anetakili 30.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 hej jestem zachwycona pomysłami a szczególnie ciekawe jak wyjdzie lustro? już widzę że odlocik będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 30.11.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 (edytowane) Zrobiło się światezcnie, wystawy sklepowe szaleją gwiazdkowym wystrojem i jutro juz 1 grudnia - zatem przygotowania do świąt czas zacząć!!!!! Oczywiście wylądowałam w JYSKU zostawiłam tam co nie co kasiory, ale ozdóbki watre zakupu musze się pochwalić, że sie troche napracowałam, jako że moje dziewczny alergiczki na MAXA i nie mogą jeść czekolady, a wszystkie kalendarze adwentowe sa CZEKOLADOWE - postanowiłam zrobić swój i zrobiłam!!!!! a prezentuje się tak: i w wersji skończonej: jeszcze tylko powkładam słodkości i bedziemy odliczać czas do Gwiazdki. a ze jak gwiazdka to prezenty, to jutro zabieram sie za to: Zameczek dostaliśmy od chrzesnicy małza,która z niego wyrosła. teraz bede go malowac i dopieszczac, oczywiście w barwach biało-szarych!!!! ale będzie prezent!!!! juz sie nie moge doczekać!!!! Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 01.12.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kolejny talent nam się ujawnił i jak miło, że z Pyrlandii Na pewno będę podglądać i czerpać z Twoich pomysłów, zapowiadają się cudne wnętrza. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 01.12.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witaj Michał i Magda - dziękuje za miłe słowa. zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 04.12.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 (edytowane) u mnie zaraza, dziewczyny sie pochorowały, kaszel, smaranie - cudnie po prostu. oczywiscie wszystkie plany szlag trafił...... zamek pomalowany tylko raz, czeka az panny wroca do przedszkola, kombinacje alpejskie w celu zorganizowania opieki nad pannami, wczoraj sie udalo,dzis ja mam dyzur!!!! a tu prawie za rogiem zaczynaja sie Targi Sztuki i Przedmiotów Artystycznych, ruszyły dzis o 12.00 - a ja siedze w domuuu............... ale pokombinowałam, podzwoniłam i udało sie- jak dobrze (czasem) jest miec Tesciową- przyjedzie o 14.00 i ruszam, pewnie beda cudnosci.... porobie fotki to Wam pokaże a kto z Poznania albo z blisko to przyjezdzajcie,warto !!!! byłam rok temu i uraczyłam swą dusze pięknosciami - macie czas do niedzieli!!!! RADA - zabierzcie gruby porfel albo lepiej wcale - bo zbankrutowac mozna!!!! a to wspomniany palac po pierwszej obróbce, sporo pracy jeszcze mnie czeka....ale czego nie robi sie dla dzieciaków młode spią, ja ide sie szykować na Targi..... ale siem cieszem...... Edytowane 21 Marca 2018 przez Redakcja usunięcie nieaktywnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 04.12.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 napisz co na tych targach bo ja mialam jechac i sie zastanawiam........rozsadek mowi zeby zostac w domu bo mam walniety komputer w samochodzie i auto toczy sie jak taczka no ale gydby tam cos ciekawego bylo to moze warto się poswięcic cuda towrzysz bedzie super! no i tez masz Tosię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 04.12.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Może jutro mi się uda odwiedzić te targi, ale kasowo przed świętami nie najlepiej, więc zastanawiam się czy nie odpuścić, bo raczej ciężko się będzie obejść smakiem i nic nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 04.12.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Może jutro mi się uda odwiedzić te targi, ale kasowo przed świętami nie najlepiej, więc zastanawiam się czy nie odpuścić, bo raczej ciężko się będzie obejść smakiem i nic nie kupić heh no to tez fakt ale pomysl ile mozna zobaczyc, zainspirowac się ...oj kusza te targi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 04.12.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 łooooooooooooooooooo, maaaaattttttko!!!!!!!!!!!!!!!! byłam, widziałam, oszalałam!!!!!! cuda wianki, mówię WAM!!! do podziwiania, kupienia, podpatrzenia, mnóstwo tego!!!! co jest: decoupage, filce - w róznej postaci - bizuteria, odzież, ozdoby, koronki - dziergane gwiazdki, aniołki, bombki i inne cuda, ceramika, szkło, metaloplastyka bizuteria recznie robiona, a także: wydawnictwa z ksiązkami dla dzieci - polecam na prezent jak komus brak pomysłu: Martynka - http://www.martynka.com.pl/ my sie zaczytujemy,naprawde ksiązka godna polecenia. wydawnictwo Zakamarki - specjalizuja sie w książkach szwedzkich http://www.zakamarki.pl i wiele innych piękności do tego wiele warsztatów i pokazów!!! Jedyny mankament: iść i mieć tyle silnej woli by nic nie kupić!!!!!!! mi sie nie udało!!!!!! Naprawde walczyłam ze sobą by nie wydać zbyt wiele. Kupiłam: - dwa koniki recznie szyte do dziewczynek do pokoju, - kilka deseczek do decou, cos sie z nich zrobi!!!!!! - ksiązke na Mikołaja - Boże Narodzenie w Bullerbyn Zrezygnowałam z cudnej filcowej torebki - piekna ale cena troszku za duża ale może po wróce po tą torebisie ......, namówim małża ze to na Mikołaja to może wyrzutów bede miała mniej wyszłam więc uboższa o jakies 60 zł - czyli wcale nie tak źle!!!!!! moga być dumna z siebie!!!!!!! że uratowałam Nasz przedświąteczny budżet!!!!! wartość mojego zadowolenia - BEZCENNA!!!!! Foto relacja niebawem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 04.12.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 (edytowane) Obiecane Fotki: http://muratordom.pl/galerie/wnetrza/relacja-z-targow,911/ i przecudne torebisie filcowe: http://muratordom.pl/galerie/wnetrza/relacja-z-targow,911,8782/ coś dla dzieciaczków i nie tylko: http://muratordom.pl/galerie/wnetrza/relacja-z-targow,911,8783/ http://muratordom.pl/galerie/wnetrza/relacja-z-targow,911,8756/ to tylko skrawek tego co można zobaczyć...... POLECAM BO WARTO!!!!!! ale OSTRZEGAM - jeśli ktoś pojedzie to NA WŁASNE RYZYKO!!!!! nie biore odpowiedzialności za wydany tam majatek!!!!!! Edytowane 6 Października 2010 przez Lutajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 04.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 no to mam cięzki orzech do zgryzienia a Martynke to u mnie cala gromadka przerobila , bo te ksiazki juz dlugo sa na rynku...( najstarsza córa ma 13 lat) ale wszystkie dzieci rowno te ksiazki kochaly, Tosia ma calkiem spora kolekcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CudSzwej 04.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Boziulko, kolejny wątek pełen inspiracji! Podziwiam i pozdrawiam! A mąż to niedługo mnie z domu wygoni, bo ja nic tylko forum i forum, ale jak tu nie wsiąknąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 05.12.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 betib - no to mam cięzki orzech do zgryzienia oj, masz i słowo daje jest co podziwiać!!!!! CudSzwej Boziulko, kolejny wątek pełen inspiracji! Podziwiam i pozdrawiam! A mąż to niedługo mnie z domu wygoni, bo ja nic tylko forum i forum, ale jak tu nie wsiąknąć??? witam u siebie i dziekuje. Mój slubny to, tu cytat: ".... wywale ci to pudło.... " może więc dojśc do rekoczynów, tak łatwo "pudła" nie oddam!!!!! dziś mam drugą runde na targi, zapisalam sie na warsztat florystyczny, mam zamiar stworzyc wianek na drzwi i może jakies inne cuda jeszcze wypatrze!!!!! mam nadzieje ze dotrwam, bo ZARAZA szerząca sie w moim domu postanowiła dosięgnąc tez mnie, co bym nie miała lepiej!!!!! jestem więc pieknie pociągająca!!!!!!........ dam rade, a co!!!!!!!! a po targach to juz tylko kanapa, kocyk, herbatka z miodem i bedę sie podrasowywać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 05.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Rany, normalnie mam dreszcze po przeczytaniu tych dwóch stron!!! Gratuluję pomysłów, talentu i energii do ich realizacji - z przyjemnością będę śledzić wątek PS - czy my się przypadkiem nie znamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 05.12.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Rany, normalnie mam dreszcze po przeczytaniu tych dwóch stron!!! Gratuluję pomysłów, talentu i energii do ich realizacji - z przyjemnością będę śledzić wątek PS - czy my się przypadkiem nie znamy? O Matko!!!!!! nie sadziłam, że moje dywagacje na tematy budowlano-wnętrzarsko-różnorakie przyprawią kogoś o takie emocje!!!! jest mi z tego niezmiernie miło!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje za komplementy i prosze o jeszcze - chocby tylko jeden malutki na dzis - bo dzis to energia poszla sobie do kogos innego!!!! katar mnie zabija, głowa peka!!!!! oczywiście zapraszam do śledzienia i komentarzy. P.S. - znamy sie/znalysmy/ z przedszkola- szkoda ze nasze Matyldy juz nie razem zawsze mozemy kontynuowac tu, a co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 05.12.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 (edytowane) mimo pogrązającego mnie kataru i innych przypadłosci grypopochodnych jakoś doczłapałam sie na targi. Pani od kursu florystycznego spoźniła sie 30 minut, wybaczam tylko dlatego, że w odmiennym stanie była - a wiadomo nie chce by mi myszy zjadły najlepszy ciuch. Przesądna nie jestem ale uwazać trzeba!!! Kurs taki sobie, spodziewałam się rewelacyjnych umiejętności bukieciarskich po prowadzącej jednakże sie rozczarowałam. nie będąc skromna powiem ze moje lepsze!!!!!! uważam, że jak ktoś zabiera sie za prowadzenie kursów to poziom jego zdolności powinien być bardzo duży!!!!! Ja przynajmniej mam wysokie wymagania!!!!!! a tu co KLOPS!!! ale nie bede narzekać, w końcu zrobiłam sobie dwa wianki na drzwi, jeden jeszcze nie skończony bo nie było owoców dzikiej róży lub czegoś podobnego. musze wiec pognac po weekendzie na giełde zakupic takowe i dokonczyc - co by było wedle mojej koncepcji!!!!! a oto moje wianki: http://muratordom.pl/s/forum.muratordom.pl/thumbnails/_d75645c7eaf8036f8bf48b0b0d00e9dc_800x600_romiar-niestandardowy.jpg jakis taki mizerny, brązowo-szarawy.... czyż nie brakuje mu pieknych czerownych owoców jak mogło ich nie być??? tylko same swiecidełka przeważały i drugi: http://muratordom.pl/s/forum.muratordom.pl/thumbnails/_2713e55365f378b78ebce5a79509fb1f_800x600_romiar-niestandardowy.jpg na razie tyle, ide wygrzewać sie pod kocem Edytowane 14 Stycznia 2011 przez Lutajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 05.12.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Lutajka na targach byłam i wierz mi lub nie zachorowałam na filcową torebkę i to z tego samego stoiska, które wkleiłaś na zdjęciu Zaraz po tym jak powaliło mnie na widok torebki, powaliła mnie jej cena Trza się było powstrzymać. No ale u Pana na stoisku lawendowym (też u Ciebie na zdjęciach) już nie wytrzymałam Kuruj się i szybko wracaj do zdrówka. P.S. Wianki super, robisz takie na zamówienie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 05.12.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Lutajka na targach byłam i wierz mi lub nie zachorowałam na filcową torebkę i to z tego samego stoiska, które wkleiłaś na zdjęciu Zaraz po tym jak powaliło mnie na widok torebki, powaliła mnie jej cena Trza się było powstrzymać. No ale u Pana na stoisku lawendowym (też u Ciebie na zdjęciach) już nie wytrzymałam Kuruj się i szybko wracaj do zdrówka. P.S. Wianki super, robisz takie na zamówienie??? ja od tej torebki to az grypopodobne dostałam a wianek moge zrobić, napisz na prive jaki i z czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 05.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witam. Domek zapowiada się pięknie, zresztą z takimi: - inspiracjami (np.kuchnia) - telentem (szafeczka na korytarz) - pomysłami ( wieszaszek na "pierdółki" nad stolikiem w pokoiku dziewczynek...zgapię jak dostanę zgodę ) -zaolnościami manualnymi (wianki, wianki....super) nie może być inaczej. Będę zaglądać, podglądać i oczywiście kibicowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 lutajka pamiętasz może nazwę firmy która szyje te torby z filcu.................a maja może biżuterię..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts