Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Świńska grypa-tak dla min. Kopacz? Spotkania integracyjne po

Sloneczko

Recommended Posts

Taaaaak .

I pewnie dlatego , z tego nadmiaru dobroci pani minister z jednej strony i

nadmiaru histerii ze strony medialnej , z drugiej strony - w Polsce , kraju

wielkosci jednego stanu USA a i to nie najwiekszego - zmarlo na skutek zarazenia

swinska grypa 2 och lekarzy a w Stanach - ani jeden . :D

Ale personel medyczny byl tam zaszczepiony z koncem wrzesnia :D

I to jest ta drobna roznica. :D

A ile osób zmarło na skutek wstrząsu po szczepieniu? Ile nabawiło się zespołu Guillaina i Barrégo? O tym telewizji nie trąbią?

.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Drugie komuś kto ma istotny wpływ na Pana Kochanowskiego zależy żeby dokopać Pani Kopacz...................................

Dokopac pani Kopacz ?

Jak tak bardzo tego pragniesz ......................

Twierdzila, ze Polska jest p r z y g o t o w a n a .

Gdy przylecial do Polski ponoc " pierwszy " przypadek swinskiej grypy - choc w Polsce ludzie juz na to chorowali tylko ich nie diagnozowano odpowiednio - to mial wedlug niej przyleciec samolotem z NY czyli New Yorku - u .

J a, l u m p praski, warszawski lecialam wtedy tez tym wlasnie samolotem z NY do Warszawy .

Okazalo sie , ze to nie byl New York tylko NJ czyli New Jersey i samolot z Newarku a nie lotniska Kennedego.

Totalna porazka - to sa d w a rozne stany i d w a rozne lotniska !

Pani Kopacz podala tez wtedy numer telefonu pod ktory mozna bylo dzwonic - dzwonic mozna bylo ale nikt n i c pod tym numerem telefonu n i e wiedzial .

To dalo mi powod do filozoficznego spokoju - jak zawsze Polska nie byla, nie jest i nie bedzie przygotowana do z a d n e j pandemii .

Wiec nie bylam zdziwiona, ze nie sprowadzono szczepionek dla ludnosci .

Kto ma umrzec to umrze .

Ale ze nie zaszczepiono p e r s o n e l u medycznego ? ? :o :o :o :o

Nikt z lekarzy i pielegniarek zaszczepionych o b o w i a z k o wo w Stanach jakos nie zszedl z powodu szczepionki .

Natomiast w Polsce zmarli na skutek zaniedbania pani minister Kopacz i rzadu - lekarze .

Na miejscu tych rodzin wystapilabym o wielomilionowe odszkodowanie - krotka pilka.

Bo pani Kopacz m o g l a sprowadzic szczepionki a nie zrobila tego - czyli wykazala zla wole .

• Odpowiedzi 215
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wielomilionowe odszkodowania - raczej dla tych co się zaszczepili i mają skutki uboczne ...

JAKI MASZ FILOZOFICZNY SPOKÓJ ?..... jak cały czas tylko o tej grypie , szczepionkach nawijasz ?

TU się nie zgadzamy po całości .. :lol:

U nas równość panuje - nie zaszczepili nikogo - TO akurat mi się podoba ...

-

Ja natomiast mialam zazyc wit S - bo Brzoza tak sie reklamowal ..... :D

A nie lepiej sobie od razu wszyć ?

tak a' propos

http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,11826291,wiadomosc.html

:o

Nie wiem gdzie cie uczyli anatomii i czy jestes praktykujacy, ale to sie wklada a nie wszywa ......... :D

Ale skoro nigdy nie probowales to skad masz wiedziec......to moze zaczniemy od ptaszkow , pieskow i kotkow ....... :D

Gość Pepeg z Gumy
[

Nie wiem gdzie cie uczyli anatomii i czy jestes praktykujacy, ale to sie wklada a nie wszywa ......... :D

Pewnie! Jak sama nie uprawiasz, to sobie możesz nawet i włożyć, bez obawy ,że ci się w trakcie poluzuje.

Gość Pepeg z Gumy
-

Nie martw sie nic . :D

To nie zagrozenie - to przyjemnosc :D

Nie śmiem nawet wątpić.

Zwłaszcza jak się to robi samemu i delikatnie nie powinno być zagrożeń.

Ech! W tej Ameryce to postęp. Gdy się chcesz napić, to sobie wyciągniesz, jak masz ochotę na przyjemność , to sobie włożysz a u nas... żeby się tylko napić, trzeba się od razu rozpruć.

U nas równość panuje - nie zaszczepili nikogo - TO akurat mi się podoba ...

No widzisz, a mi sie to nie podoba. Ja bym jednak wolala, zeby byla mozliwosc zaszczepienia, zebym miala wybor, czy sie zaszczepic czy nie.

A tak zostalam pozbawiona jednego z moich praw - prawa do podjecia samodzielnej decyzji, a ubezwlasnowolniona nie jestem, wiec dlaczego ktos podejmuje decyzje za mnie?