sobej 05.11.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 huf hausczy to nie jest pieknekto z was chcialby miec taki dom i dlaczego,a jesli komus sie nie podoba????to tez dlaczegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobej 05.11.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 czy ktos moze wypowiedziec sie na temat huf haus,czy potobaja wam sie te projekty i cz chcielibyscie miec taki dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobej 05.11.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 czy ktos wie co to jest huf haus????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 05.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A konkretnie o który ci chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobej 06.11.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 chodzi mi ogolnie o wszystkie projekty huf haus.interesuje mnie technologia,czy sie sprawdza w naszym klimacie i czy sie podobaja innym a nie tylko mis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artluka 14.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 mi sie podoba ale chyba nie na nasz klimat , poza tym kto bedzie mył te okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobej 15.11.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 okna tak moze to byc problem ale czego sie nie robi dle takiego domu a klimatem to juz doczytalem w Szkocji i w Rosjii juztam budowali a w Anglii huf haus zostal domem roku miedzy innymi za najcieplejszy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artluka 15.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 w Angli jest inny klimat a w Rosji budują wszytko inny świat , pewnie tez są kraje gdzie np, Audii Q7 jest samochodem roku dla tamtejszego "Kowalskiego" wszystko jest kwestia skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba79 30.12.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Widziałem kilka programów telewizyjnych o realizacji takich domów.Tutaj znajdziesz video z realizacji takiego projektuhttp://www.channel4.com/4homes/on-tv/grand-designs/episode-guides/walton-huf-haus-revisited-08-06-04_p_1.html To, że powstają tak szybki i profesjonalnie z gotowych modułów jest ich dużą zaletą. Kwestią otwartą pozostają koszty realizacji takiej inwestycji w Polsce, bo nie sądzę, żeby mieli dużo zamówień z naszego rynku.W praktyce wugląda to tak, że musisz pewne etapy budowy przygotować chyba sam, a potem przyjeżdża ekipa, która na tym stawia dom. Robią to bardzo rzetelnie i profesjonalnie. Natomiast przeraża mnie trochę ilość przeszkleń w takim domu i koszty ich utrzymania w czystości. Poza tym traktuję dom jednak jako inwestycję i obawiam się, że w przyszłości w Polsce trudno było by sprzedać taki dom w Polsce. Ale jeżeli zdecydujesz się na taki projket to trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 18.02.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Cena ! , najtaniej 440 tyś euro , ciekawe jakie "U" ma ściana tego domku ? zakładając że te szyby są dwukomorowe to w najlepszym wypadku U=0,8 może 0,7 a polskie przepisy mówią o U=0,3 dla ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts