boszax 05.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Czy ktoś ma może zdjęcia instalacji elektrycznej w garażu - blaszaku. Będę wkrótce robił i chciałbym mieć jakiś przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 to lepiej nie rób, albo podaj adres, przyjedziemy na nastepne Zaduszki świeczkę zapalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 05.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Może jednoprzewodową? Allle avatar - retro WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boszax 05.11.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Nie rób ze mnie jakiegoś idiotę. Podączyć świetlówkę i gniazdko, to każdy potrafi. Chciałbym zobaczyć jak prowadzone są przewody (górą, dołem, nie chce za bardzo podziurawić wkrętami blachy) i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 05.11.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Proponuje prowdzic przewody w peszlach i to najlepiej w tych sztywnych natynkowych. U mnie na dzialce stoi blaszak na wylewce betonowej, prad prawie doprowadzony i tez bede prowadzil instalacje elektryczna - pare gniazdek, lampy pod sufitem. Garaz bedzie ocieplony od srodka i zabudowany plytami OSB. Bezpiecznik roznicowo-pracowy, dobrze wykonana instalacja i czego tu sie bac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boszax 05.11.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 O i to rozumiem. Mam zamiar zrobić podobnie. A czym będziesz ocieplał i jak grubo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.11.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Proponuje prowdzic przewody w peszlach i to najlepiej w tych sztywnych natynkowych. U mnie na dzialce stoi blaszak na wylewce betonowej, prad prawie doprowadzony i tez bede prowadzil instalacje elektryczna - pare gniazdek, lampy pod sufitem. Garaz bedzie ocieplony od srodka i zabudowany plytami OSB. Bezpiecznik roznicowo-pracowy, dobrze wykonana instalacja i czego tu sie bac... To nie peszle, a rurki twarde. Tylko w nich. I bezwzględnie zastosować osprzęt IP44. PS. No dobra, przekonałes mnie. Co jeszcze chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 06.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 O i to rozumiem. Mam zamiar zrobić podobnie. A czym będziesz ocieplał i jak grubo? Ocieplenie bedzie styropianem, mam pomysl by cala mase koncowek z ocieplania domu zgranulowac i ich uzyc. Grubosc to pare cm, tak by pozakrywac profile i jeszcze troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boszax 06.11.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 retrofood w którym miejscu i na jakiej wysokości najlepiej zlokalizować rozdzielnicę? http://www.allegro.pl/item796339417_garaz_blaszany_blaszak_6x5_szybki_termin_raty.html#gallery taki garaż jak ten u dołu Żeby przymocować uchwyty do rurek muszę przewiercać blachę na wylot wkrętem? Czy jest na to może jakiś inny patent?A i jak polecasz mocować lampy bo w dachu raczej dziur nie będę robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts