lump praski 05.01.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Taaaaak . I pewnie dlatego , z tego nadmiaru dobroci pani minister z jednej strony i nadmiaru histerii ze strony medialnej , z drugiej strony - w Polsce , kraju wielkosci jednego stanu USA a i to nie najwiekszego - zmarlo na skutek zarazenia swinska grypa 2 och lekarzy a w Stanach - ani jeden . Ale personel medyczny byl tam zaszczepiony z koncem wrzesnia I to jest ta drobna roznica. A ile osób zmarło na skutek wstrząsu po szczepieniu? Ile nabawiło się zespołu Guillaina i Barrégo? O tym telewizji nie trąbią? ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. Drugie komuś kto ma istotny wpływ na Pana Kochanowskiego zależy żeby dokopać Pani Kopacz................................... Dokopac pani Kopacz ? Jak tak bardzo tego pragniesz ...................... Twierdzila, ze Polska jest p r z y g o t o w a n a . Gdy przylecial do Polski ponoc " pierwszy " przypadek swinskiej grypy - choc w Polsce ludzie juz na to chorowali tylko ich nie diagnozowano odpowiednio - to mial wedlug niej przyleciec samolotem z NY czyli New Yorku - u . J a, l u m p praski, warszawski lecialam wtedy tez tym wlasnie samolotem z NY do Warszawy . Okazalo sie , ze to nie byl New York tylko NJ czyli New Jersey i samolot z Newarku a nie lotniska Kennedego. Totalna porazka - to sa d w a rozne stany i d w a rozne lotniska ! Pani Kopacz podala tez wtedy numer telefonu pod ktory mozna bylo dzwonic - dzwonic mozna bylo ale nikt n i c pod tym numerem telefonu n i e wiedzial . To dalo mi powod do filozoficznego spokoju - jak zawsze Polska nie byla, nie jest i nie bedzie przygotowana do z a d n e j pandemii . Wiec nie bylam zdziwiona, ze nie sprowadzono szczepionek dla ludnosci . Kto ma umrzec to umrze . Ale ze nie zaszczepiono p e r s o n e l u medycznego ? ? Nikt z lekarzy i pielegniarek zaszczepionych o b o w i a z k o wo w Stanach jakos nie zszedl z powodu szczepionki . Natomiast w Polsce zmarli na skutek zaniedbania pani minister Kopacz i rzadu - lekarze . Na miejscu tych rodzin wystapilabym o wielomilionowe odszkodowanie - krotka pilka. Bo pani Kopacz m o g l a sprowadzic szczepionki a nie zrobila tego - czyli wykazala zla wole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 05.01.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wielomilionowe odszkodowania - raczej dla tych co się zaszczepili i mają skutki uboczne ... JAKI MASZ FILOZOFICZNY SPOKÓJ ?..... jak cały czas tylko o tej grypie , szczepionkach nawijasz ? TU się nie zgadzamy po całości .. U nas równość panuje - nie zaszczepili nikogo - TO akurat mi się podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.01.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 - Niektorzy sa narazeni na skutki uboczne jesli zazyja witamine C . Ja natomiast mialam zazyc wit S - bo Brzoza tak sie reklamowal ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.01.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 - Ja natomiast mialam zazyc wit S - bo Brzoza tak sie reklamowal ..... A nie lepiej sobie od razu wszyć ? tak a' propos http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,11826291,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.01.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A nie lepiej sobie od razu wszyć ? Pepeg! W moim środowisku mówi się "zaszyć" "Zaszyć się" - tak jest prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A nie lepiej sobie od razu wszyć ? Pepeg! W moim środowisku mówi się "zaszyć" "Zaszyć się" - tak jest prawidłowo Sorry. W moim środowisku sie o tym nie mówi. Wybacz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.01.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A co. Udają "nie zaszytych?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.01.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 - Ja natomiast mialam zazyc wit S - bo Brzoza tak sie reklamowal ..... A nie lepiej sobie od razu wszyć ? tak a' propos http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,11826291,wiadomosc.html Nie wiem gdzie cie uczyli anatomii i czy jestes praktykujacy, ale to sie wklada a nie wszywa ......... Ale skoro nigdy nie probowales to skad masz wiedziec......to moze zaczniemy od ptaszkow , pieskow i kotkow ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.01.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 W naszym gronie Prezesów - zaszytych facetów tyle samo co matek po cesarkach.Niby podobnie - ale jakoś nikt sie tym nie chce chwalić.Nie wiem czemu.Wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.01.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Przepraszam.......a co sobie zaszywacie ? Worki mozna jakos tam razem sfastrygowac na upartego , a co poza tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.01.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Przepraszam.......a co sobie zaszywacie ? Worki mozna jakos tam azem sfastrygowac na upartego , a co poza tym ? w lesie w lesie można razem się zaszyć jeszcze....razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.01.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 W taka pogode ? ? O mamusiu, jaki perwert ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.01.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 [ Nie wiem gdzie cie uczyli anatomii i czy jestes praktykujacy, ale to sie wklada a nie wszywa ......... Pewnie! Jak sama nie uprawiasz, to sobie możesz nawet i włożyć, bez obawy ,że ci się w trakcie poluzuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.01.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No dobra, nie martw sie tak i niech zgryzota z tego powodu cie nie zzera...... Sa rozne terapie i tak dalej ..... Mozxe porozmawiaj na poczatek z Brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Sa rozne terapie i tak dalej ..... Oczywiście ,że są i wiadomo już, że tobie metoda wkładana niczym nie zagrozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 05.01.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 - Nie martw sie nic . To nie zagrozenie - to przyjemnosc Obawiam sie, ze musisz przejsc znacznie powazniejsza terapie niz myslalam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 05.01.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 - Nie martw sie nic . To nie zagrozenie - to przyjemnosc Nie śmiem nawet wątpić. Zwłaszcza jak się to robi samemu i delikatnie nie powinno być zagrożeń. Ech! W tej Ameryce to postęp. Gdy się chcesz napić, to sobie wyciągniesz, jak masz ochotę na przyjemność , to sobie włożysz a u nas... żeby się tylko napić, trzeba się od razu rozpruć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 05.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 U nas równość panuje - nie zaszczepili nikogo - TO akurat mi się podoba ... No widzisz, a mi sie to nie podoba. Ja bym jednak wolala, zeby byla mozliwosc zaszczepienia, zebym miala wybor, czy sie zaszczepic czy nie. A tak zostalam pozbawiona jednego z moich praw - prawa do podjecia samodzielnej decyzji, a ubezwlasnowolniona nie jestem, wiec dlaczego ktos podejmuje decyzje za mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 06.01.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 - Pani Kopacz i s- ka pozbawili ludzi tego wyboru. Ze skutkiem tragicznym. Bo to nie jest normalne, ze lekarz umiera na grype a wcale nie musi. a nawet n i e powinien Kurna, co za kraj.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 06.01.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Wybór jest- można sobie kupić ...wcześniej nawet z zagranicy zaimportować ....To chyba podchodzi pod prawo samodzielnej decyzji -jak najbardziej samodzielnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts