Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przydomowa oczyszczalnia ścieków MCA-6...

Recommended Posts

wybrałem wcale nie najtańszą oczyszczalnię, razem z montażem i uzgodnieniami. jestem zadowolony z działania. Sprawdziłem, każdego wykonawcę, który był u mnie. Część z nich to po prostu zwykli naciągacze. Informowali na przykład o tym ze zrobią, ale najlepiej bez faktury i połowę materiałów musiałbym dostarczyć sobie sam. O gwarancji od takich ludzi nie ma nawet co marzyć. I warto sprawdzić referencje. Polecam każdemu taki sposób wyboru wykonawcy. Odrzucajmy partaczy w przedbiegach, i nie marnujmy własnego czasu.

Czemu się dziwisz, że tylko jeden? Czyżby więcej obawia się konstruktywnej konkurencji? Bardzo fajnie jeden obala fantazję drugiego na takim spotkaniu i szybko się można zorientować, kto jest prawdziwym fachowcem. Część z tych firm powinna trafić do programu usterka.

Witam! Nie wiem czym Jacenty się zajmuje, natomiast ciekawi mnie jeden problem .Czy chciałby żeby JEGO przyjęcie do pracy odbywało się na tych samych zasadach jakie wyznaczył tym instalatorom???? Wątpie. Zawsze należy sprawdzić zanim się kupi ale nie w ten sposób.Zanim kupiliśmy oczyszczalnię, też spotkaliśmy się z kilkoma przedstawicielami firm zajmujących się montażem oczyszczalni.Spotkania odbyły się na naszej działce, żeby zobaczyli i doradzili pod względem warunków gruntowych .Zdecydowaliśmy się na BIO-HYDRET bo przedstawili nam najkorzystniejsze warunki pod względem eksploatacji tzn.oczysczalnia jest praktycznie -bezobsługowa , koszt - bakterii i prądu ok.250zł. - rocznie. Oczyszczalnia działa super, pozdrawiam BIO-HYDRET.

• 1 month później...
Witam! Nie wiem czym Jacenty się zajmuje, natomiast ciekawi mnie jeden problem .Czy chciałby żeby JEGO przyjęcie do pracy odbywało się na tych samych zasadach jakie wyznaczył tym instalatorom???? Wątpie. Zawsze należy sprawdzić zanim się kupi ale nie w ten sposób.Zanim kupiliśmy oczyszczalnię, też spotkaliśmy się z kilkoma przedstawicielami firm zajmujących się montażem oczyszczalni.Spotkania odbyły się na naszej działce, żeby zobaczyli i doradzili pod względem warunków gruntowych .Zdecydowaliśmy się na BIO-HYDRET bo przedstawili nam najkorzystniejsze warunki pod względem eksploatacji tzn.oczysczalnia jest praktycznie -bezobsługowa , koszt - bakterii i prądu ok.250zł. - rocznie. Oczyszczalnia działa super, pozdrawiam BIO-HYDRET.

witam na forum przedstawicielkę producenta bio h...... ;)