martu 25.01.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 super jest u Was.Waza z kwiatami fantastyczna i koziołki świetne pod sztućce i pianino ..i...i....i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam:) Zaczęłam podglądać - przyznam się I ostrzegam - będę to robić dalej;) Ale mam też pytanko: Czy zamontowałaś w końcu te włączniki Goveny? Bo właśnie planuję je zakupić i z chęcią ujrzałabym je na ścianie, i to najlepiej w komplecie, a nie pojedynczy egzemplarz na białym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 25.01.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Hej Ja już się pewnie wątku przywitałam,, jak nie to witam się ponownie.. Lutajko, pianino cudne, ale miejsce nie bardzo:(.. Jeszcze teraz jak szaruga i ciemno, to ok, ale na lato i słońce, to ono nei powinno być narażone. To w końcu drewno jest i struny metalowe, które przy nagrzaniu mogą się znowu rozstrajać. to witam ponownie. no wiem,wiem - ale ja za nic nie mam innego miejsca na na nie A co do strojów na bal , hehe to charakteryzacja ( z autopsji) powinna być następująca.. Podkrążone oczy, wysuszone usta i przetłuszczone włosy.. i koniecznie powłóczenie nogami.. Tak mniej więcej wyglądam ok 5 nad ranem na dyżurze:D:D:D Zdjęć nigdy nie robiłam, ale specjalnie dla Ciebie mogłabym się postarać Tylko trochę się boję, czy aparat to przetrzyma:D to sie usmiałam, po sensacjach lelitowych nawet nie musze oczu im charakteryzowac - sińce same sa - niestety wada odziedziczona po mamusi, dawaj fotke,dawaj!!!!! Buziaczki dla Twoich małych 'jelitówek' P.S. ja szkołę muzyczną też skończyłam.. grałam na akordeonie:D:D Do tego amatorsko kilka innych instrumentów:D:) I gratuluję utalentowanego dziecięcia! dziekuje za buziaki. za szkole podziwiam. to co ty robisz jako lekarz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 25.01.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Lutajko ....... wszystko czego tkniesz odzyskuje duszę .Skorupki, kawałki nikomu niepotrzebnego drewna ........ a jakby przed Tobą położyć kupkę złomu to nawet z niej wyłuskasz i wyczarujesz perełkę.I wiesz co?????? Jestem przekonana , że niejedna osoba która zajrzała albo tutaj, albo na twój blog zupełnie inaczej spoglada na przedmioty z przeszłością.Pozdrawiam, życzę zdrówka i dziękuję za podsunięcie pomysłu odnośnie sztućcowych trzonków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.01.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Och przepraszam! Jest późno i wszystko już mi się myli. Posta, którego miałam wysłać do kicikici wysłałam do Ciebie. Mogę jedynie przeprosić i pogratulować bardzo wysmakowanych rustykalnych wnętrz. Z chęcią tu jeszcze zajrzę jeśli pozwolisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.01.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Hehe Lutajko, najwyraźniej jednak talentu wirtuozowskiego mi zabrakło:) Hehe a z tym zdjęciem:D:D to najlepiej , żeby dzieci straszyć.. Pt. Jak będziesz niegrzeczne, to do takiego doktora pójdziesz:D:D W piątek na dyżurze ok 4 nad ranem wysłano mnie na przymusową kawę, bo podobno wyglądałam gorzej niż pacjent na stole operacyjnym.. Kolor coś w stylu blado-sino-zielonkawym:D Echh znowu spędziłam godzinę przeglądając Twój dziennik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.01.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Lutajko zapachniało wiosną u Ciebie a jelitówki współczuję ...cóż pociecha, że trwa krótko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.01.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Lutajko wspolczuje chorobska , oby szybko wszystko wrocilo do normy. Skarby cudne, zazdroszcze buszowania w nich Widze, ze tez uzytkujecie magicznego tripp trappa Stokke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 26.01.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 dzis tylko tyle............dopadło mnie!!!!! leze jak kłoda,wszystko mnie boli..... kozmar jakis!!!! odpowiedzi jak dojde do siebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.01.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Lutajka Trzymaj sie dzielnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 27.01.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Powiem wam tak, miałam w swoim zyciu nie jedną jelitówkę ale ta, którą przeszłam teraz to naprawde pogrom jakis. Zaczeło się we wtorek w nocy - dreszcze ,zimno, zdretwiały mi ręce,ciemno przed oczami,odruch wymiotny i ból mięsni jakbym maraton przebiegła............. kozmar. sama nie mogłam dojsc do łożka. Ból brzucha jakiego jeszcze nie przezyłam!!!!! Wczoraj lezałam a własciwie przespałam cały dzień, noc tez spałam, dzis juz nieco lepiej ale podsypiam jak tylko mogę. Tosia podebnie, choc dzis po zjedzeniu ryzu z marchewka sie poprawiło. Nie zycze najgorszemu wrogowi!!!!! Całe szczescie juz mi lepiej, wracam do normy. Darcy -dziekuje, widoku szkoda.............ale mam jeszcze inne okna......no pianina sie nie pozbede. Martu-dziekuje. Betina71-dziękuje, miło mi bardzo,a za trzonki to podziekowania dla Ity. MagdaZZZ - nie ma za co,nic sie nie stało,zapraszam do odwiedzin. ....ok 4 nad ranem wysłano mnie na przymusową kawę, bo podobno wyglądałam gorzej niż pacjent na stole operacyjnym.. Kolor coś w stylu blado-sino-zielonkawym:D o to ja tak wygladam bez dyzuru i po przespaniu 36 godzin - pacjent po jelitówce!!!! Lasche- dzieki,krokusy rozkwitły i sa naprawe piekne,.................krótko powiadasz..............dla mnie te dwa dni to jak wiecznosc!!!! Anetko -dziekuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.01.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ciesze sie ze u Was juz lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.02.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Luutajkotajko! Gratuluje pieknego domu! Musze wszystkiemu przyjrzeć sie dokładniej, na razie zauważyłam, że jest strasznie przytulnie i miło, wiele pieknych przedmiotów i wspaniały klimat (zupełnie odmienny od mojego domu, ale też mi się podoba). Jestem na etapie poszukiwań szarej farby na ściany, byłabym wdzięczna za podanie symbolu farby w salonie. No i zyczę zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 03.02.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 I jeszcze spytam o ten kolor, bardzo mi się podoba (mam na mysli szary:) A cały pokoik prześliczny! Nie mówiąc o włascicielkach (jedna to imienniczka mojej młodszej). http://2.bp.blogspot.com/_O30CuLJ1iJE/TGq8f9umjiI/AAAAAAAAAhA/rPUukK7w_Dw/s1600/Remont+107.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 03.02.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Lutajko, ależ tu wiosennie!I jakie piękne pianino! Współczuję rota, my zaliczyliśmy cztery tygodnie temu, grupowo. Wracajcie do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 08.02.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Trzymajcie się zdrowo ! A koziołki są pięęękne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 08.02.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Anetko- dziekuje,aTobie serdeczne gratulacje. Mazo - witam serdecznie, dziekuje za komplementa pod adresem domu. Rozgość sie. Fraba w salonie to Tikkurilla nr G488 Farba u dziewczynek - tajasnato tez tikkurillanr F428, natomiast ta ciemna,o która pytasz to misz masz kilku kolorów szarego -wiec to nie bardzo pomoge. Wardeko - dziekuje juz nam lepiej, doszlismy do siebie. my tez grupowo- a raczej lawinowo:-) Mojanio- dziekuje. a cou Nas -nadrabiam zaległosci pracowe i domowe, -i wymyslilam sobie porzadki w piwnicy, bo zamierzam tam zrobic sobie pracownie na brudna robote,na dworze zimno i mokro no nie da sie pracowac a tu drzwi czekaja, kredens,krzesła, zagłowki-no musze działac bo czekanie na lepsza pogode....sami wiecie:bash: - zakupilam wiec regaly,teraz bejcuje,skrecam, bede ustawiac i organizowac sie. - licze na to ze ulatwi mi to prace!!!!! - i Matyldzi zalegle urodzinki bedziemy robic w niedziele,beda cioteczki kochane z jeszcze kochanszymi dzieciaczkami, tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 08.02.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Dziekuję Lutajko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojanio 09.02.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Czekam z niecierpliwością na Twoje dzieła-cuda.Dobrej zabawy dla dzieciaczków i ..... cioteczek:wiggle:. Porządki w piwnicy też by się przydały ale kto tam zejdzie znaczy się wejdzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 14.02.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Urodzinki sie odbyły, było fajnie, dzieci zadowolone, ciotki miały czas dla siebie:lol2: grunt to dobra organizacja!!!! Ja wyrzyłam sie kulinarnie, ciotki mam nadzieje pojadły Jubilata zadowolona piwnica nadal w rozsypce - robi sie, zamierzam skonczyc w tym tygodniu. ale za to porobiłam kilka zaległosci które lezały juz długo, za długo. po pierwsze - jakis czas temu upolowałam wreszcze poduszki do korytarza, te wiadome piekne lniane http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=43290 i to była kropka nad "i" jak dla mnie http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=43291 drzwi lustro-połowicznie oskrobane http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=43292 coraz blizsze mojej wizji. ale najbardziej ciesze sie z pufy, pufy do której sliniłyśmy sie wszystkie i o której mówiłam ze zrobie. długo to trwało ale zrobiłam - no nie ja dokładnie a mamcia moje własna z krawcowa do spólki. zatem przedstawiam Wam pufe - filco-dzierguske http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=43293 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=43294 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=43295 jedno zamówienie juz mam - zgadnijcie u kogo no i poczyniłam przydasiowe pudła http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=43298 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=43296 wiecej jak zawsze w Kuźni Pomysłów to tyle litanii na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts