AgaG. 26.01.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Dawno tu nie byłam.....piękna solenizantka, której życzę bajkowego dzieciństwa, co raczej nie jest trudne w tak pięknym pokoiku. Buziaki od ciotki forumowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 27.01.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wszystkim "Cioteczkom" forumowym bardzo ale bardzo dziekuję za życzenia i Miski oczywiście w imieniu Matyldy i moim własnym. Jubilatka zachwycona miskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 28.01.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Moje poniedziałkowe ''żabsko" odpuściło na jeden dzień by dziś dobić mnie ze zdwojoną siłą. Lężę w łóżku cały dzień, właściwie to dopiero się obudziałam, przesypiam, podsypiam i ledwo żyję. żabsko owo zmieniło się w Ropuszysko przeogromne. A tu w sobote obiecałam mojemu dziecięciu kinder bal, goście zaproszeni, Matylda wyczekuje, a Tosia - chodzi i odlicza dni do soboty. i jak Matka może te dziecięce wyczekiwania zawieść, no jak?? Nie może!!!! Pakuję w siebie przeróżne medykamenta, soczki, owoce - i co, nic dupa blada!!!! A teraz z apelem do Was wystąpię: Jesli ktokolwiek zna jakiś sprawdzony (bądz nie) sposób by Matke do pionu postawić w dwa dni to bardzo prosze podsyłać mi tu recepty na cudowne ozdrowienie w trybie natychmiastowym, pilnym, na wczoraj znaczy sie!!! Jakem Lutajka obiecuję tu wszem i wobec że w zamian duże piwko za ozdrowienie obiecuję, metoda nie ważna byle by skuteczna i dała możliwość owy kinder bal przygotować i przetrwać, gości niepozarażać, a poźniej to mogę paść i leżeć przez kolejny tydzień!!! **** Aby tak zupełnie doliniarsko nie było, to: -1.- przedstawiam Wam mój łup "pobabciowy" który letem oczyściłam ze 100 warstw starej farby i czekał na swój moment, moment nadszedł ale właścicielka na niedowład zapadła. łup wieć bardzo cierpliwie czeka aż niedowład ustąpi i włascicielka za lifting sie weźmie. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=8717 Lifting popełniony bedzie na biało z przecierkami, haczyki sie dokupią- co by majestatycznie na nich kubeczki mogły zawisnąć - toż to łup do kuchni. może jeszcze jakiś ornament zdobniczy sie dokleicoby bardziej urokliwa była. -2.- kolejnym powodem mojegu upadku było odwiedzenie wczoraj (przez przypadek - niemożliwe) strony pt: http://www.bellemaison.pl/Home.html tam wybałuszyłam oczy, ośliniłam sie po pachy i pozbierac sie nie mogę!!! Na szczęsie dla włascicieli a nieszczęscie mojego portfela upatrzyłam tam kilka drobiazgów niezbędnych w moim domu: Do kuchni: http://www.bellemaison.pl/produkty_zdjecia/100112173325741.jpg http://www.bellemaison.pl/produkty_zdjecia/100113114542761.jpg do łupu babciowego http://www.bellemaison.pl/produkty_zdjecia/100113140220461.jpg Do łazienki: http://www.bellemaison.pl/produkty_zdjecia/100112180207121.jpg Do sypialni: http://www.bellemaison.pl/produkty_zdjecia/100113134034701.jpg i wiele innych cudowności - chcecie, zobaczcie sami ale odpowiedzialności za straty materialne nie ponoszę. na razie tyle, cdn.... P.S. prosze pamiętać o receptach uzdrawiających. Edytowane 14 Stycznia 2011 przez Lutajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 28.01.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ojesuuuujesuuu, no czemuś Ty mi to z tym sklepem uczyniła. no czemu. ja tam polegnę przecież...półeczka bombowa, będzie cud-miód.co do ozdrowieńczych receptur... może na golasa na śnieg i pokrzywami Cię wymaźgać? podobno metoda niezawodna. piszesz się??zdrowiej, matka, bo 2 dni zostały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 28.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Sto lat slicznej jubilatce! ... ehh, ale cuda w tym sklepie... I zdrowia dla Gospodyni! (ps tez mam styczniowke 2007, moja pare dni starsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 28.01.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ojesuuuujesuuu, no czemuś Ty mi to z tym sklepem uczyniła. no czemu. ja tam polegnę przecież... to polegniemy razem, bedzie raźniej co do ozdrowieńczych receptur... może na golasa na śnieg i pokrzywami Cię wymaźgać? podobno metoda niezawodna. piszesz się?? zdrowiej, matka, bo 2 dni zostały... wszelkie metody przyjmuje byle by skuteczne były, tylko skąd te pokrzywy weźmiesz??? Popcarol - to Twojej jubilatce najlepsze życzenia posyłam, za zdrowie dziękuję, słać mi tu te zdrowotne fluidy, może pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 29.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Mnie jak dopadnie choróbsko straszne to zapodaje sobie gripexa lub coldrexa goracego do picia, do tego 2 wit c, 2 rutinoscorbiny, mleko z miodem i calcium do picia (to jest bardzo ważne bo kiedyś nie brałam calcium i dłużej się kurowałam), na katar akatar i to wszystko tak czesto zażywam na ile pozwala ulotka. Po nafaszerowaniu sie tego wszystkiego grzejniczek na maksa, 2 koldruchy na siebie i wypacam sie tak intensywnie az posciel cala mokrusienka dużo pije, dużo warzywków i owocków do tego. Mi zawsze taka kuracja pomaga więc mam nadzieję że i Tobie pomoże. Życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 30.01.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Korozja - dziekuję, wszystkie te dobrodziejstaw mam w swojej apteczce ale jakoś słabo działają, dziś nafaszerowałam się tak bym mogła chodzić i żyć - musze jakoś te urodzinki Matyldy wyprawić - no dziecka nie zawiodę, najwyżej poźniej padne, co tam. Aż tak tragicznie nie jest, dam rade.... dam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 31.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dałaś radę Lutajko,czy padłaś? Wierzę w Twoją siłę woli i chęć spełnienia obietnicy. Dla Jubilatki-Królewny najlepsze życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 01.02.2010 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 DAŁAM RADĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kinder bal był super ale 13 dzieciaków (wiek 2-6 lat) w jednym domu to: 1. mieszanka wybuchowa, 2. wrzaski , piski, kwiki w ilości decybeli nie pozwalającej na swobodne pogaduchy Matek, 3. maluchy plączace sie pod nogami nie do ogarnięcia, 4. ogólny sajgon. suma sumarum: - dzieciaki zadowolone, - Matki zadowolone aczkolwiek z małym niedosytem plotkarskim ( juz umawiają termin następnego spotkanie bezdzieciakowego) - jubilataka wniebowzięta ( do dziś chodzi i spiewa sobie sto lat) czyli ogólnie in plus!!!!! P.S. Jakoś nie padłam ale do pełnego zdrowia to mi jeszcze daleko. pozdrawiam Was niestety nadal "pociągająca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 01.02.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dałaś radę Lutajko,czy padłaś? Wierzę w Twoją siłę woli i chęć spełnienia obietnicy. Dla Jubilatki-Królewny najlepsze życzenia. dziekuję za wiarę we mnie, bo ja sama nie wierzyłam, że dam radę życzenia dla Matyldzi - przekazane, dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.02.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 potwierdzam, było wesoło, sajgon, kambodża oraz wietnam w jednym solenizantka dostojna, matka solenizantki jak zwykle szykowna, dzieciaki - błyskawice, a matki próbowały w tym chaosie plotkować. ogólnie - kinderbal jak ta lala Lutajka dała radę oczywiście, dzielna kobita jest jak jasna cholera. na dodatek kuchareczką jest doskonałą więc obżarłam się po wsze czasy (ps. poproszę o przepis na sałatkę z kuku, ananasem i czymśtam - zjadłam pół michy sama, przyznaję się ) nasze leciutko podretuszowane foto u mnie w wątku , więcej nie wrzucam, bo nie mam autoryzacji Lutajka = Supermommy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 01.02.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Monah dawaj mi tu to zdjecie - black (d)evil!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.02.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a masz http://img682.imageshack.us/img682/9919/img0873mw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 01.02.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a dziękuję!!!! Piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 01.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 piękne, piękne, bo modelki pierwsza klasa leciusieńki retusz był konieczny, gdyż w oryginale wyglądałam jak pół dupy zza krzaka, dosłownie. ...ale i tak uważam, że powinnaś wrzucić tu zdjęcia z imprezy Hawaii to by się dopiero podobało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 01.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a dziękuję!!!! Piękne!!! Piękne, piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 01.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 To rozumiem;ani śladui choróbska. Zadziałały leki,ręce"które leczą",obecność dobrych ludzi, a może jeszcze coś innego? Pozostałości niedomagania należy doleczyć i bez potrzeby zbytnio się nie wietrzyć Poleżeć ew. posiedzieć i cosik ładnego pokazać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda.o 01.02.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 wow przeczytałam 80% (przyznam się bez bicia ) i jestem pod dużym wrażeniem super klimat, domek zapowiada się fajosko będę podglądaczem !! PS: Monah mnie tu przyciągła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 02.02.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Lutejko, żeby nie było, że tylko u monah kometuję cudny lans - NO PO PROSTU ZJAWISKOWO WYGLĄDACIE DZIEWCZĘTA!!! gratuluję udanego kinderbalu, a przede wszystkim - z lekkim poślizgiem, uroczej Jubitaltce śpiewam gromkie Sto Lat i życzę dużo uśmiechu i choćby połowy tych piękniastych misiów ze zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts