ana996 04.08.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Lutajko, jest przepięknie!! Nie mogę się napatrzec - natchnęłaś mnie kobieto do działania i musze powiedzieć, że stałaś się matką chrzestna mojego bloga - dzięki Tobie odważyłam się i ...zaczęłam pisać...wątek czytam regularnie, twojego bloga też, a wnętrzami jestem zachwycona...!! Też kcem taką sypialnię!! No i ten ghost...mmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.08.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Pięknie ...... sypialnia z duchem hmmmm:rolleyes:...nic dodać. Czekam na dalsze odsłanianie pomysłów... trzymam kciuki i faktycznie wysoka poprzeczka, ale na pewno doskonale sobie dasz radę Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Dzięki! Jest pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greenleaf 04.08.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Babki, to przeladowanie pomoglo!!!! I już od strony 8 moje oko mogło sie cieszyć widokiem każdego zdjecia Z kilku poprzednich stron widzialam tylko wage, lyzki by Lawson, szafke IKEI, i dlugo dlugo nic az do kuraka i znow nic potem urlop zimowy i juz od balustrady skrobania się rozkrecilo. Ciekawi mnie niezmiernie co mnie ominelo, zwlaszcza slyszac te ochy i achy ale Lutajka nie chce CI robic klopotu z wysylaniem zdjec na PW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 04.08.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 a ja z innej beczki Lutajko co pięknego masz na podłodze? jakie to deski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 sosnowe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.08.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Chyba deska dębowa.I chyba z tego co pamiętam stąd:http://www.walczakparkiety.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dalida 04.08.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 wita się kolejna podglądaczka ;p Zachwycona jestem kuchnią, a najbardziej Twoimi zdolnościami Lutajko!!! pzdr. serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Chyba deska dębowa. I chyba z tego co pamiętam stąd: http://www.walczakparkiety.pl/ Ale ja o sypialni pisałam Ale anutce to faktycznie chyba o dół chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.08.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Lutajka Obejrzałam Twoj wątek dzisiaj dwa razy! sliczne rzeczy robisz!Kuchnia swietna! pomysły z "przydasiami" extra!Mam pytanko czy kuchnia i salon i pokój dziewczynek jest w takim samaym kolorze? tzn 5512 Fllutex5 Flugera? czy tylko kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 04.08.2010 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 łoż ..............ależ sie rozpisałyście............... to odpowiadam: aczuc - dziękuje,nie zazdraszczaj tylko..........do dzieła, Paty - ja się przez ciebie wyrzutów sumienia nabawie ze na bezsennośc popadniesz ........jakiej farby ( kolory) użyłaś do zrobienia przydasia drewnianego i do stolika pobabcinego???? kobieto napisz krok po kroku... krok po kroku: przydaś drewniany ( IKEOWY) - biała farba akrylowa Dulux 2-3 warstwy, po wyschnięciu farba Dulux - kombinacja własy odcien szarego umieszany z białej i czarnej "na oko" nakladany pędzlemi rozcierany bukłakiem bawełnianym, lakier - i finito!!!! stolik pobabciowy - szlifowany papierm sciernym, nastepnie bejca w kolorze ciemnego debu, pasta Starwaxa do bielenia drewna, polerowanie watą stalowa i ....finito!!! monah , nieżle to sobie wykombinowałaś no..........tylko gdzie ja się strugać nauczę????? Aniazzielonego - dziekuje bardzo, specjalnie dla ciebie - moj stary z łazienki http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=8904 martu fanka mojej kuchni tez jestem, ba nawet miłościa wielka do nie pałam, "grzyby w barszczu" - to ja mam..........jak sobie ugotuję..........barszcz...............na Wigilię ne ten przykład..........a ...............efekt zamierzony wiem co robie ,w końcu to moja sypilnia, nie wszytkim musi sie podobać.............ważne że mi i wspólspaczowi sie podoba Konstancjo no z ramek zrezygnowałam....................ale tych sztukateryjnych tylko, nie wyobrazam sobie sypialni bez zdjec naszych Twoje linki fajne, myslalam o czyms takim ,tym bardziej ze do tapety "poemowej"na szafie by pasowało.................ale wchodzi jeszcze w gre zdjecie naszej czworki w wersji black and white w naprawde duzym rozmiarze,musze tylko takie zrobic....................a marzymi sie takie na plazy..............wszyscy ubrani na bialo..........lezymy........biegamy....bawimy się.....etc...........lub fotka z cyklu "real life-niedzielne poranki"- rodzina kotłująca sie w łózku(walka na poduszki)w naszej sypialni własnie...............tylko do tego to musze miec sypialnie skonczoną aby efekt był fajny - takie deja vu na ścianie...........napewno nie bede się spieszyc w tej kwestii wadera- dziekuje za miłe słowa i wiare w moje mozliwości. zalotnica-witam serdecznie............miło ze się w końcu ujawniłaś,czemu tak późno???.............choć...........lepiej pozno jak wcale malowałam akrylowką duluxa-jak zwykle ana996ojojojjjjjjjjjjjjjjjjj, az mnie wryło w fotel (kanape znaczy sie bo fotela to w "budzie" nie mam)matką chrzestną powiadasz?????....................to mam pierwszego chrzesniaka w zyciu...........hurrraaaa..............bede podglądac i kibicować!!! Juszczakówka- pieknie.............dziękuję. NelliSza -nie ma za co!!! miło mi. greenleaf- dzieki,sprawdze te moje strony i najwyzej powklejam nowe fotki,czy reszta tez nie widzi tych wczesniejszych fotek???? noż juz monitowalam kilka razy na FM,ze cos nie tak, myślałam,że poprawili bledy po zmianie forum.............myliłam się!!!!!???? anutka2 w salonie deski debowe- by http://www.walczakparkiety.pl ( dzieki myszonik) w sypialni deski sosnowe ( Nelli dzieki).............nie wiem od kogo,robione 10 lat temu przez tesciową, musiałabym dopytac. dalida[/b ]witam serdecznie nowego gościa, dziekuje za pochwały i zapraszam na stałe. psosin - a witam........dałas rade dwa razy.......to gratuluje!!!!!!!!! niezmiernie zachwyca mnie fakt"podobaniasię" kuchnia to Fluger, natomiast salon toTikkurilla Optiva 5 G488, pokoj dziewczynek to Tikkurilla F428. no to się uporałam................ale pokoj dziewczynek to juz jutro( spać isc trzeba ,srodek nocy jest- 00:48) dobranoc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 no to się uporałam................ale pokoj dziewczynek to juz jutro( spać isc trzeba ,srodek nocy jest- 00:48) dobranoc..... Nie mogę się doczekać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.08.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 biała czwórka na plaży ...w wersji makro dla mnie bomba ...korzystajcie z pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 04.08.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 hehe ćwicz moja droga, ćwicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 05.08.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 dzięki dziewczyny:) chodziło Anutce o sypialnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana996 05.08.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Świetny pomysł na zdjęcia w sypialni - będę bezwstydnie małpować Małż obiecał mi sesje jak Antoś troszkę jeszcze podrosnie (a ja się zmniejszę - mam nadzieję)- wymyśliłam sobie nas wszystkich w bialych koszulach, niebieskich jeansach i na boso:) Będę oczywiście podglądać No to poważna sprawa z tym pierwszym chrzesniakiem, teraz muszę się starać, co by takiej matuli nie rozczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 05.08.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Noooo i co ja mam napisać, że zbieram szczękę od pięciu minut a ona dalej mi opada. Kurde ale tu fajnie. Przywędrowałam od Monah na samym początku i bacznie obserwowałam ale dłużej nie mogę siedzieć w milczeniu. FANTASTICO Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 05.08.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 kuchnia to Fluger, natomiast salon toTikkurilla Optiva 5 G488, pokoj dziewczynek to Tikkurilla F428. aha myslałam ze to te same kolory? a różnią sie faktycznie odcieniami? tzn w kuchni jasniejszy czy pozostałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.08.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 witaj gdzie można nabyć takie piękniaste lawendowe kubki?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.08.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Ja widziałam podobne na Allegro. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts