Lutajka 11.11.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Famelia stacjonarnie..................to wspólczuje, to dopiero musi boleć Aniazzielonego dziekuje!!!! Lasche no moze nawet 3 sie uzbieraja Pozytywna dzieki za namiary, fajne sa...............czas zacząc zbierać srodki a tą: http://allegro.pl/tablica-ogloszen-w-kolorze-bialym-lina-home-i1307336458.html to sobie sama zrobię...............ramka+siatka dla królików + klamerki+ drut =gotowe cena zdecydowanie przesadzona!!!!! Monah fakt, w sumie to pocieszające ze nie jestem SAMA no fajnie mam..............tylko szkoda ( a moze dobrze) ze nie za często tam bywam!!!!!! anulkawj dzieki,stronke znam i podgladam. Aneta s pocieszyłas, dziekuje. to moze nie jest az tak zle ze mna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 14.11.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 http://allegro.pl/tabliczka-home-sweet-home2-shabby-chic-vintage-i1309840019.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 15.11.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 JAk za zboze bo nie sa tak popularne ... bardzo intensywnie mysle nad hobby - sklepikiem internetowym ale dziewczyny mnie ostrzegaly, ze rynek Polski jest dosc niepewny ... póki nie spróbujesz to sie nie dowiesz jak jest naprawdę Ty masz serce do tych pierdółek to i sklepik sie powinien rozwinąć bo będziesz miała ciekawe i inne propozycje niz tu u nas w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.11.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Lutajka dzieki Pepe chetnie bym sprobowala ale nie chcialabym zostac z setka wieszakow albo tabliczek gdyby jednak nikomu sie nie podobaly no moze z setka minus trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 15.11.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 minus 4 . Zakładaj sklep , masz kolejną klientkę. Będziesz widziała, jak coś się nie będzie sprzedawało, to zrobisz wyprzedaż i po kosztach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 23.11.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witaj, w końcu się ujawnię, bo podczytuję od dawna i oficjalnie pozachwycam się domkiem kuchnia bardzo przemyślana,ciepła i baardzo w moim klimacie schody PRZEPIĘKNE, wyobrażam sobie ile pracy musiało kosztować aby doprowadzić je do takiego efektu, ale szczerze to wolałabym też się tak męczyć niż kupować nowe nawet z najpiękniejszych dębowych desek ja muszę zadowolić się nowymi. W ogóle klimat domku bardzo mi odpowiada i tez bardzo bym chciała zajmować się już upiększaniem swojego domku, na co jeszcze trochę muszę poczekać bo powoli zbliżamy się do etapu kafelkowania, malowania i podłóg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 trafiam z wątku betib! zapisuje sobie wątek....wkrótce mam go zamiar przeczytać a narazie pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 23.11.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witaj Wer_onika miło mi ze sie ujawniłaś i ze podglądasz,mam nadzieję ze zagościsz na stałe!!!! dziekuje za komplementy i pochwały. zyczę powodzenia w urzadzaniu-to prawdziwa frajda ale i duzo nerwów. P.S.- U ciebie zapowiada sie swietnie(byłam ,widziałem), tak trzymaj!!! ***** zamilkłam wiem.........ale...... nie wiem jak to jest, listopad to naprawde kiepski miesiac - tak mnie tez dopadł jesienny ponury nastroj, nic mi sie nie chce, pogoda dobija, PSM-owa (czy jak jej tam) burza hormonow - bez kija nie podchodz - ostro dała mi popalić!!!! do tego Tośka chora - dudni jak 100metrowa studnia. pozytyw jeden-mam przymusowy urlop (opieke raczej) siedzimy sobie z Tosiulka palimy w kominku, gadamy- nie wyobrazacie sobie ile moze mówić dziecko w wieku 5 lat- dużo to mało powiedziane!!!!! majstrujemy decoupagowe roznosci, pichcimy razem obiad.........fajnie jest i to daje mi siłe w tym doliniarskim okresie. pamiętacie moje stare drzwi,ktrore miały byc lustrem http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=8732 w końcu udało mi się je wygrzebac i zabieram sie za ich odnawianie http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=31658 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=31659 wiem ze nie wygląda to najlepiej ale uzyjcie wyobrazni - wymiana plyty na dole - skrobanie,bejcowanie,bielenie - wstawienie lustra w gorne otwory - wieszaczki na dole te http://www.portobello.waw.pl/antyki.php?a=dodatki&c=126&d= lub raczej te http://www.bellemaison.pl/Wieszaczki%20cyferki.html_47 a i jeszcze szukam do nich fajnego okucia na dziure po klamce- jak cos wam swita to prosze o namiary miały być lustrem..........beda lustrem!!!! na dzis koniec biadolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 23.11.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Pozdrawiam aka z Ina miłej lektury i zycze powodzenia w przebrnieciu przez moje dyrdymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.11.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Lutajko piszesz o drzwiach ze skrobanie, bejcowanie bielenie...... Czym? Bejca jaka? Bielenie jak? Bardzo proszę o wskazówki. I ciekawia mnie specyfiki którymi robiłaś drewno w łazience. Bardzo ladnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.11.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 I ja czekam bo chyba bede robic to samo ... o ile znajde drzwi dlugie na 160 cm co moze byc drobym problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 23.11.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 miały być lustrem..........beda lustrem!!!! nie mogę doczekać sie metamorfozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cesarus 23.11.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Dzień dobry mówię i ja.... nie chciałam wcześniej nic pisać, bo najpierw chciałam przebrnąć do ostatniej strony... no i przebrnęłam, a jaka to była przyjemność!!!!! i lekcja jak zrobić szare drewno - bezcenna. Dziękuję! może uda mi się zrobić coś, do czego wzdycham.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.11.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Cesarus na zdjęciu dołączonym są płytki nie drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Lutajka drzwi z tym naturalnym nalotem szarości i wyłażącej bieli już wyglądają rewelacyjnie ale ja z tych patrzących na takie drzwi inaczej jak wiemy ... nie przykładaj się za mocno do czyszczenia bo moje bardziej mi się podobały przed czyszczeniem w zasadzie wyglądały jak wyglądac powinny to mi odbiło a teraz wg schemaciku ... szarzenie ... bielenie ... okucia ma ciekawe akant albo bogajże markoto na allegro ale piszę z pamięci jak sprawdzę sprostuje ... powodzenia ... jak zaczniesz ryć w tych drzwiach to chmury przejdą ... zresztą nie wyobrażam sobie ciebie w złym nastroju ... lasche ty znasz każde źródło ... wiesz może co to za płytki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 (edytowane) a ... wymienioną płytę będziesz fornirowac /?? ... i jeszcze w kwestii wieszaczków to własnie takie popełniam ... niestety nie na metalu bo nie wiem gdzie takie dostać ale na drewnie do wiatrołapu ... ulubione motywy wtopiłam w stylu toile w owal ... mała próbka u mnie na krabie ... jeszcze bez ciemnej obreczy ... niestety sam wieszak nie taki jak powinien być ... nie znasz namiaru na takie z kulka na końcu ...? Edytowane 23 Listopada 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cesarus 23.11.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 pewnie, że wiem, że to płytki! Ale właśnie sobie wymarzyłam zrobić takie deski.... No co ja poradzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.11.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Pewnie, że wiem Konstancjo Serenissima (u mnie będą w górnej łazience) ...Cesarus ...a to sory ... z marzeniami się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.11.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 wiedziałam ... ... w górnej łazience ... tak ale ty żenującego rozlewiska nie oglądasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.11.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 ano nie choć mamy Polską telewizję ... ale to bardziej dla smyków, żeby bajki oglądali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts