iva_marti 05.11.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Mam w kuchni szafki niskie fornir palisaner flader + zabudowa wysoka biały lakier. Jaki blat pasuje? Kusi mnie granitowy star galaxy ( z drobinkami złotymi), ale nie wiem czy nie bedzie pstrokato. Może lepiej jakiś gładki czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 06.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Też tak chcę i wstępnie zdecydowawłam sie na ciapkowany czarny blat ale matowy (mój wykonawca nie ma z połyskiem). Zastanawiam się jeszcze co dać na ściany, myślałam o szkle w kolorze podłogi - beż jaśniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 06.11.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Zamówiłam już star galaxy. Mam nadzieję ,ze będzie ładnie. Na scianę dam lacobel biały albo czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 07.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Iva-pokaz zdjecia! Tez podoba mi się fornir palisander lub teak.A jai kolor masz płytek podłogowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 07.11.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Blat będzie dopiero za około 2-3 tygodnie. Wtedy pokażę. Płytki mam wszkliwieniu lapatto Pamesa Tibet Blanco. Trudno ocenić ich kolor ,bo zależności od oświetlenia zmienia się. Przy mocniejszym świetle jaśniutki, czasem wpada w szary ,a czasem w krem Najlepiej zobaczyć w realu. W Krakowie są w max-flizie. Moim zdaniem pasują ,a są łatwe w utrzymaniu czystości bo trochę ciapowate. Raz na wakacjach miałam na podlodze jasne polery i to był koszmar. Kilka raqzy dziennie na szmacie ,a podloga i tak brudna. Obiecałam wtedy sobie ,że przenigdy nie chcę w domu jasnych ,gładkich polerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 07.11.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 iva_marti a mozesz zdradzic cene takiego blatu oraz jego wielkosc?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.11.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 U nas jest podobne połączenie - Palisander Santos + białe i czarne lakierowane fornty. Uznałam, że Star Galaxy jest zbyt sptrokaty - choć piękny . Wybrałam inny granit - Absolute Black - cały czarny w połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 07.11.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 iva_marti a mozesz zdradzic cene takiego blatu oraz jego wielkosc? pozdrawiam 1200/m2, 300 otwór na zlew, 150 otwór na płytę, 30 zł otwór na baterię, 600 montaz (choć to pewnie jest uzaleznione od wielkości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 widziałam u koleżanki takie połączenie, wyglądało imponująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 07.11.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 U nas jest podobne połączenie - Palisander Santos + białe i czarne lakierowane fornty. Uznałam, że Star Galaxy jest zbyt sptrokaty - choć piękny . Wybrałam inny granit - Absolute Black - cały czarny w połysku. Też tak myslałam, ale on mi pokazal taki ,ze nie był jakoś specjalnie pstrokaty. Gładki czarny i tych świecących złotek wcale nie było tak wiele. Ponieważ w łazience blisko kuchni mam płytki ze złotymi drobinkami ,to tak jakoś mi pasowało, dla ciągłości dać ten blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 07.11.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 widziałam u koleżanki takie połączenie, wyglądało imponująco Monah palisander ze star galaxy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.11.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 tak właśnie. i tych drobinek tez u niej nie za bardzo aż tak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 07.11.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 No to mnie uspokoiłaś ,bo bałam sie,ze moze będzie jednak pstrokato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 16.06.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 No i jak wyszło? Pstrokato, czy nie? Bo na zdjęciach bardzo ładnie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MySoul 01.06.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Witam, czy możecie zdradzić jakie są ceny za fronty z palisandru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.06.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Monah palisander ze star galaxy? Sam palisander typu massive, to jeszcze pół biedy, ale okleina modyfikowana w dodatku flader( jak w tytule), to będzie niestety niezły jarmark w takim połączeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts