michalsiak 06.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witajcie Właśnie dostałem rachunek od instalatora za wykonanie instalacji.Proszę żebyście zerknęli czy cena jest OK zwłaszcza że nie wyszczegółnił mi co za co. Pokrótce napiszę co było robione 1. Kanalizacja wewnętrzna: - Garaż odwodnienie liniowe + montaż odwodnienia - 1 łazienkatoaletaumywalka - 2 łazienkaprysznicwannatoaleta + montaż stelażabidet + montaż stelażaumywalka - 3 łazienka toaleta + montaż stelażaumywalkaprysznic - Pralniapralka zlewozmywakodwodnienie - Kuchnia (wyspa) umywalka dwa piony kanalizacyjne - kotłownia 2 punkty Woda: 3 łazienkiPralniagarażkuchnia (wyspa)2 punkty na zewnątrz CO ok 90 m podłogówki(5 obwodów) 1 rozdzielacz10 grzejnikówpodejścia do 5 dodatkowych grzejników Kotłowniamontaż kotła + komin ciągnięty do kalenicy domurozdzielacz do podłogówki4 pompyzasobnikcyrkulacjasprzęgło hydraulicznezmiękczacz wody montaż kominka w systemie zamkniętym wraz ze sterowaniem montaż zewnętrznego komina stalowego uruchomienie automatyki i kotłowni do oddania sprawnego i funkcjonującego systemu przygotowanie instalacji do systemu solarnego (przeprowadzenie miedzianych rur z kotłowni do dachu tam gdzie będą montowane dodatkowo parę przeróbek, demontaż zasobnika i zmiękczacza przed płytkamimontaż 3 baterii poddtynkowych za wszystko 12 tys - czy to cena do przyjęcia ? michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mychol12 06.11.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 co tak tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 06.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Moim zdaniem cena bardzo dobra Jeżeli tj sprawdzony fachowiec P.S Nie ten dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlok 06.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 za wszystko 12 tys - czy to cena do przyjęcia ? michalsiak Jak dla mnie na Wielkopolske cena bdb. Sam płacilem 12 tysiecy za mniejszy zakres prac a castingi wstępne miałem od 10 do 15 tysiakow bodajże. Pawlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 06.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Niezły zakres, a cena rewelacja bardzo korzystna dla inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsiak 06.11.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzięki za opinie mogę spać spokojnie. Instalator bardzo fachowy, ma dobry sprzęt i do tego jak się okazuje atrakcyjny cenowo. pozdrawiam michalsiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.11.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 no to jak już zacząłeś , to skończ - poleć Go w końcu , bo opinia bardzo dobra to chyba można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts