Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzieki zdenka ;)Strop rowniez bedziemy obnizac, z kolei powierzchnie garazu zwiekszylismy i koniecznie chcemy tam wstawic garderobe i lazienke. Osoba, ktora przeprowadzala nam adaptacje projektu wraz z wszelkimi zmianami nie wykazala sie inicjatywa w tej kwestii. Nasz architekt stwierdzil, ze wszelkie zmiany w srodku nie musza byc na papierze wiec scianki szkieletowe mozemy sobie dowolnie przesuwac gdzie tylko chcemy:cool: ale pierwotne plany przestaly nam sie podobac. Marzy mi sie taka prywatna malzenska lazienka z wejsciem tylko z sypialni a dzieciaki tez snia o swojej wlasnej kolorowej lazieneczce. MUsi sie udac. :) Sprzyjajacej pogody zycze wszystkim budujacym:wiggle:

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Wszystkich...

Liczył ktoś metry elewacji dla Oriona II?

Wydaje mi się że chłopaki mi za dużo naliczyli...

Pozdrawiam Angela

A ile ci tych metrow naliczyli?

U mnie dla ORIONA I wyszlo 240 m2 nie odliczając okien i drzwi ale odliczając częśc cokołową o wys. około 0,5m, tej jeszcze nie mam zrobionej.

Gratuluję pieknej dzialki:):) Moim zdaniem jeden z lepiej polozonych orionkow....zazdroszcze widoku:):) REWELACJA!! Domek tez zapowiada sie super:)

ahhh dziękuję (chyba się nawet zarumieniłam), a już na pewno mam ciary - w końcu to mój zdjęciowy "comming out".

Przy okazji mam pytania:

1- jak szerokie macie posadzki na frontowym balkonie? i jak długie?

2- o ile poszerzaliście Wasze jaskółki/facjatki? -jaką mają szerokość po zmianach?

3 - jakiej szerokości macie okna na piętrze - te balkonowe?

Z góry dziękuję za wszelka pomoc. Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie.

Witajcie,

zamierzamy wybrać ten projekt domu, ale najpierw chcielibyśmy zobaczyć Orionka na żywo. Czy ktoś z Was wybudował dom w okolicach Pawłowic, Jastrzębia-Zdroju, Żor, Pszczyny, Cieszyna, Rybnika, Wodzisławia Śl. i okolic ??? Z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiamy