lady in red 16.06.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ZSuper orginalne te Twoje schody!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 16.06.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 powtórze się ..ale jak trzebba to trzeba ... odpiałam już swoje w temacie schodów ...wiedziałam na co je stać jak zobaczyłam po raz pierwszy ........czy wielu stać by było na taką wytrwalość ....nie wiem ..Lutajko .jesteś wielka ale kuchnia ....powiem tylko drzwi na taras tam zdaje się dojrzałam ...bezcenne ..takie drzwi w kuchni są bezcenne i teraz to juz ....... nie ważne jak ją urządzisz .dla mnie nie ważne choć trudno się spodziewać jakiejś odmiany ..pewnie to zrobisz po swojemu a co za tym idzie ...no co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 16.06.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Karola,Kici, Kroowka, Lady in red,Konstanacja - wielkie dzieki, Wam tez dziewczynki naleza sie podziekowania ode mnie,bo jak upadalam i poddawalam sie to WY dodawalyscie mi sily, piszac ze warto. DZIEKUJE!!!!! Podloga prawie skonczona ....... jest cudne teraz to sie w niej dopiero zakocham. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=13943 wczoraj byl rozwod Karoli, dzis o malo nie doszlo do niego u mnie ................................poszlo o lazienke gorna. wybralam sobie fornir teakowy do obicia wannny i szafki pod umywalke..... malzon niby zaakceptowal..... pojechalismy do salonu po ten wlasnie a on ze inny, ciemniejszy...... ja ze tan bo mialo byc takie domowe SPA a ciemniejszy ( w czerwien wpadajacy) to nie pasuje juz!! on ze i tak zrobie jakchce .......i wogole to ta gorna lazienka nie miala byc robione....... i on nie bedzie sie spieszyl i na lapu capui....... inie chce forniru bo nasiakal bedzie....i tysiac innych powodow na NIE!!!!!! ja na TAK!!!!! czas ucieka to co robimy???? nie robimy lazienki!!!!!! kolega malzon oswiadcza!!!!!! coooooo???? to nie!!!!!!!!!!!!............ ja innej nie chce, bo jak polaczyc istniejace juz plytki z czymkolwiek................, plytek takich samych dobrac nie da rady a nie chce podobnych,prawie takich samych....... prawie ..............jak wiadomo robi roznice!!!!! no to nie bedzie gornej lazienki!!!!!!!!!!!! a jutro wanne trzeba odebrac!!!!!!! wsciekla pojechalam do domu,kolega M do pracy!!!!!!!! w amoku szalu i wscieklosci lamy sobie pomalowalam by sie odstresowac!!!!!!!!!!! przed: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=13941 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=13940 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=13939 Po: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=13946 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=13942 ulzylo mi!!!!! przeczekam i zobaczymy!!!! wieczorem juz nastroje lepsze..... czas przemyslen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 16.06.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 a czym tak ładnie poczerniłaś te lampeczki????????? z pistoletu czy pędzlem?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 16.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Lutajka wow jakie postępy??!!!! widać że domek nabiera kształtów i kolorów schody, podłoga - cudne (ps. te deski bedziecie teraz bejcować? ) a to do jakiego stanu te lampy doprowadziłaś jestem pod wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 16.06.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 a czym tak ładnie poczerniłaś te lampeczki????????? z pistoletu czy pędzlem?????? sprayem.... matowym, łatwizna, tylko raczki trzeba chronic bo brudzi okrutnie i trudno zmyc ( rekawice obowiazkowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 16.06.2010 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Lutajka wow jakie postępy??!!!! widać że domek nabiera kształtów i kolorów schody, podłoga - cudne (ps. te deski bedziecie teraz bejcować? ) a to do jakiego stanu te lampy doprowadziłaś jestem pod wrażeniem! witaj Ida - milo mi to slyszec, dziekuje. deski beda olejowane, schody takze. lampy - zastanawiam sie jeszcze na bieleniem - taki efekt shabby chic, zobaczy sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 16.06.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 fornir będzie tekowy ...co tu dużo gadać ......... a lampy ..nie do poznania ...a już przynajmniej 4 licytacje takich starych żyrandoli mi przeleciały na allegro ....o jo joj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 17.06.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 sprayem.... matowym, łatwizna, tylko raczki trzeba chronic bo brudzi okrutnie i trudno zmyc ( rekawice obowiazkowe) Takie spraye kupujesz w sklepie z farbami???????? a jakbym tak chciała czarne ikeowskie świeczniki maznąć na kremowo--beżowo ....da rade........??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.06.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) No, Lutajka, widać, że wściekłość wyzwala w kobietach pokłady niespożytej energii i kreatywności:) Przecudne lampy Ci wyszły, zdradź, jaki to spray (nazwa, gdzie kupujesz), bo ja szukam czegoś w kolorze srebra, do przemalowania metalowych i drewnianych ramek itp. Podłoga przecudna, a zaolejowana będzie z pewnością fenomenalna!!! Schody - piękne, takie z duszą.Aleś się narobiła i namordowała, szacun! aha, pewnie to wiesz, ale można zakochać się w tych ogromnych i tak licznych oknach na parterze!!! Kuchnia wyjdzie wspaniała, pełna światła, z wyjściem do ogrodu..... - tego zazdraszczam. Edytowane 17 Czerwca 2010 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 17.06.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 W pierwszym odruchu popędziłam na allegro szukać żyrandoli do pomalowania Oszałamiający efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.06.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Lutajka schody, podłoga, zyrandole cudne poprostu:jawdrop:. Męża Wez na przeczekanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 17.06.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Brawo Lutajko! Coraz bardziej klimatycznie ,a te schody warte Podjętego wysiłku. Mają duszę, ot co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 17.06.2010 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 fornir będzie tekowy ...co tu dużo gadać ......... a lampy ..nie do poznania ...a już przynajmniej 4 licytacje takich starych żyrandoli mi przeleciały na allegro ....o jo joj no a jakze!!!!! nadal na etapie przeczekaniowym jestesmy, ponadto wanna nas blokuja,mialabyc dzis, bedzie w srode, czasu na zastanowiene duzo szukaj .... ale polecam piwnice znajomych i tzw graciarnie, na allegro drogie sa, ja za ta wieksza zaplacilam niecale 50 zl, druga to prezent od kolezanki ........ ale mi sie udalo. Takie spraye kupujesz w sklepie z farbami???????? a jakbym tak chciała czarne ikeowskie świeczniki maznąć na kremowo--beżowo ....da rade........??? kupilam w LM ,nazwa mi wyleciala, sprawdze jutroi podam. da rade...... ajakze!!! powodzenia. ............bo ja szukam czegoś w kolorze srebra, do przemalowania metalowych i drewnianych ramek itp. takie tez sa w LM dziekuje za achy i ochy, cieszy mnie ze te moje pomysly i dydrdymaly siepodobaja, bo czasami to sie zastanawiam czy ja aby nie wariuje????!!!!! Famelia - dziekuje,odruch.......jak najbardziej......normalny Lutajka schody, podłoga, zyrandole cudne poprostu. Męża Wez na przeczekanie dziekuje, ......czekam .....ja, czeka małzon......to czekanie to chyba na dobre nam wyjdzie, jest druga lazienka, wiec brudni chodzic nie bedziemy podloga skonczona, tylko olejowanie w srode i bedzie......idealna. jutro .....dzien kuchni............. ciesze sie ogromnie!!!!!! malowanie w toku.... cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.06.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Hehe, ja jak FAMELIA, też poleciałam szukać żyrandoli:) znalazłam 2 fajne, nowe, " gołe" , do ozdobienia, ale będę męczyć teściową, czy nie ma czasem na strychu żadnego zbędnego:) LUTAJKO, dzięki za wszelkie " instrukcje", widząc, jakie cuda Ty tworzysz, człowiek nabiera wiary, że SAM też może coś zrobić A zdradź proszę, czym będziesz ozdabiała lampy? Kryształkami Swarovskiego, czy czymś innym? Mi zamarzyła się samodzielna lampa, biorąc pod uwagę ceny takich z prawdziwymi kryształkami, a nie dekorowanych plastikiem, będę musiała sobie takową zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 18.06.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Lutka podłoga rewelacja - kolor świetny, taki naturalny, każde dodatki się w nim odnajdą. Na jaki kolor oleju się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.06.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Lutajko ja do ciebie z pytaniem odnosnie twojej szafy oklejonej tapeta. Wiem, ze pisalas ale nie jestem w stanie sie dokopac . Sama to obklejalas czy zamowilas oklejone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 22.06.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 czekam na kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 23.06.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Lutajko, jak podłoga - już gotowa?A kuchnia, kuchnia???? CZEKAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 23.06.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 kobiety, dajcie dziewczynie spokój, i tak zestresowana jest porządnie... bo w nerwicę wpadnie! Lutka, myśl o tym, że przyjadę do Was z Zuzią na Hel i dziewczyny będą w piaseczku gmerać, i nie daj się nerwom wykończeniowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts