diabel200 23.03.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Lutajka, dechy Panmaru fajne, ale cena nie do przełknięcia, choć teraz mają (chyba jeszcze maja?) promocję na Chamborda 19cm. Taniej o 30 zik na metrze. Nie lepiej poszukać dębowe dechy i pomalowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asika13 25.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 witam,chcialam sie przywitac trafilam tu z watku monah i bardzo mi sie podoba,dodatkowo i ja uwielbiam gotowac,wiec jak zobaczylam "przydasie " kuchenne to sie poczulam swojsko chcialam zapytac,czy masz zamiar powiesic u siebie ta tabliczke z napisem KUCHNIA z oliwkami? i czy zamierzasz miec wiecej takich oliwkowatych dodatkow- bo ja chetnie oddam ceramiczna miarke do spaghetti biala z takimi wlasnie motywami. Musze pomyslec gdzie ja wcisnelam.. hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 26.03.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Lutajka ooooooi od razu wiosennie się zrobiło a czym malujesz te jajka i zające tzn jaką farbą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 29.03.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dzis szybko i krótko po dłuzszej przerwie....jestem, zarobiona, wykonczona, pędze z szybkością błyskawicy by zdążyć przed swietami ze wszystkim, czasu brak!!!!! sie ogarne i nadrobie. Dechy takie pikniutkie, że ciężko zdecydować się na jedne, ale cena dość szybko ogranicza wybór do jednych Te olejowane na biało przy macaniu bardzo fajnie wyglądają i do Twojego białego domku chyba jak znalazł, aczkolwiek im dłużej patrzysz na wszystkie, tym bardziej oddala się ostateczna decyzja... Poza tym różności wielkanocne w Lutajkowym wykonaniu to aż pachną tymi zbliżającymi się Świętami - i kolejny raz do mnie dociera, jak to człowiek ma przechlapane, jak jest leniwy. dechy - powalaja, i burzą zdecydowanie się na te jedyne, poczekam na twoje wielkanocne deco - jeszcze w toku- nadal niestety. Myszonik- sama tego chciałam, znam, podziwiam..... cena mnie wyleczyła aneta s -dziękuję, deski debowe- myśle o nich intensywnie,ale jakie by nie były napewno bedą olejowane -jestem w stanie się poswiecici olejowac co rok - dla efektu!!!! diable 200 - wiem, cena zaporowa ale dechy to na lata beda, a jak siebie znam to jak zrobie "cos w zamian" i nie bedzie tak jak chcialam to bede zmieniac-suma sumarum wyszloby na to samo. co do dech to szukam- ale nie znalazlam .... jeszcze asika13 - witam serdecznie i swojsko , kuchnia z oliwakami juz ma swoj nowy domek, kuchnie własciwie ale dziekuje za propozycje,u mnie inne"przydasie"zagoszczą ( szaro-białawe) ida2 - dzieki, maluje farba akrylowa duluxa. - instrukcja jutro!!! **** budowa w toku, zdecydowanie blizej jak dalej, posadzki schną, potem podloga,malowanie i przeprowadzka tesciow- wtedy my zaczniemy wielką akcję pt. R jak REMONT. mam wiec jakies 1,5-2 miesiecy na organizacje i wybor wszystkiego- troche mało!!! tymczasem zaczełam skrobac moje schody- beda cudne, fotki niebawem. na dzis tyle, jutro wiecej, biegne dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asika13 29.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 30.03.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 (edytowane) dzis na spokojnie nadrabiam forumowe zaległości. 1) Jajka decou-instrukcja przepraszam, że dopiero teraz, wiem, wiem miały być wczesniej ale nie dalo rady,znaczy ja nie dałam rady, biję się w pierś. Mimo wszystko mam nadzieje, że znajdzicie gdzieś 1-2 godzinki na poczynienie takowych. potrzebne będą: - jajka styropianowe, - farb akrylowa, - serwetki lub papier do ozdabiania, - klej do decoupagu, - lakier wodny żel jajka styropianowe nabijamy na piki i malujemy suszymy, ja by zaoszczedzić czas susze suszarką do wlosów,mozna czekać az samo wyschnie wycinamy wzórz serwetek,jajko smarujemy klejem delikatnie przyklejamy i wygładzamy pedzelkiem suszymy lakierujemy poźniej wyglądają tak: jeśli chcecie robić jajka ze spekaniami, jak te: lub te to robicie tak: - pomalować ciemna farba,schnięcie - nakladamy spekacz - cracle-1 składnikowy, schnięcie, - nakładamy jasną farbe, delikatnie, schnięcie, reszta jak w wersji poprzedniej czyli wycinamy wzor, przyklejamy, suszymy, lakierujemyi gotowe. Powodzenia!!!! 2) dekoracje wielkanocne stan na dziś -prawie skończone, przynajmniej w większości i jestem usatysfakcjonowana z efektu. krótka foto relacja: wiosennie i swiątecznie już mam. idę z rewizytami.... Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 30.03.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Lutka, dzięki za te instrukcje, jesteś wielka a dekoracje zielono-biało-różowe - cudne! cudniaste!! sczególnie to Twoje urocze okienko. motywy koronki i serduszek bukszpanowych i u mnie się pojawią zazdroszczę, bo ja dopiero zasiadam do strojenia domu - zapóźniona trochę jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.03.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Lutajko dzięki za szczegółowy i obrazkowy (bardzo łopatologiczny ) instruktaż... Chyba to jednak nie na moje możliwości, ale przekażę siostrzenicom, one bardziej utalentowane, a może w zamian za instrukcję coś ciotce z wyrobów odpalą A dekoracje świąteczne przygotowałaś przepiękne... szczerze zazdraszczam i jednocześnie gratuluje koncepcji i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.04.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Lutajko,życzymy na nadchodzące Święta Wielkiej Nocyradości spokojupogody (choćby tylko ducha)cudownych chwil z rodziną i najbliższymiodpoczynkusmacznościzielonościi nadzieiMysza i Niedźwiedź[ATTACH=CONFIG]5[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.04.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) ZDROWYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY,DUŻO WODY W PONIEDZIAŁEK,BOGATEGO ZAJĄCZKA I JAK NAJMILSZYCH SPOTKAŃ W GRONIE RODZINY I PRZYJACIÓŁ ps. dziękuje :* Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 03.04.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Radości, która dostrzega piękno małych rzeczy,Nadziei, która nie gaśnie, gdy marzenia wydają się zbyt dalekie, Pokoju, który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagiWiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża. Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka04 03.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Wesołych Świąt:) Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 03.04.2010 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Bardzo dziękuję za życzenia. Wszystkim Wam również życzę Radosnych Świąt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 04.04.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Lutajko, Tobie, Twojej rodzinie oraz wszystkim odwiedzaczom życzę zdrowych, radosnych i pogodnych świąt Wielkiej Nocy, no i oczywiście mokrego Dyngusa:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 07.04.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 jakie piękne te dekoracje!! szkoda, że ja jestem taka leniwa.Nie mogę się doczekać zdjeć z Twojego nowego domku po remoncie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 22.04.2010 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) Jestem, wracam na FM po długiej przerwie i kajam się przed Wami i o wybaczenie proszę. przyczyn było wiele: 1. praca, praca i jeszcze raz praca; 2. zmiana szaty FM, 3. wydarzenia z 10.04 jakos nie nastrajały mnie do pisanie o wyborze desek i innych sprzetów domowych 4. prawie juz oficjalnie zaczelismy akcje pt "R JAK REMONT" Biegam więc po sklepach,salonach, necie celem wyboru tych jedynych, wysnionych sprzetow do naszego domu, porównuje, negocjuje ceny i dostaje swira Cieszylam sie jak dziecko i nie moglam sie doczekac kiedy "to" sie zacznie a teraz jestem jeszcze do tego przerazona, kosztami ktore przed nami,ogromem prac do wykonania, czasem ktory ucieka itp. po krótce tyle, reszte nadrobię pozniej. a jest o czym pisac.... Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez Lutajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 22.04.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 o, jesteś, pani szanowna a ja mam dla Ciebie takie pienkne nasze zdjęcia, że hej! wrzucić jedno? i przygotuj się na jutro - zmaltretujemy się poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 22.04.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 no dawaj tą fotę a co tam.no zwarta i gotowa na jutrzejsze balety!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 22.04.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 (edytowane) spoko, nagram wam wszystkim na płytach. ale wrzucam i na życzenie usuwam trochę durnowate miny mamy, ale co tam hyhy i zagadka dla odwiedzających: kto ma na sobie FILCOWĄ kurteczkę? jutro bierzemy aparacik i konieczne sesja na parkiecie, coby Ł. nie zapomniała, jak się w kraju imprezuje Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 22.04.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 durnowate to mało powiedziane!!! codokutreczki ja wiem ale nie powiem - konkurs dla reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts