Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Home Sweet Home

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny.......... jest mi bardzo milo, az takich reakcji sie nie spodziewalam, az sie zarumienilam, zawstydzilam i dumna z jestem z siebie ze WAM, takiemu szacownemu gronu sie podoba.

Famelio- dziekuje, bede zachwycac sie z Tobą. :-)

[Karola - dziekuje, dziekuje!!!

Aniazzielonego - cudownie......... ze ci sie podoba

...... Ależ Ty masz widoki....

Jak tylko dorobisz się wszystkich klamotów, pojemników, dekoracji, ziół w doniczkach, i dokończysz kuchennego dzieła, będzie jeszcze cudniej, nie mogę się doczekać....

dopiero bede miala jak ogarniemy ogrod, bo na razie z kuchni to mam widok na sterte starych desek, smieci,klamotow etc.

ja tez nie moge sie doczekac............. ale to dopiero po wakacjach.........

markoto - dzieki!!!

myszonik - gracia, zamieszkac mozesz.......przygarniam wszystkie chetne rece do pomocy ;-)

............po prostu spodziewałam się po Tobie takich cudów!!! .......

niemozliwe......................ja sama sie nie spodziewalam, ze tak wyjdzie,czy ty jasnowiedzem nie jestes?????!!!!!! :-)

Kici - ja ta lampe mam,macalam ogladalam i jest cudna, elektryk juz mi ja przerabia co by sie na sznureczek wlaczala i cudnie bedzie wisiec w kuchni. ( by the way w praktikerze jest o jakies 60 zl tansza niz w LM)

damimax - milo cie goscic, dawno sie nie oddzywalas. dziekuje.pozdrowienia dla Matyldy od Matyldy :-)

.........nawet siebie widzę obok Ciebie jak to wino trąbimy...

ja tez......... i dziewczynki biegajace dokola................ fajnie bedzie..............

aniutaJ - witam,ciesze sie ze sie ujawnilas i z podgladaczki - pisaczka sie stalas!!!!!, milo mi ze sie podoba.

AgaG - pierwszoklasowo dziekuje!!!!

swojaczka- dobrze jest wiedziec, ze sie oczekiwania spelnilo :-),dzieki.

Beauty- ooooooooooo ja mam fanke.............. ale fajnie ;-)............... a powaznie milo mi bardzo!!!!!!.

podloga nadal ciemniej i zachwycam sie nia nieustannie, zostal do ogarniecia korytarz, szpachlowanie,malowanie -to wponiedzialek i mam koniec bajzlu, majstry sie wyniosą!!!!! HURA.

tymczasem sie przenosimy, dzis wywiezlismy pokoj dziewczyn, troche kuchni, pomalu idzie do przodu.

sprzatanie i jakos to bedzie.

jak pisalam musze to zrobic do 1.07, dziewczyny koncza przedszkole i....................jedziemy na HEL,

troche z opuznieniem ale zawsze,

na ten czas blizej nie okreslony zawiesze wszelkie plany urzadzeniowe, bo na odleglosc to ja.............nie chce, nie umiem...........musze tam byc........ale co sie odwlecze........

bede produkowac gadzety dekoracyjne, szukac pierdolek na pchlich targach,.........................odpoczywac ...................i najwazniejsze............... bede cala dla dziewczyn,bo ostatnio to malo mnie bylo dla nich.

bede budowac zamki z piasku, biegac po plazy, kapieli slonecznych zazywac...............i obmyslac nowe pomysly na wnetrza.............bo jak umysl i cialo odpoczna to pomysly same sie pojawiaja i to lepsze.

i mam zamiar zaleglosci forumowe nadrobic, Was poodwiedzac...............i co jeszcze .................. zobaczy sie.

Tak sie upominalam ...a dotarłam ostatnia :cry:

Wybaczyłabym wiadomemu sklepowi :) brak dbałości o klienta ..........bo kuchnia warta zachodu ...

już czaruje a jak dojdą twoje durnostrojki ...przydasie ...

ale nie wybaczam bo zero w tym ich zasługi ...

masz dar tworzenia piękna z naturalnością i smakiem godnym podziwu i takiż podziw MAM :)

używasz przy tym akcesorii tak prostych a szlachetnych osiągając w konsekwencji ...i tu mnie walneło :eek:....ciepłe ..przytulne wnętrze

nie wiem jak do diabła ale tak się to odbiera ..no słyszeliście ludzie żeby biel, szarość i puste ściany ciepłem raziły :) a rażą ...

chyba Lutka to ciepło od ciebie

poslij troche do atmosfery ...na Helu żebyś odpoczeła w ciepełku ...i twórz ...twórz bo jak sie na te twoje tworki popatrzy to aż energii przybywa

a teraz o szczegóły poproszę ...jaka farba ? kolor firma .....

ps. a identyczne podpórki pod półke leżą od 2 tygodni i czekaja aż się nimi zajme ....

mam prawie ich obraz :)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=14827&d=1273316836

pó?ka.jpg

Edytowane przez konstancja30

och, co ja tu mogę biedna napisać.......

no zjebijaszczo podłoga i schody Ci się udały... kuchnia może i soute.... ale za to jaka apetyczna! i blat mi się podoba, ja po roku użytkowania kamienia mówię: nie! te potuczone o granit zabytki rodzinne :( za wszytsko można zapłacić master czy cos tam, ale tego nikt mi nie wróci, kamieniowi, jak pięknie by nie wygladał, mówimy stanowcze NIE!

fajnie, na prawde fajdzie dziewczyno to wychodzi!

dziewczynki drogie moje,

bardzo przepraszam za niebyt na FM ale netu w domu(nowym) nadal brak , w starym bywam tylko by popakowac ( wlasnie sie pakuje, jak widac :-)

zmeczenie mnie dobija,spanie po 4-5 na dobe i tyranie przez caly dzien to juz za duzo, a konca nie widac,

dziekuje ze zachwyty wszyskie razem i kazdy z osobna, to buduje .......BARDZO

Ida,Nelli dzieki bardzo.

Konstancja- za podziw sle uklony, wiadoma firma zasluge ma tylko taka ze takowa piekna kuchnie wyprodukowala (zreszta zapewne w PL lib Chinch, niewazne).

co do przydasii innych takich - wyznaje zasade - mniej znaczy wiecej i ze z rzeczy prostych mozna zrobic cuda, staram sie je robic. ( co by nie zbankrutowac)

tekie wlasnie beda poleczki moje tylko debowe nie bielone :-)

farba do kuchni to flugger - Flutex5, baza 1,kolor 5512.

Hanneczka, AMFI, Nea, - dziekuje , dziekuje

Chopinetka-witam serdecznie, milo mi bardzo. dzieki za wparcie, przyda sie.

Kici - plastkowyaletego nie widac, dopiero jak dotkniesz to czujesz ze plastk.

Terry -witam u siebie, cieszy mnie fakt podobania sie!!!! blat jest debowy by IKEA.

niestety z blatem trzeba uwazac, jak sie cos rozleje i nie wytrze sie od razu zostaja plamy, a potem trzeba szlifofac i olejowac, co niniejszym czynie, bo panowie majstry nieostrozne sai tu cos zabrudza, tam wyleja, .................. szlak mnie trafia. ale juz dzisaj poprawki i nie bede ich ogladac.

malowanie skonczone. HURRRAAAA!!!!!!!!!!

przeprowadzka w toku, ja nie ogarniam tego, nie moge nic znalezc, nie wiem co gdzie jest i ten totalny bajzel.

kuchnia sie udomawia, ziolka na parapecie stoja.

pokoj dzieczynek- robi sie................. powoli

salon......................stoi pusty................. ale nadal na zaboj kocham moja podloge, ciemnieje wciaz

zakupilam:

konewke szt 1.

http://www.innemeble.pl/?module=Products&action=GetProducts&categoryId=24&productId=545

Pojemniki na kawe, herbate, cukier (3 w 1)

http://sklep.pierrot.pl/do/item/20382/Pojemniki

dziwne na stronie producenta/dystrybotora za 125, a ja kupilam za 93, fajnie!!!!!!

mysle jeszcze o zegarze do kuchni

tym

http://www.innemeble.pl/?module=Products&action=GetProducts&categoryId=24&productId=542

lub tym

http://www.innemeble.pl/?module=Products&action=GetProducts&categoryId=24&productId=523

kiedys.............kiedys..............

Lutajka, a widzialas pojemniki w Home & You, szczegolnie te CROCHET mi wpadly w oko....? Pomimo, ze wykonczone bambusem, mysle, ze moga fajnie wspolgrac z Twoja kuchnia... A jak nie w Twojej.., to moze ktos inny zaczerpnie inspiracji z linka. http://www.home-you.com/?go=cat&rname=kuchnia&gid=19 Pozdrawiam baaaaardzo goraco :-)