konstancja30 15.07.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 (edytowane) Lutka w twoich mackach to one na kicz nie mają szansy ..........tylko jak je troszke zmory jedne polubisz hmmmm...jak wyobraże tam sobie pekate hortensje ....jakąs wijącą się róże w splocie miłosnym z zacnym bluszczykiem w doprawionej sztukaterią elewacji ........to ...........a co mi tam podoba mi sie .......bo mam aktualnie czas lubienia balasków na dowód ...........usune jutro:) Edytowane 15 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 15.07.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 No co Ty Lutka - jaka zmora ??? mi się podobają A do tego dachóweczka karpióweczka położona w koronkę - cuuuudo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.07.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Lutajko pokoik przecudny:jawdrop: a tralki wcale takie złe nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 15.07.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Pięknie, i karpiówka..... Teraz kładliście, czy to starsza sprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 15.07.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Lutka, ja się z tymi tralkami też bym mogła zaprzyjaźnić Całkiem dobrze komponują się z całą bryłą domu. Może się uratują biedactwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 15.07.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Witaj Lutajko! Mam dziś dzień na ujawnianie się we wątek, które podglądam od jakiegoś czasu - zatem się ujawniam Lubię u Ciebie bywać, fantastycznie aranżujesz wnętrza - zwłaszcza "dzieciowe". Trzymaj tak dalej, będę tu nadal z dużą przyjemnością zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 16.07.2010 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 No to i ja się ujawniam (podglądam od samego początku). Tralki nie są złe (gorsze są te słupy które je podtrzymują -bo zabierają im lekkości - efekt ocieplania uczynił z nich masywne przekroje) ale już widzę drewnianą kratkę (nie znam fachowej nazwy) po której pnie się bluszcz, powojnik lub coś w tym stylu. A gustu zazdraszczam (choć może ja bardziej miłośniczką jestem surowszych i nowszych form). Pozdrawiam i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.07.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Lutka ........no wygląda na to że nad Bałtykiem przesył padł ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 19.07.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 bardzo podoba mi sie kuchnia.Duża jasna.Stat to moje niespełnione marzenie.Powiedz co to za fany kinkiet w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.07.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Lutajko,mam nadzieję ,że się za bardzo nie narażę ,jak powiem ,że ja też bym się tych tralek pozbyła.Jakoś mi one do Twojego domu nie paszą.Natomiast widziałabym na tym balkonie zwykłe proste ,czarne pręty między tymi słupami.Ale to jest tylko moje zdanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 19.07.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Lutajko witam się w Twoim wątku i od razu proszę o radę. Chcę przemalować kinkiety (oczywiście farbą w sprayu) i powiedziano mi, że najpierw muszę je ZMATOWIĆ. Jak rozumieć to słowo w odniesieniu do mosiądzu? Pytam, bo Ty poradziłaś sobie z tą zagwozdką świetnie... Pan w sklepie kazał mi je jeszcze odtłuścić i malować kilkoma cienkimi warstwami. A Ty jak to robiłaś? Zdradzisz swój patent???POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 21.07.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 w skrocie:....... przyszla wichura,ulewa i ....... siec padła, mnie zalało .......ale po kolei: w czwarek zeszly wichura sie pojawila i ulewa przecudna ,ktora moze i troche oczyscila gorac powietrze i lzej sie odychalo ale............ czy zawsze musi byc jakies ale..... no musi............ 1. zalalo mnie..........znaczy przedsionek mi zalalo, wody po kostki, a ja te wode do wiaderek i na zewnatrz przy uroczo padajacym.........wroc....lejacym deszczu, mokra do suchej nitki............jak ja to uwielbiam!!!!! serio, szlak mnie trafial jak ta wode wylewalam...... po kilku wiaderkach odpuscilam ..............poczekam az przestanie padac bo to nic jak tylko syzufowa praca byla ,pozabezpieczalam co sie dalo i .........czekalam ..........padac przestalo gdzies w nocy...........na szczescie moje wyschlo,wsiaknelo ziemie, ............PRZEZYLAM!!!!! psioczylam na ten cholerny deszcz i na to ze sama jestem i ze zawsze wtedy sie takie rzeczy dzieja..........ale wsumie to ja ten carawaning uwielbiam!!!! 2. skutkiem wiatrow i ulewy, bylo............ze siec siadla i dopiero dzis udalo sie ja podniesc, tak wiec do tygodnia pozostaje bez lacznosci..........TV tez siadl.znaczy sie cyfra nie lapie sygnalu......bo wiatr wialjak szalony......( ku uciesze surferow)......dzieki ze mam chociaz radio!!!!!! ja nie nazekam, mi TV do szczescia nie jest potrzebny a na wakacjach to wcale ale............znowu ale.........dziewczeta zawiedzone bo bajek nie moga odladac. 3. w sobote kolejna ulewa i kolejne zalewanie............na szczescie kolega malzonek juz byl na miejscu i teraz to on sobie uroczo na deszczu dolki kopal co by nas nie zalalo..............nie zalalo!!!!!!!!!! ufffff!!!!!!! mowie wam, campingowanie to fajna rzecz..........tu nie ma czasu na nude caly czas sie cos dzieje!!!!!!!! a teraz zalegle odpowiedzi: Konstanjo -zdjecie tralkowe cudne- nie usuwaj, pomoze mi oswoic moje zmory,na razie zajecie sie nimi odwlekam do jesieni, nie wiedzeich wiec mi nie takie straszne aneta s, mycha, kici dzieki za podtrzymanie na duchu!!!!! moze choc na troche je polubie Aniazzielonego karpiowka to zeszloroczne prace remontowe, przekladanie juz by nic nie dalo, trzeba bylo wymienic ........niestety!!!! wadera, konieczki witam Was bardzo serdecznie u siebie, cieszy mnie ze sie podoba i ze sie ujawniłyscie(liście??) zagladajcie czestoi komentujcie, zapraszam. martu kinkiet z praktikera, ( w LM tez byl) nazwy nie pamietam duzo go u Kici w watku. Beauty nie narazasz sie,kazda opinia mile widziana............ja pretow tam coprawdfa nie widze tylko drewnianegrube belki zastrzalowe...........jak w wiejskiej chacie. Panczurko witam serdecznie, co do kinkietow to: ja nie matowilam, nie szlifowalam ani podobnych cudow nie wyczynialam, przetarlam tylko z kurzu i ciach sprayem 'CRAFT SPRAY" I JEST DOBRZE, zawsze trzeba spryskac 2-3 razy by dokladnie przyjelo i nie bylo przeswitow niedomalowanych, moje to tez byl mosiadz a teraz tegonie widac. powodzenia i do dziela!!!! a teraz ide nadrobic zaleglosci w waszych watkach..........przez tydzien chyba sie nazbieralo musze korzystac poki moge ................bo ja wiem czy jutroprzesyl bedzie?????!!!!!! a tak w ogole to stesknilam sie za Wami okrotnie!!!!!!!!!!!! witaj nocna lekturo ))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.07.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 barak łączności przewidzialam ..........też sie stęsknilam ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 22.07.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Lutajko to i ja się przywitam zwłaszcza, że podglądam regularnie. Wszystko wygląda cudnie!!!!! Bardzo wpadła mi w oko narzuta w sypialni takiej poszukuję, czy to coś do kupienia w sklepie czy może dzieło rąk własnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 22.07.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Konstancja wiem,wiem, ty to wszystko wiesz duluni witam serdecznie, milo mi ze podgladasz, narzuta to wyrob.....krawcowej, material do kupienia w LM jako zaslonowy...................a co nie moze byc, moze!!!!! na szerokosci zszyte dwa kawaloki po 150cm i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duluni 23.07.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Dziękuję za info, to by mi rozwiązało problem dużego rozmiaru - muszę niestety ukryć niezbyt pasujące łóżko - zanim okradnę bank i sprawię sobie nowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 24.07.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 witam się i pozdrawiam, żeby nie było, że nie podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 25.07.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Duluni nie ma za co, sluze pomoca. ragazza no zeby nie bylo no wracam dzis do Domu, czas troche popracowac, i okielznac poprzeprowadzkowe zaleglosci, czeka wiecmnie wieszanie polek, ustawianie, przestawianie, meblowanie itp,poza tym DUUUUUUZZZZO pracy..... czeka:..............kredens, krzesla, zaglowki............do wyszlifowania, pomalowania........ co jeszcze .............sie okaze. a i od dzieci sobie odpoczne..................bo zostaja z dziadkami nad morzem, co prawda pogoda sie popsula, zimno,wieje, stopy marzna............... oj ciesze sie na ten tydzien w domu......... bede relacjonowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 25.07.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 HURA! Będą nowe foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.07.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 dzień Dobry przyszłąm powiedzieć. Gratuluję pomysłów i ekstra schodów. Kominko- koza też ma super rozwiązanie. Bardzo spodobało i się....Poczytałam prawie cały dziennik, ale szkoda, że zdjęcia znikły. Oj bardzo szkoda. Widzę, że podobają nam się takie same kafle do kuchni, chociaż sama nie wiem czy wybrać te czy szukać czegoś innego.... Jeśli pozwolisz , będę zaglądać. Pozdrawiam Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts