AgaG. 25.06.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Rewelacyjnie , pięknie te schody wyszły, blat w kuchni I klasa (też chcę taki ), WSZYSTKO I KLASA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.06.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Nooooooooooo! Tego oczekiwałam,po prostu mucha nie siada! Życzę dużo sił i świetnych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.06.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Jestem nieustającą fanką Twoich pomysłów Lutajko!!!Podziwiam ,zachwycam się i jeszcze raz zachwycam!! Piękne ,niepowtarzalne wnętrza powstają na naszych oczach!Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 25.06.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Dziewczyny.......... jest mi bardzo milo, az takich reakcji sie nie spodziewalam, az sie zarumienilam, zawstydzilam i dumna z jestem z siebie ze WAM, takiemu szacownemu gronu sie podoba. Famelio- dziekuje, bede zachwycac sie z Tobą. [Karola - dziekuje, dziekuje!!! Aniazzielonego - cudownie......... ze ci sie podoba ...... Ależ Ty masz widoki.... Jak tylko dorobisz się wszystkich klamotów, pojemników, dekoracji, ziół w doniczkach, i dokończysz kuchennego dzieła, będzie jeszcze cudniej, nie mogę się doczekać.... dopiero bede miala jak ogarniemy ogrod, bo na razie z kuchni to mam widok na sterte starych desek, smieci,klamotow etc. ja tez nie moge sie doczekac............. ale to dopiero po wakacjach......... markoto - dzieki!!! myszonik - gracia, zamieszkac mozesz.......przygarniam wszystkie chetne rece do pomocy ............po prostu spodziewałam się po Tobie takich cudów!!! ....... niemozliwe......................ja sama sie nie spodziewalam, ze tak wyjdzie,czy ty jasnowiedzem nie jestes?????!!!!!! Kici - ja ta lampe mam,macalam ogladalam i jest cudna, elektryk juz mi ja przerabia co by sie na sznureczek wlaczala i cudnie bedzie wisiec w kuchni. ( by the way w praktikerze jest o jakies 60 zl tansza niz w LM) damimax - milo cie goscic, dawno sie nie oddzywalas. dziekuje.pozdrowienia dla Matyldy od Matyldy .........nawet siebie widzę obok Ciebie jak to wino trąbimy... ja tez......... i dziewczynki biegajace dokola................ fajnie bedzie.............. aniutaJ - witam,ciesze sie ze sie ujawnilas i z podgladaczki - pisaczka sie stalas!!!!!, milo mi ze sie podoba. AgaG - pierwszoklasowo dziekuje!!!! swojaczka- dobrze jest wiedziec, ze sie oczekiwania spelnilo ,dzieki. Beauty- ooooooooooo ja mam fanke.............. ale fajnie ............... a powaznie milo mi bardzo!!!!!!. podloga nadal ciemniej i zachwycam sie nia nieustannie, zostal do ogarniecia korytarz, szpachlowanie,malowanie -to wponiedzialek i mam koniec bajzlu, majstry sie wyniosą!!!!! HURA. tymczasem sie przenosimy, dzis wywiezlismy pokoj dziewczyn, troche kuchni, pomalu idzie do przodu. sprzatanie i jakos to bedzie. jak pisalam musze to zrobic do 1.07, dziewczyny koncza przedszkole i....................jedziemy na HEL, troche z opuznieniem ale zawsze, na ten czas blizej nie okreslony zawiesze wszelkie plany urzadzeniowe, bo na odleglosc to ja.............nie chce, nie umiem...........musze tam byc........ale co sie odwlecze........ bede produkowac gadzety dekoracyjne, szukac pierdolek na pchlich targach,.........................odpoczywac ...................i najwazniejsze............... bede cala dla dziewczyn,bo ostatnio to malo mnie bylo dla nich. bede budowac zamki z piasku, biegac po plazy, kapieli slonecznych zazywac...............i obmyslac nowe pomysly na wnetrza.............bo jak umysl i cialo odpoczna to pomysly same sie pojawiaja i to lepsze. i mam zamiar zaleglosci forumowe nadrobic, Was poodwiedzac...............i co jeszcze .................. zobaczy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.06.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Pięknie, pięknie, pięknie!!! Podziwiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.06.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Lutajkawszystko zostało już chyba powiedziane ( a raczej napisane ) potwierdzam i podpisuję się pod tym co napisały NelliSza, Beauty, Swojaczka, AgaG, monah, damimax,kicikici, myszonik, Karola czy Famelia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 25.06.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Tak sie upominalam ...a dotarłam ostatnia Wybaczyłabym wiadomemu sklepowi brak dbałości o klienta ..........bo kuchnia warta zachodu ... już czaruje a jak dojdą twoje durnostrojki ...przydasie ... ale nie wybaczam bo zero w tym ich zasługi ... masz dar tworzenia piękna z naturalnością i smakiem godnym podziwu i takiż podziw MAM używasz przy tym akcesorii tak prostych a szlachetnych osiągając w konsekwencji ...i tu mnie walneło ....ciepłe ..przytulne wnętrze nie wiem jak do diabła ale tak się to odbiera ..no słyszeliście ludzie żeby biel, szarość i puste ściany ciepłem raziły a rażą ... chyba Lutka to ciepło od ciebie poslij troche do atmosfery ...na Helu żebyś odpoczeła w ciepełku ...i twórz ...twórz bo jak sie na te twoje tworki popatrzy to aż energii przybywa a teraz o szczegóły poproszę ...jaka farba ? kolor firma ..... ps. a identyczne podpórki pod półke leżą od 2 tygodni i czekaja aż się nimi zajme .... mam prawie ich obraz http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=14827&d=1273316836 Edytowane 26 Czerwca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 26.06.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Lutajka, ja rowniez podpisuje sie pod kazda super opinia na Temat Twich wyczynow..., ach, i ta podloga - marzenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 26.06.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 och, co ja tu mogę biedna napisać....... no zjebijaszczo podłoga i schody Ci się udały... kuchnia może i soute.... ale za to jaka apetyczna! i blat mi się podoba, ja po roku użytkowania kamienia mówię: nie! te potuczone o granit zabytki rodzinne za wszytsko można zapłacić master czy cos tam, ale tego nikt mi nie wróci, kamieniowi, jak pięknie by nie wygladał, mówimy stanowcze NIE! fajnie, na prawde fajdzie dziewczyno to wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 27.06.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 dołączam się do powyższych zachwytów, bo efekt jest po prostu rewelacyjny i nie ma co się wstydzić i czerwienić, trzeba wystąpić przed szereg i ładnie się ukłonić co by publika nie klaskała na darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 27.06.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 WitamNic tylko bić brawo. Już czuć klimat a co będzie dalej? Wspieram cię absolutnie ze wszech miar. pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 28.06.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Lutka a ta lampa z Praktikera ma szklany klosz czy plastik - bo w LM ta okrągła ma plastikowy klosz:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 28.06.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ja też podziwiam szczególnie kuchnię , bo nasza bardzo podobna. Mam pytanie odnośnie blatów kucennych, co to za drewno. My wybraliśmy iroko i wydaje mi sie że kolor będzie bardzo podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 29.06.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 dziewczynki drogie moje, bardzo przepraszam za niebyt na FM ale netu w domu(nowym) nadal brak , w starym bywam tylko by popakowac ( wlasnie sie pakuje, jak widac zmeczenie mnie dobija,spanie po 4-5 na dobe i tyranie przez caly dzien to juz za duzo, a konca nie widac, dziekuje ze zachwyty wszyskie razem i kazdy z osobna, to buduje .......BARDZO Ida,Nelli dzieki bardzo. Konstancja- za podziw sle uklony, wiadoma firma zasluge ma tylko taka ze takowa piekna kuchnie wyprodukowala (zreszta zapewne w PL lib Chinch, niewazne). co do przydasii innych takich - wyznaje zasade - mniej znaczy wiecej i ze z rzeczy prostych mozna zrobic cuda, staram sie je robic. ( co by nie zbankrutowac) tekie wlasnie beda poleczki moje tylko debowe nie bielone farba do kuchni to flugger - Flutex5, baza 1,kolor 5512. Hanneczka, AMFI, Nea, - dziekuje , dziekuje Chopinetka-witam serdecznie, milo mi bardzo. dzieki za wparcie, przyda sie. Kici - plastkowyaletego nie widac, dopiero jak dotkniesz to czujesz ze plastk. Terry -witam u siebie, cieszy mnie fakt podobania sie!!!! blat jest debowy by IKEA. niestety z blatem trzeba uwazac, jak sie cos rozleje i nie wytrze sie od razu zostaja plamy, a potem trzeba szlifofac i olejowac, co niniejszym czynie, bo panowie majstry nieostrozne sai tu cos zabrudza, tam wyleja, .................. szlak mnie trafia. ale juz dzisaj poprawki i nie bede ich ogladac. malowanie skonczone. HURRRAAAA!!!!!!!!!! przeprowadzka w toku, ja nie ogarniam tego, nie moge nic znalezc, nie wiem co gdzie jest i ten totalny bajzel. kuchnia sie udomawia, ziolka na parapecie stoja. pokoj dzieczynek- robi sie................. powoli salon......................stoi pusty................. ale nadal na zaboj kocham moja podloge, ciemnieje wciaz zakupilam: konewke szt 1. http://www.innemeble.pl/?module=Products&action=GetProducts&categoryId=24&productId=545 Pojemniki na kawe, herbate, cukier (3 w 1) http://sklep.pierrot.pl/do/item/20382/Pojemniki dziwne na stronie producenta/dystrybotora za 125, a ja kupilam za 93, fajnie!!!!!! mysle jeszcze o zegarze do kuchni tym http://www.innemeble.pl/?module=Products&action=GetProducts&categoryId=24&productId=542 lub tym http://www.innemeble.pl/?module=Products&action=GetProducts&categoryId=24&productId=523 kiedys.............kiedys.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 29.06.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Trzymam kciuki za przeprowadzkę Będą się Tobie należały potem super wakacje ! wiem coś o tym ... Cudna konewka a zegar wybieram ten pierwszy (biały) ... choć i ten drugi jest równie cudny ... ech ... wybory, wybory ... ( i nie myślę tu o polityce ...) Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 29.06.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 szary Myszko, szary lub raczej szaro bielony, widzialam live i cudny on , cudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 29.06.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No to jeszcze lepiej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 29.06.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Lutajko, zycze ci duzo sil na dokonczenie przeprowadzki. Kiedy ty jeszcze znajdujesz czas na szukanie w internecie takich pieknych akcesoriow do domu? Zdradzisz gdzie zakupilas te pojemniki? pozdrawiam ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 29.06.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 kobieta torpeda ... pakowanie ...matkowanie ...i najnowsze doniesienia ... dziekuje za farbe ...sympatycznie wygląda ...Karolkowe tez fajne ale ciemniej chyba ...no i mam dylemat kupiłam serwetki ...sporo ..farbe ...klej jakiś i mam 14 dni bez juniorki ....:jawdrop:tez się boje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 29.06.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Lutajka, a widzialas pojemniki w Home & You, szczegolnie te CROCHET mi wpadly w oko....? Pomimo, ze wykonczone bambusem, mysle, ze moga fajnie wspolgrac z Twoja kuchnia... A jak nie w Twojej.., to moze ktos inny zaczerpnie inspiracji z linka. http://www.home-you.com/?go=cat&rname=kuchnia&gid=19 Pozdrawiam baaaaardzo goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts