Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Home Sweet Home

Recommended Posts

lutajka

pamiętasz może nazwę firmy która szyje te torby z filcu.................a maja może biżuterię.....

Kurcze, z tgo co pamiętam to oni mieli tylko torebki i portfeliki, było za to mnóstwo innych stoisk z biżuterią z filcu, niestety nie brałam wizytówek, więc z nazwami firm nie pomogę może Lutajka coś wzięła???

Lutajka z wiankiem na pewno Cię pognębię, ale dopiero w przyszłym roku. Teraz mieszkam jeszcze w bloku i raczej obawiałabym się wieszać takie cudności na drzwiach. Wyślij mi tylko proszę na priv maila do siebie, bo jak mi uciekniesz z forum to nie będę Cię już miała jak gnębić :D

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie wiem, czy Lutajka wizytówkę wzięła, ale ja tak, i owszem ;) więc piszę ku Waszej informacji:

ci od filcowych cudownych torebek (bijou też mają) się nazywają GOSHICO... mają stronę www i showroom w Warszawie.

NIC mi nie mówcie. nie spodziewałam się takich cen, więc musiałam spasowac przy tym stoisku - a pojechałam głównie te torebki obejrzec/kupic... skończyło się na portmonetce (tyż niezłej ;) ) i mocnym postanowieniu, że kupię w sklepie www takie cudeńko filcowe z czerwoną diablicą lub motywem folkowym ;)

Lutajka, sorry za wcinkę, gdybym ewentualnie Cię wyprzedziła z odpowiedzią ;) feel free to kill me :D

to ja się jeszcze wtrącę skoro juz tu zajrzalam... Skoro podobają sie Wam filcowe torebki to może samodzielnie :) Znalazłam namiar na poznański oddział firmy, która u nas irganizuje kursy. W sklepie można też kupić gotowe torebki, ale nie wiem jaka cena. W każdym razie podaję link, może to Was gdzieś doprowadzi :)

http://www.kreatywnie.com/?t=page&s=1&d=105

eleuteria -dzieki za odwiedziny, pochwały, kibicowanie.

oczywiście zaglądaj w moje skromne progi. :)

Paty - po pierwsze witaj,

po drugie - tu wyreczyła mnie Monah( dzieki) i całe szczęście bo ja w moim stanie grypo agonalnym - wizytówki nie zabrałam. :roll: :)

a bizuterie też maja - patrz link do strony: http://www.goshico.com/ - tam kolczyki, pierscionki, naszyjniki itp.

Michał i Magda - z forum na razie nie zamierzam znikać, dopiero zaczełam,no ale nigdy nic nie wiadomo :lol: :wink:

Maila wysle na prive.

Monah- dzieki za wcinke, przyda sie i mnie.

feel free to kill me - na razie nie mam podstaw :wink:

onna - dziendoberek - w KREATYWNIE to az takich cudów jak GOSHICO nie robią, ale dzieki za info.

A tak dla potomnosci to wklejam linka tych cudnych torebek, co by sie nie zagubiły w gąszczu inforamcji: http://www.goshico.com/category/torebki

uporałam się z odpowiedziami, teraz o tym co porabiam.

Niestety NADAL gnebi nas grypopodobne!!!! :roll:

Tośka i Matylda po 4 dniach siedzenia w domu - mówiąc delikatnie - dostają szału.... katary i kaszle nieodstępuja na krok, silne bestie!!!! :roll:

Ja - też dostaje szału- moj katar sie nie poddaje, trzyma jak może, gardło mam jakby stado jeży w nim siedziało, skrzypie jak stara szafa!!! :x :cry:

ale może dzieki temu, ze jestem uziemiona w domu, mam wene twórczą.

wpadłam w szał robienia wianków i innych pierdółek.

pomysów az nadto, gdybym jeszcze mogła wyjsc i kupic to i owo dałabym zupełny upust swojej twórczości, a tak nie wszystko moge skończyć :cry:

mąż patrzy :roll: jak na kosmite a ja siedze i dziubie jak oszalała.

a niech sobie patrzy, w koncu i tak powie ze mu sie podoba!!!! :lol:

a teraz bede sie chwalic tym co zrobiłam, a co!!!!!!!!!!

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=8818

uwielbiam proste formy...

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=8821

i odrobina glamour

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=8822

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=8820

organizer na zapiski, brakuje tylko malutkich klamereczek do przypinanie róznosci - ale je zdobede, jak mnie grypsko opuści!!!!

no i już....

Edytowane przez Lutajka

odbiło mi!!!!!!!!????????? :roll:

tez tak chcę! a może to ten wirus :wink:

Lutajko, czy zdradzisz tajemniece jak poskromiłaś te brzozowe gałązki że tak ładnie trzymają sie po okręgu???

oby to ten wirus, bo jak nie to musze sie zastanowć nad sobą - wiankowy szał trwa!!!!! :lol:

poskromiłam !!!????- dowolnoćś pełna, wtykałam jak sie dało, narazie się trzyma, jak zacznie sie rozchodzić to drucikiem zwiąże!!! :)

Lutajka ;)

Chce sie przywitać w Twoim wątku

Wirusem monah zainfekowałam sie dawno;) Bez wzdlędu na to co to za odmiana u Ciebie w domu panuje, jeśli doda mi choć ksztę Twojego talentu, to JA GO CHCĘ!! ;) Będę odwiedzać (pewnie znowu nałogowo (<łolaboga>;))) Co Wy "pyrowi ludzie" ;) Takiego w sobie macie ??? Pozdrawiam!

eleuteria - ja też przed kompem siedze, zamiast robić pożyteczniejsze rzeczy :lol:

makatkaa

witaj sie witaj, zapraszam.

oby ci ten wirus talentu dodał - ale ja odpowiedzialności nie biore!!!!!!!! :lol:

My pyrowi ludzie ( patrz ja i Monah) to z jednej szkoły, ba klasy nawet - to może dlatego taki odlot w głowie mamy!!!!! (Monah bez obrazy :wink: )

witaj popcarol - no mam nadzieje ze nie bede musiala siedziec jak Monah po 2-3 godziny i odpowiadać :roll: , i tak już wsiąknełam na dobre.

prosze o DYSCYPLINE :oops: :wink:

Super, sprzedajesz je? Czy masz miejsce zeby je wszystkie powiesic? :o

A cudne sa, ten bialy piorkowy bym sobie chciala :) Moze kiedys popelnie :roll: bo zdolnosci mam marne... chociaz jak z koralami i inna bizuteria sobie radze, to moze i wianek sama bym zrobila ;)

zastanawiam sie.....?????????!!!!!!!! może sprzedam,bo miejsca juz brak :wink:

ufffff........

wreszcie uporałam się z grypskiem, było ciężko!!!!!! :roll:

Tośka i Matylda wróciły dziś do przedszkola, ja staram się nadrobić zaległości "pracowe".

dziś skończyłam malowąć zamek dla lalek - musze powiedzieć ze jestem zadowolona!!!! :wink:

Jakiś taki nastrój swiateczny mnie dopadł!!!

- piekłam ciasteczka z dziewczynami - ale było wesoło!!! :lol:

- wyciągnełam choinkowe ozdoby, plus te zakupione w Jysku i ciągle było mi za mało. suma sumarum zauroczona wyczynami Monah i Betib sama postanowiałm udziergac co nieco. tak zainicjowałam zabawe pt. robimy bombki, gwiazdki, butki, serca itp.

zakupiłam materiały wszelakiej masci- koloru czerwoniastego ( tu wielki ukłon w strone mojego pobliskiego secand handu :) zawsze tam cos znajde!!!!

do tego wstązki, koronki, kokardki i do dzieła!!!! :roll: :lol:

z bombek jestem BBBBBAAAAAARDZO DUMNA,

pracuje nad reszta.!!!!!

dzis znalazłam cudny szary filc - pójdzie pod nóż - na skarpety, renifery serducha, ale byłam uhahana :lol: :lol: :lol: jak go zobaczyłam :o

relacje foto niebawem!!!!