Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A my bylismy w sobote u Agi S. Powiem krótko - BOMBA!!!!

I dodam: to może być (bo nie wszystkie widzałem) jeden z ładniejszych domów w Szczecinie i okolicach!

Wizyta była nam bardzo pomocna bo tak jak bylismy zawyceni widokiem samego budynku tak też nasuneły nam się pewne wątpliwosci dotyczące układu pomieszczeń i ich funkcjonalności - mocno wysuniete przez architekta

Mamy więc niezłą zagwozdkę - raz jeszcze wertujemy konkurencję dla Oriona i porównujemy wszystkie za i przeciw.

Oby moc była z nami!

mam pytanie kto buduje oriona w okolicach wrocławia? ja zaczynam wiosną i bardzo chciałabym zobaczyć jak wygląda ten dom w rzeczywistości ja oczywiście mam wiele wątpliwości i szukam rozpaczliwie pomocy. A może jeszcze ktoś ma sprawdzoną solidna ekipę budowlaną? .Serdeczne dzięki czekam

:oops:

Miśka, ja też chętnie bym obejrzała to Wasze cudeńko, może być w przyszłą sobotę. A w której części Poznania mieści się Wasz Orionek? Pozdrowionka i mam nadzieję do zobaczenia :D

Miśka wyjechała i wróci po sylwku jak dobrze pamietam post

Szuna dlaczego nie w sobotę??

A Orionek jak się nie myle jest coś koło Kórkanika :-)

jak dla mnie może być również niedziela :-)

chodzi o to żeby było coś widać

a w reszte dni jestem w robocie :-(

M3 dzieki bardzo:) jak to fajnie ze jeszcze komus oprocz nas i naszych najlizszych sieon podoba:)

Prymasek architekt nasunal im pewne watpliowsci dot funkcjonowania pomieszczen.... hmmmm my nie narzekamy na prawde.... a i pewnie kazde z Was jest zadowolone z Orionka.... pytanie czy jest projekt w ktorym wszystko w 100% bedzie OK... mysle w kazdym znajdzie si ejakies ALE...:)

Korzystajac z okazji zycze najserdeczniejsze zyczenia noworocze... co by byl lepszy, bardziej owocny, szczesliwy i zaskakujacy:)

p.s. bardzo zaluje ze nei mozemy sie dolaczyc do wycieczki .. chociaz w koncu Poznan nie jest daleko;)

Miśka wyjechała i wróci po sylwku jak dobrze pamietam post

Prymasek, my rozmawiamy o przyszłej sobocie 06.01.2007 a nie o najbliższej. Popraw mnie jeśli się mylę.

rozmawiamy o przyszłej sobocie

Prymasek dletego że, nie jestem mobilna bo mój mąż wyjeżdża w delegację do Szklarskiej. a to gdzieś kolo Kórnika jest? to całkiem niedaleko ode mła.

mobilność możemy jakoś skombinować