy bo oferta była niesatysfakcjonujaca albo mnie namawiali doprostokąta a ja prostokąta za nic w świecie.

PS. ja jak ja, już mnie prawie przekonali :) ale weź tu chłopie przekonaj żone

No i mamy śliczny łuczek

Jutro bedę na działce to porobię zdjęcia okien to kto bedzie chętny to podeśle

a taka ciekawostka - dostalam 1 wycene na plot - cegla klinkieorwa 7 slupkow murowanych, reszta metalowa, 2 furtki, brama przeswana, przesla metalowe razej proste UWAGA!! 49 500 NETTO!! jak dla mnie jakas masakra :)

Ile placiliscie za swoje ploty??

http://tvtom.pl/janek92/1.jpg

http://tvtom.pl/janek92/2.jpg

My płaciliśmy za 9 słupków dwie furtki brama przesuwana 3 razy taniej niż Twoja cena. [/img]

przepiekny!!

zazdroszcze!!

wsztrzymalismy sie (albo pora roku nas wstrzymala ) do wiosny i szukamy kogos z 'normlna' cena :)

dzieki

Pytanie do osób, które mają już zrobioną łazienkę na dole. Ile płaciliście za położenie płytek? Nie wiem na co się nastawiać, bo jak by kto pytał to już sobie płytki kupiłam :D

Nie "położyliście" jeszcze, ale więcej będę wiedziała w przyszłym tygodniu, bo jestem umówiona z kafelkarzem. Wstępnie powiedział 40 zł/m2 na gotowo, ale zabezpieczył się mówiąc, że wszystko zależy od wielkości płytek i nie wiem, czego jeszcze dlatego też chcę, żeby mi konkretnie wymienił za co dodatkowo. Wiem, że ok. 80 zł kosztuje np. zabudowanie geberiu .

Justa wszystko Ci napiszę w przyszłym tygodniu (okolice soboty) na czym stanęło

Ja cierpliwa jestem, poczekam, do soboty chyba wytrzymam. Ale jak już legną, te kafle na ścianach to musisz się pochwalić:wink:

Pięknie - gratulacje - a co to za instalacja na focie 49 ?

- doprowadzenie powietrza do kominka ??

Jak to w środku, to my stawiamy na instalację do odkurzacza centralnego.

Groomek domek bardzo ładnie już wygląda, a jak będą jeszcze okna to ho ho :D

Pablito a możesz zdradzić ile płaciłeś za "zrobienie" małej łazienki? Orientuję się w cenniku i coraz bardziej mnie trafia! Kolega męża powiedział mu, że tak od 8 do 10 tyś. musi wziąć :o Chyba z materiałem se myśle :evil:

Jak to w środku, to my stawiamy na instalację do odkurzacza centralnego.

Aaaa - no tak - na pewno odkurzacz centralny ... :oops:

Pablito a możesz zdradzić ile płaciłeś za "zrobienie" małej łazienki? Orientuję się w cenniku i coraz bardziej mnie trafia! Kolega męża powiedział mu, że tak od 8 do 10 tyś. musi wziąć :o Chyba z materiałem se myśle :evil:

Oooo - to było ponad dwa lata temu - i nie robiła mi wszystkiego ekipa , część kafli kładłem z ojcem sam , zrobienie sufitu , malowanie etc ... również sam ... , wentylacja , folia w płynie pod brodzik i na ściany również ...

- niestety nie pomogę w tym temacie ...

:wink:

Pięknie - gratulacje - a co to za instalacja na focie 49 ?

http://images49.fotosik.pl/224/b997bc57d093dc22med.jpg

- doprowadzenie powietrza do kominka ??

Groomek - a jak masz zorientowany dom wzg kierunków świata ??

te rurki to centralny odkurzacz a to dokładnie jedno z gniazd

orientacja wzgledem stron świata niestety zupełnie odwrotna niż powinno być. no ale nie ma ideałów :)