Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nadzieji bez której trudno jest Być,Marzen o które warto walczyć ,Radości którymi warto się dzielić,Przyjaciół z którymi się warto weselić i Miłości bez kótej nie da się żyć........Tego życzę Wam wszystkim

ślesz takie radosne życzenia

czyżbyś była nieświadoma że zwalamy sie do Ciebie poznańską paczką??? :wink:

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

EwaG. pokryła swój dom blachodachówką, ale nie wiem czy jeszcze zagląda na forum

Czasem zagląda :wink:

Może w tym roku uda mi sie czesciej coś napisać i pokazać. Planujemy dokończyc elewacje i zając sie ogrodzeniem i ogrodem w tym roku, i poddasze będziemy wykańczac na bieżaco.

Jestem pod wielkim wrażeniem waszyh Orionów, że tak szybko się buduja i takie ładne.

Pozdrawiam i zycze dużo szczęścia i radości w Nowym Roku, w nowych domkach!

zdjęć nie robiliśmy, zresztą pogoda nie była dziś najlepsza do zdjęć. Jesteśmy naprawdę pod wrażeniem :D i to nie jeden ale dwa Oriony dziś oglądaliśmy! Niby Orion ale każdy inny na swój sposób. Łączy je to, że są po prostu PIĘĘĘĘKNE! :D Jeszcze raz gratulujemy ich właścicielom! są SUPERRRRRRRR! (i domy i właściciele) :D

Halo halo!!!!!!!!

witam po zjeżdzie. DOMKI EXTRA!!!!!!!

DziałkaMiśki jest rewelacyjna. zazdroszczę tych drzew no i u Prymaska jest kilka brzózek a ile wykarczował no no no.... :p Było rewelacyjnie! a ja już mam jakieś wyobrazenie o całości. ta malutka kuchnia dobiła mnie zupełnie. miniatura! Prymasek jak tynki? Równina?!

Pozdrawiam serdecznie.

Witam Wszyskich w Nowym Roku i życzę pomyślności we wszelkich poczynaniach - budowlanych i nie tylko!

Agana, u nas na poddaszu jedna ekipa przygotowuje ściany do malowania, inny fachowiec układa płytki w łazience na dole, a jeszcze inny obudowuje kominek.

Pewnie byłby gotowy na Sylwestra, tylko były kłopoty z marmurem.

Na budowę kominka jest dość dużo czasu, ważne żeby były wylewki i tynki na ścianach. Najlepiej jakby było już wyszpachlowane i przygotowane do malowania, bo wtedy nic się nie zakurzy.

Ponawiam apel o zdjęcia wnętrz! U nas jeszcze gołe ściany, więc nie ma co pokazywać. Pozdrawiam.