monah 14.02.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 wszystko prawda, potwierdzam Urodzinki sie odbyły, było fajnie, dzieci zadowolone, ciotki miały czas dla siebie:lol2: grunt to dobra organizacja!!!! Ja wyrzyłam sie kulinarnie, ciotki mam nadzieje pojadły Jubilata zadowolona oj tak. wyżyłaś się. ciotki pojadły, znaczy się jedna ciotka na pewno. Lutajka jest MISZCZYNIĄ patelni i zawsze wpędza mnie w kompleksy, bo ja nie mam absolutnie takich zapędów. a Lutajka jak imprę zrobi, to uszami wychodzi i jeszcze by się zjadło. następnym razem z pojemniczkami na prowiant przyjeżdżam jubilatka boska i bardzo ładnie się z moim pacholęciem bawiła zatem przedstawiam Wam pufe - filco-dzierguske jedno zamówienie juz mam - zgadnijcie u kogo no, zgadnijcie u kogo puf cudny, Lutajka powinnaś otworzyć manufakturę pufów, zaraz się zamówienia posypią. aha - i oczywiście manufakturę biżuterii :p:p ps. Lutajki wyczyny z bliska są jeszcze ładniejsze niż na fotach mówię zarówno o wyczynach rękodzielniczo-wnętrzarskich, jak i o potomstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 14.02.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Love you for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 14.02.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 kurde chyba powinno być..... for every thing?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.02.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 szkoda tylko, że zdjęcia grupowego nie zrobiłyśmy... szit, jak zwykle ps. whatever - wiadomo o co loto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 a w jakiej cenie te pufy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.02.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Puf piękny!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 15.02.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Puf MEGA ..! ! ! Czy juz mowilam Ci , ze podloga BOSKA... !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 15.02.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 To ja się ustawiam do kolejki po taka pufę płacę jak za złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.02.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 nadziwić się nie mogę za każdym razem Lutajko jak widzę twe cuda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 15.02.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 szkoda tylko, że zdjęcia grupowego nie zrobiłyśmy... szit, jak zwykle właśnie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 15.02.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 (edytowane) a w jakiej cenie te pufy ? no tanio nie wychodzą ale najdrozej tez nie - 250 zł (dla forumek bedzie zniżka) cena nie zawiera wkładu do środka. chętna ?? jaksie- dzięki. To ja się ustawiam do kolejki po taka pufę płacę jak za złoto ok to dla ciebie cena razy dwa aka z ina - tak mi mów to co otwieram manufaktur pufową, trzy zamowienia juz mam - produkcje moge zaczynać Edytowane 15 Lutego 2011 przez Lutajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 250 to niestety za drogo dla mnie chlop by mnie z domu wywalil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.02.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dziewczyny dajcie mi namiar proszę na te poduszki do siedzenia w napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Lutajko fajnie, ze imprezka sie udala, najwazniejsze ze i Dzieciaki i Mamuski zadowolone:lol2:. Sliczna ta Twoja Gwiazda! na zdjeciu wyglada na bardzo przejeta chyba dmuchaniem swieczek, no i widze, ze powazny wiek sie zaczal. Puf slodki, no to Kochana chyba musisz pomyslec nad masowa produkcja:D Drzwi lustro zapowiadaja sie interesujaco, moje drzwi - sztuk 3 tez czekaja az sie za nie wezme a lustro bedzie ze starych okien, poki co wszystko zapuszczone na wszelki wypadek plynem na robale a wiosna mam nadzieje, ze trafia do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.02.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Ja wszystko lovju u CIebie i puf (jestem czwarta w kolejce???) i poduchy i drzwi (nawet bardzo) ...zdradz co za pysznosci przyrzadzalas bo mnie czeka przygotowanie urodzin podwojnych zreszta na weekend a pomyslow brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 15.02.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 250 to niestety za drogo dla mnie chlop by mnie z domu wywalil no ale co puf bedziesz miała to twoje Dziewczyny dajcie mi namiar proszę na te poduszki do siedzenia w napisy. dziewczyny daja: http://allegro.pl/show_user.php?uid=15110262 Anetko - tak Panna weszła w powazy wiek -bunt 4 latkamnie czeka. Nad produkcja mysle bardzo powaznie!!! stare okna takie werandowe kratowne tu kiedys w tym domu były- i niestety sie zmyly nie wiadomo gdzie,a z nich to lustro by było pierwsza liga. Zazdraszczam wielce i kruszynki małej takze lasche - no trzecia bo Markoto wypadła, chyba ze da sie z chaty wywalić to wtedy czwarta jestes. nie ma co ruszam z produkcją!!! Kochana ja makarony zrobiłam dwa rodzaje i dwie sałatki -to bardziej pod matki - wariatki, choć dzieciakom tez smakowało. jak bedzie trzeba to przepisy zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.02.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 sałatek mam kilka w zanadrzu ale makarony dawaj ...a i nie wiem co oprócz słodyczy dla dzieciaków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 dawaj i makarony i salatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 15.02.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 kurcze, jestem jak zwykle zachwycona Twoją manufakturą!! pzodrawiam!jeśli wyjdę z dołka finansowego- liczę tak na kwiecień- to zamawiam puf, jeśli go będziesz produkować! a i fajne przepisy się przydadzą bardzo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Ja chetnie tez sie podszkole w kwesti kulinarnej bo u mnie podobna imprezka koncem marca:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts