Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mam pytanie :

zamówiłem wycenę i wyszło: schody zabiegowe bukowe w cenie 32 tys i drzwi drewniane sosna sztuk 10 z opaskami średnio po 2 szyby (model z m jak miłosć) tak małżonka sobie zażyczyła ;) 15 tys z montażem oczywiście, wszystko po ponoć korzystnym rabacie na 48 tys zł, i tu pytanie do Was drodzy forumowicze dużo czy mało ?

mam pytanie :

zamówiłem wycenę schodów zabiegowych bukowych i drzwi drewnianych sztuk 10 z opaskami podliczono całość po ponoć korzystnym rabacie na 40 tys zł i tu pytanie do Was drodzy forumowicze dużo czy mało ?

Moim zdaniem cena normalna, cena drzwi wewnętrznych-sosna z opaskami zaczynają sie od 1500zł więc za bukowe wyjdzie około 20tyś.

Witam

Mam pytanie co myślicie na temat żeby zamienic pomieszczenie gospodarcze z łazienką i tam gdzie obecnie jest łazienka zrobic schody do piwnicy bo bede miała pod tymi dwoma pomieszczeniami kotłownie.

A jak nie to gdzie radzilibyście mi umieścic schody do kotłowni ???

Jeżeli tylko odpowiednio do tej zmiany będzie zmieniona instalacja kanalizacyjna - to nie ma żadnych przeciwwskazań ...

Wszystko zależy od preferencji inwestora i projektu adaptacji wnętrz .

Mam prośbę, zastanawiamy się nad budową domu ORION II, mam pytanie ile trzeba krokwi na taki dom i jakie długie, ile belek i co ile daje się łaty. Mam okazje kupić drzewo teraz i nie mam pojęcia ile czego trzeba. Proszę o szybką odpowiedź bo muszę dać odpowiedź.

Mam prośbę, zastanawiamy się nad budową domu ORION II, mam pytanie ile trzeba krokwi na taki dom i jakie długie, ile belek i co ile daje się łaty. Mam okazje kupić drzewo teraz i nie mam pojęcia ile czego trzeba. Proszę o szybką odpowiedź bo muszę dać odpowiedź.

odpisałam Ci w swoich komentarzach