andzia1617 05.11.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam wszystkich. Czy ktoś się orientuje jaki jest koszt rozbudowy poddasza.Mam 100m2 jest to stary dom,strop mam z podsibitki daje płyty WPS, podnosze dom z jednej strony na 1,20 a z drugiej na 2,80 dach będzie pokryty blachodachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 05.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 strop mam z podsibitki z czego ? opisz to Ogólnie to przeczytaj to co napisałaś i wyobraź sobie że nie znasz swojej sytuacji tylko wiesz tyle co w tym poście, jak ci ktoś moze odpowiedzić na tak ogolne i tak niejasno zadane pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia1617 05.11.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Podsibitka są to deski i słoma.Trzeba na to zrobić strop nie burząc sufitów bo na dole będę mieszkać w trakcie remontu.Można to zrobić z płyt WPS wkładając je między dwuteowniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts