Gość [email protected] 05.01.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Ze względu na brak miejsca zaprojektowano mi w domu schody zabiegowe,nie jestem z tego zadowolony,ponieważ uważam tokie schody za niewygodne.Puki co nie mam wyjącia ,ale chciałbym zrobić je jak najlepiej.Czy morze mi ktoś poradzić z kąd wziąć dobry wzór,rzut schodów zabiegowych żelbetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 19.01.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2004 Schody zabiegowe trzeba indywidualnie zaprojektować (rozrysować).Aby zrobić to dobrze trzeba mieć nieco praktyki.Jeśli pozostawimy to murarzom, czy cieśli - jest duże prawdopodobieństwo błędów i niezgodności z przepisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 21.01.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 najlepiej zlec jakiejs firmie wycene schodow tzw gotowych - otrzymasz rysunki i cene, ktora raczej wyjdzie ci porownywalnie do owiele ciezszych schodow betonowych, ktorych pozniejsza renopwacja jest sporo trudniejsza niz schodow gotowych, ktore mozna zdemontowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tibor 21.01.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Dzięki za podpowiedzi,chodzi mi glównie właśnie o to żeby zadać murarzowi konkretny projekt schodów,bo ten w projekcie architektonicznym jest do niczego. Kwestie drewnianych też biorę pod uwagę,bo jestem narazie na etapie ścian.Gdyby ktoś wiedział skąd ściągnąć takie schody to prpszę o wiadomość,są to schody zabiegowe w krztałce U. pozdrawiam tibor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts