Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wiem, wiem - mam pewnien problem techniczny.

W domu nie dorobilem sie jeszcze dostepu do internetu a w pracy moi wspanialomyslni informatycy poblokowali dostepy do przeroznych stron ktore wymagaja logowania (cud, ze forum muratora dziala). Dlatego nie moge podwiesic zdjec na zadnej galerii, zeby wam podac linka. Kombinuje jak moge...

szymon

prześlij mi je na maila to je umieszczę na serwerze

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Był taki plan.Piec olejowy(bo do gazu mamy 500m.) i kominek z płaszczem wodnym.Dobre rozwiązanie,bo kominek naprawde daje dużo ciepła.Ludzie którzy mają wypowiedają się jak najbardziej pozytywnie.Woda nagrzewa się już po 45 minutach od rozpalenia.

Warto odwiedzić targi Poleco w Poznaniu.Po takiej imprezie zrezygnowaliśmy z kominka z płaszczem wodnym i olejaka na rzecz pompy ciepła.Już działa ,ale pierwsza zima dopiero przed nami.

GRATULUJE!!!!

Imponujace:) jak sie patrzy to az chetniej sie na swoj plac budowy jedzie:) obiecywalam fotki.... oczekujacych przepraszam....w ten weekend zagonie meza i tez mam nadzieje ze nasz Orionek bedzie do obejrzenia:)

my ogrzewanie z kominka rozprowadzamy przez turbine.... i dodatkowo tradycyjny gaz....

milego weekendowania!!

i dolaczam sie do prosby Agaty;) chcentie zobaczymy srodeczek Szymonowego Orionka ...schody bo to dla nas duzy znak zapytania, reszta oczywiscie tyz;)

Dzieki, dzieki , dzieki (za gratulacje).

Zamieszcze troche fotek wnetrz jak uporamy sie z wszechobecnymi kartonami. O ile pakowanie sie zajelo nam ok. 5 godzin o tyle rozpakowywanie trwa 2gi tydzien i konca nie widac.

Jednym z czesciej zadawanych pytan na tym forum bylo o scianke kolankowa. Ja swoja podnioslem nieznacznie ma niecale 50cm na gotowo. Okazuje sie, ze przez pierwsze 2 tygodnie uytkowania nie zauwazylismy niedogodnosci z tym zwiazanych (oboje z zona nalezymy raczej do wysokich). Paradoksalnie kilka kolizji z sufitem mial za to najmniejszy w rodzinie (ok 1m wzrostu) :lol:

aha... zakonczenie budowy (choc jeszcze troche mi brakuje) nie konczy fali dylematow. Teraz przerabiam temat kosiarki do trawy i pochlania mnie to nie mniej niz wybor dachowki :wink: