Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziekuje za pozytywne opinie !!!

D Agi.S

Pokoj nad kuchnia nie zmniejszalismy. Jest nawet wiekszy niz w oryginalnym projekcie. Roznica jest taka ze sciana z drzwiami do w/w pokoju w oryginale jest na wysokosci polowy klatki schodowej, a u mnie jest na rowni ze sciana nad schodami. A pokoj jest wiekszy, bo jak wspomonalem wczesniej na forum, moj orion jest wydluzony z obu stron o 1,5m.

Z okazji swiat zycze wszystkim walczacym (na roznym etapie) z Orionem wesolych swiat, bogatego zajaczka i mokrego poniedzialku, nie wspominajac o jajkach.

I nie oszczedfzajcie sie przy stolach, bo my mamy jak i gdzie dodatkowe kilogramy stracic

Rufio, gratulacje pięknego domku, oooo... nawet masz spiżarnię, chyba jako jeden z nielicznych :D

Na Święta Wielkanocne życzę Wam dużo spokoju i wytchnienia od budowania, choć na chwilkę, smacznego jajeczka i mokrego Dyngusa!

...ale oby nie był za mokry, bo niektórzy mogą mieć później problemy z dotarciem do Orionka, tak jak np. ja, bo coś mi się wydaje, że niedługo moim najczęstszym środkiem lokomocji stanie się kajak + kalosz.

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!

Witam po świętach!

Chciałbym na chwilę zatrzymać się na poddaszu:

Snurk piszesz że podniosłeś ściankę kolankową o 15cm, czy jest możliwość zobaczenia jak wygląda poddasze - zdjęcia. :)

Aga.S czy przypadkiem nie obiecałaś zdjęć z poddasza :lol: ? Czekam cierpliwie :oops: .

Rufio a u Ciebie ile ma ścianka kolankowa?

Przesyłam Wam gratulacje -piękne domki!!!

Pozdrowienia i powodzenia dla wszyskich budujących!