Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja również przesyłam najserdeczniejsze życzenia Noworoczne dla wszystkich.

Powiedzcie mi jak rozwiązaliście problem oświetlenia kuchni. Pod szafkami chcę zamieścić jakieś halogeny ale co z sufitem żeby to miało ręce i nogi :roll:

mogę liczyć na jakieś " zdjęciowe" podpowiedzi bo mnie nasz majster ciśnie

Witam Wszystkich Oriończyków i tych stałych bywalców i Nowych! Wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę :D

Hawa gratuluję pięknego domu!

Bogna 33 piękną masz kuchnię! Tak sielsko-anielsko i naprawdę bardzo smacznie wszystko zrobione. Chętnie bym zobaczyła więcej, bardzo proszę o jeszcze!

U nas na razie Orion jeszcze tylko na papierze, może do kwietnia dostaniemy pozwolenie, więc wtedy zaczniemy. Jedna zmiana to taka, że kupiliśmy drugą działkę i będziemy tam budować Oriona a tą pierwszą sprzedamy za jakiś czas. Teraz będziemy mieszkać/budować się z zachodniej strony Krakowa, w pięknym miejscu pod samym parkiem bielańsko- tynieckim. Tak nam się tam spodobało, że wbrew rozsądkowi, zaszaleliśmy z tą drugą działką ;) Oczywiście wcześniej jak szukaliśmy działki, to w tamtych okolicach nic atrakcyjnego w rozsądnej cenie nie było.

Wszyscy wiemy KTO TO :D .

...ale Ty rowniez nie pozostajesz w tyle, jeszcze okolo 400 postow i dogonisz WIESZ KOGO.

Milego dnia. :lol:

Nie chodziło mi o posty, jedynie o wypowiedź na temat szprosów.Sama "piłuję" temat,poniewaz czytałam,że wew. szprosy pogarszają przenikalnośc cieplna szyby.

A swoje nabijam najczęściej w swoich komentarzach,bo jednak prowadzenie swojego dziennika zobowiązuje

Wszystko miało zabrzmiec w formie żartu :roll:,więc Team radzę przystopuj!

... tak na powaznie, to bardzo sie ciesze , ze sa tacy ludzie jak Ty czy Wiesz KTO, ta ilosc postow tylko swiadczy , ze napewno pomogliscie wielu ludziom podjac wlasciwe decyzje i widziec kwestie zwiazane z budowa domu o wiele bardziej przejrzyscie :D . Naprawde bardzo Wam dziekuje za czas i poswiecenie ktore wkladacie w to forum i nie tylko.

Jesli Cie czyms urazilem to przepraszam :D .

Dankaf

A orientowalas sie moze ile kosztuja okienka do orionka??bo widze ze jestes w temacie :wink:

No to my możemy razem porozmawiac na ten temat :D

Wszystkie oferty to PCV kolor orzech obustronny

Elit z Wołczkowa - 15 000zł, drewniane - 22 000zł

Exeprof - ok 15000zł profil veka

Agat+ ul. Przestrzenna - 35 000zł profil salamander 3D

Avante ul. Ku Słońcu - 20 000zł

Eko-dom ul. Struga - 22 400zł Okonoplast Kraków profil Rubin plus

Mam nadzieję że pomogłem......

Witam

Oknoplast Kraków - promocja zimowa

-profil AWANS 14906,64zł-bez szpr./18490,00zł -szprosy wew.

-profil PLATINIUM 16853,55zł-bez szpr./20785,00zł-szpr.wew.

szpros zew.+dopłaty 10zł za każde pole

Jak widac szprosy podwyższają strasznie koszt zakupu okna :-?

Urzędowski

-profil VEKA 20,812zł z szprosami wew.

drewniane 26000+ 6000 za szprosy zakładane zew.=32tys.

okna PCV w obustronnej okleinie