anikavonboger 14.02.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 hej, przeczytałam od deski do deski - wszystkie Twoje prace robią ogromne wrażenie. Faktycznie rocznik77' (też się wtedy urodzilam) jest wyjątkowo udany;) Pozdrawiam Cię i ...czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igaijarek 14.02.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Hmm ...jest to kolejny watek, który odwiedzam i dochodze do wniosku: FAJNIE TU! I tu w tym watku i na innych! Porzucam tym samym moje "ulubione" forum na Gazecie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 14.02.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Wow, a ja (zupełnie niechcący) rozpoczęłam 6 stronę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 15.02.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 (edytowane) Witam nowych gości: Agatek751, avikavonboger, igaijarek,, dziekuję za miłe słowa, liczę na kibicowanie i uwagi. o to to się nie martw! chętni się znajdą prawidła szok! pewnie kupiłaś nowe i nas oszukujesz:> no mam nadzieję, bo zarosne "gratami" I tu w tym watku i na innych! Porzucam tym samym moje "ulubione" forum na Gazecie... no ale, żeby nie było, że przeze mnie Martu, pinkmaggituz - dzieki za udział w konkursie, nagroda będzie a jakże, więcej na blogu. P.S. - kurs wianków też będzie, jak zbiore niezbędne materiały **** Generalnie uważam, że Walentynki to kicz i chmara, napędzanie koniunktury itp, w końcu to nie nasza tradycja tylko nabyta z USA przyszła, bo tam tak fajnie Ograniczanie okazywania uczuć do jednego dnia w roku bo to dzień Zakochanych, to dla mnie paranoja, Panowie przynoszą kwiaty, prezenty, wszędzie serca, miśki i podobne cuda miłosne a gdzie prawdziwe uczucie???? Dla mnie ważniejsze są te codzienne rzeczy, która bez słów mówią"kocham", przytulenie, pomoc, uśmiech, rozmowa, spojrzenie i wiele innych drobnostek bo to własnie z nich skłąda się życie. Nie zaprzecze,że miło jest dostać bukiet kwiatów czy bieliznę ale bardziej cieszy jak, to tak bez okazji, po prostu bo cie kocham!!! to tyle mojego zdania na temat Walentynek- mam nadzieję, że nie daliście się omamić tymi wszystkimi gadżetami i spędziliście ten dzień naprawdę ze sobą. tak przy okazji - kupiłam dla mojego M. nie na Walentego, tylko bo chciałam i mi się spodobało, a że termin się zbiegł, no cóż... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=9216 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=9215 smakowało..... Edytowane 18 Stycznia 2011 przez Lutajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 15.02.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 ...przyjemne z pożytecznym A opinię o Walentynkach mam podobną (vide mój dziennik budowy:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 15.02.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 hej, przeczytałam od deski do deski - wszystkie Twoje prace robią ogromne wrażenie. Faktycznie rocznik77' (też się wtedy urodzilam) jest wyjątkowo udany;) Pozdrawiam Cię i ...czekam na więcej o ja tez 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 15.02.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 bez dwóch zdań - rocznik 77 to wyjątkowo udany rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Widzę że już niezły oddział można utworzyć z 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 16.02.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 dziewczyny to magia "siódemek" a oddział iście doborowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 16.02.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 gdzię taką buteleczkę można kupić? Ostatnio kupilismy z moją małzowinką buteleczki w bellemaison dwie malutkie do łazienki( na fotkach wydawały sie być większe) w podobnym stylu:) a co z rocznikiami 76 i 78:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatek751 17.02.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 no i 75 też jest niezły, ponoć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 17.02.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 gdzię taką buteleczkę można kupić? Ostatnio kupilismy z moją małzowinką buteleczki w bellemaison dwie malutkie do łazienki( na fotkach wydawały sie być większe) w podobnym stylu:) a co z rocznikiami 76 i 78:) witam chyba pierwszego Mężczyznę w moich progach , miło mi. buteleczki to via allegro http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=13863521 aktualnie nic nie wystawia, ale zawsze mozna zapytać. rocznik 76 - potwierdzam dobry, małaża mam z takowego, 78 - niewiem, ma 7 więc pewnie też. agatek751 - 75 - też dobry!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 17.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 76 się melduję jestem jak dobra 34 letnia whiskey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 17.02.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 no nie wiem, nie próbowałam (ciebie) a whisky to i owszem dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 17.02.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Buu, nie pasuje? 80ty rocznik jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 17.02.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 a kto powiedzial, że nie - moja siorka jest 80' i jest najlepszą siorką pod słoncem i człowiekiem też - najlepszym znaczy się - Mój wątek zatem - pasujesz!!! zresztą tu raczej same fajne ludziska są, ja przynajmniej na takich trafiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 17.02.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 dzieki Pokaz co tam nowego majstrujesz Pozdrawiam! Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 17.02.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 noż kurna, na razie nic nie majstruję, leżę, znowu grypsko mnie dopadło, ktory to już raz??? niewiem. wszystko leży razem ze mną odłogiem: półka, jajka na wielkanoc, wianki, wieszaczki, które to sobie wymyśliłam z desek i co tam jeszcze... musi poczekać... ale pokażem jak wydobrzejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 17.02.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 noż kurna, na razie nic nie majstruję, leżę, znowu grypsko mnie dopadło, ktory to już raz??? niewiem. wszystko leży razem ze mną odłogiem: półka, jajka na wielkanoc, wianki, wieszaczki, które to sobie wymyśliłam z desek i co tam jeszcze... musi poczekać... ale pokażem jak wydobrzejem. zdrowia zycze widze ze Ty tak jak ja.......ja od stycznia chodze przeziebiona, niby 2-3 dni jest dobrze ale gardlo boli caly czas i temperatura czesto wraca a do lekarza tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 17.02.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 To kurujcie sie Babeczki! Ja juz sie wygrzebalam, tylko paskudna opryszczka znow wylazla Mleko z miodem, maslem i czosnkiem i do lozka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts