Lutajka 06.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No dobra tej... Wiem, wiem tak nie zaczyna sie zdania ale jak na Poznanianke przystało - musze!!! Po dłuższym obserwowaniu forum wreszcie sie zmobilizowałam i postanowiłam założyć swój post, chodziło to za mną juz od dłuższego czasu a że ostatnio wszystko sie potoczyło jak chcialam to siadam i zakładam. ale do rzeczy... - po długich pertraktacjach z Tesciami i jeszcze dłuższych z Urzednikami zdecydowlismy sie i zgodziliśmy na rozbudowe domu ( ich domu oczywiscie) tak bysmy mogli mieszkac w nim MY i ONI. Wiem niektórzy powiedzą pewnie zwariowali - mieszkac z Tesciami ale: oczywiscie wiele było ZA, jeszcze wiecej PRZECIW doszlismy jednak do jakiegos konsensusu- dom przedzielimy na połowe( no powiedzmy połowe - bo my bedziemy mieli tą znacznie większą połowe-jeśli takowa istnieje- połowa oczywiście), każdy z osobnym wejsciem, cześć sie dobuduje tak zebyśmy sobie nie wchodzili w droge. Działka jest duża, ogród też da sie podzielic. Jakos to bedzie, ja jestem optymistką. - dom jest stary, jeszcze po dziadkach meża, z duzym ogrodem i lasem za płotem. spokój, cisza, ptaszki spiewają, ogolnie fajne miejsce z DUSZĄ pod Poznaniem. - tak tez 2.11. przyszli fachowcy, wbili łopate i zaczęło sie... - a teraz zaczynam ja, bede pisać, pokazywać, inspirować siebie i mam nadzieje innych. nie bedzie to dziennik budowy, tylko moje wariacje na temat wnętrz: moich obecnych, przyszłych- tych co sie rozbudowuja, moje marzenia, koszmary i inne takie. to zaczynam.... i zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asik2605 06.11.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Życzę powodzenia i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 06.11.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 hhehehehhyyhheheheeeee no czeeeee, tej! już wyjaśniam skąd taka reakcja - bo my się z Lutajką znamy, od wielu lat od liceum konkretnie. Lutajka to moja koleżanka, o której niejednokrotnie wspominałam w moim wątku - autorka pierwszego misiowego kufra, która z poświęceniem szlifierką obrabiała misiową szafę Panny Zuzanny... istota niezwykle zdolna i zakręcona na punkcie wnętrzarstwa. więc nie może by inaczej - pomimo męczącej mnie choroby wpisuję się w te pędy i na pewno będę wiernie kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 06.11.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 było krótko o mobilizacji do założenia postu,teraz troche o autorce; imie: -Magda - Lutajka stan cywilny: - meżata - na razie szczęśliwie od 5 lat!!! stan posiadania: - dziciata - sztuk 2 : Tośka- 4 lata, Matylda - 2,5 roku - kot - sztuk 1: Teodor- leniwiec, kanapowiec, dachowiec, - poddasze w centrum miasta - sztuk 1, - wkrótce DOM - nasz DOM zainteresowania: - design i wszystko co znim związane, - projektowanie wnetrz, - decupage,shabby chic, - stare meble i ich przeróbki, - fotografia, - muzyka - w szerokim zakresie pojmowana jako rockowa i nie tylko - dobra książka - zawsze P. Coelho, ostatnio Coben ponadto lubie: szarosci i białosci w każdej postaci retro przedmioty meble z dusza dobre wzornictwo i wiele innych co mam nadzieje tu pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 06.11.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 hhehehehhyyhheheheeeee no czeeeee, tej! już wyjaśniam skąd taka reakcja - bo my się z Lutajką znamy, od wielu lat od liceum konkretnie. Lutajka to moja koleżanka, o której niejednokrotnie wspominałam w moim wątku - autorka pierwszego misiowego kufra, która z poświęceniem szlifierką obrabiała misiową szafę Panny Zuzanny... istota niezwykle zdolna i zakręcona na punkcie wnętrzarstwa. więc nie może by inaczej - pomimo męczącej mnie choroby wpisuję się w te pędy i na pewno będę wiernie kibicować! no i juz mnie znalazła, jeszcze nie zdążyłam skonczyć a Ta już jest buziole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 06.11.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Życzę powodzenia i wytrwałości a dziekuje za pierwsze odwiedziny i zapraszam cześciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 06.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 witam sie i ja.Czekam na zdjęcia.UUUUUU cosś czuję,że naszej królowej konkurencja przybyła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 06.11.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ale jestem ciekawa kolejna interesująca galeria się zapowiada fajnie.. zyczę powodzenia na budowie i czekam na zdjęcia postepow..marzeń..inspiracji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józefina 06.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 to i ja sie przyznam, że będę kibicować przez wątek monah się powoli przekopuję na razie fo-tki, fo-tki, fo-tki przynajmniej inspiracje na smaka, tych nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.11.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Melduję się i ja - podczytywaczka - i od razu proszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To ja również chciałabym się przywitać Zapowiada sie interesujaco, juz nie mogę doczekać sie zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karrolinkass 06.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 to i ja będę się przyglądać chociaż się nie mogę doczekać, kiedy wyniosę siebie i wszystko od teściów !! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mo_ 06.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 to ja też...pozwolę sobie na podglądanie ... pozdrawiam mo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 06.11.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja też sie witam. Czekam niecierpliwie na inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 07.11.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witam! Zycze powodzenia i z niecierpliwoscia czekam na fotki.Bede zagladac "cichaczem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.11.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 i ja witam.trzymam kciuki i czekam na fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 08.11.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 witam wszystki forumowiczki razem i z osobna. dziekuje za kibicowanie i odwiedziny. prosze o cierpliwość - pracuje nad zdjeciami... a że weekend to moje dwie słodkie panny nie pozwalaja siedziec przy kompie. nadrobie,obiecuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 08.11.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam i ja też wpadłam się przywitać szukam pomysłów, więc chętnie pozaglądam i podpatrzę co nie co .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 08.11.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 czekamy na relacje z budowy i urzadzania rozumiem ze bedzie tak jak w tytule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 12.11.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 (edytowane) witam po dłuższej przerwie już zamieszczam fotki, na poczatek projekt. tak dom wygląda teraz: tak będzie wyglądał po rozbudowie: no z małymi poprawkami ale to juz pokaże jak sie wybuduje. teraz zapraszam do środka rzut parteru: gruba czerwona linia to podział na część nasza ( po prawej) i część tesciów. rzut piętra: cale nasze... stan na dzis - jest bardzo zadowalający, po niespełna 2 tygodniach od rozpoczecia budowy Panowie postawili fundamenty i mury prawie sa skonczone - fotki wkrotce. tak sobie wymyśliłam ze bede pokazywac zdjęcia z budowy w odstępie tygodniowym, ciekawe ile tygodni zajmie całość. Ekipa jak do tej pory jest godna polecenia: - prace postępuja i to w trybie który mnie bardzo zaskakuje - porządek na budowie JEST!!!!!!! - browar tudzież inne trunki się nie leją - "mięsem" nikt nie rzuca !!!!! po prostu CUD MIÓD.... oby tak zostało!!!!! na dzis tyle. musze wracac do pracy Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts