Michał i Magda 06.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 lutajka pamiętasz może nazwę firmy która szyje te torby z filcu.................a maja może biżuterię..... Kurcze, z tgo co pamiętam to oni mieli tylko torebki i portfeliki, było za to mnóstwo innych stoisk z biżuterią z filcu, niestety nie brałam wizytówek, więc z nazwami firm nie pomogę może Lutajka coś wzięła??? Lutajka z wiankiem na pewno Cię pognębię, ale dopiero w przyszłym roku. Teraz mieszkam jeszcze w bloku i raczej obawiałabym się wieszać takie cudności na drzwiach. Wyślij mi tylko proszę na priv maila do siebie, bo jak mi uciekniesz z forum to nie będę Cię już miała jak gnębić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 06.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 nie wiem, czy Lutajka wizytówkę wzięła, ale ja tak, i owszem więc piszę ku Waszej informacji: ci od filcowych cudownych torebek (bijou też mają) się nazywają GOSHICO... mają stronę www i showroom w Warszawie. NIC mi nie mówcie. nie spodziewałam się takich cen, więc musiałam spasowac przy tym stoisku - a pojechałam głównie te torebki obejrzec/kupic... skończyło się na portmonetce (tyż niezłej ) i mocnym postanowieniu, że kupię w sklepie www takie cudeńko filcowe z czerwoną diablicą lub motywem folkowym Lutajka, sorry za wcinkę, gdybym ewentualnie Cię wyprzedziła z odpowiedzią feel free to kill me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 06.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 to ja się jeszcze wtrącę skoro juz tu zajrzalam... Skoro podobają sie Wam filcowe torebki to może samodzielnie Znalazłam namiar na poznański oddział firmy, która u nas irganizuje kursy. W sklepie można też kupić gotowe torebki, ale nie wiem jaka cena. W każdym razie podaję link, może to Was gdzieś doprowadzi http://www.kreatywnie.com/?t=page&s=1&d=105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 07.12.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 eleuteria -dzieki za odwiedziny, pochwały, kibicowanie. oczywiście zaglądaj w moje skromne progi. Paty - po pierwsze witaj, po drugie - tu wyreczyła mnie Monah( dzieki) i całe szczęście bo ja w moim stanie grypo agonalnym - wizytówki nie zabrałam. a bizuterie też maja - patrz link do strony: http://www.goshico.com/ - tam kolczyki, pierscionki, naszyjniki itp. Michał i Magda - z forum na razie nie zamierzam znikać, dopiero zaczełam,no ale nigdy nic nie wiadomo Maila wysle na prive. Monah- dzieki za wcinke, przyda sie i mnie. feel free to kill me - na razie nie mam podstaw onna - dziendoberek - w KREATYWNIE to az takich cudów jak GOSHICO nie robią, ale dzieki za info. A tak dla potomnosci to wklejam linka tych cudnych torebek, co by sie nie zagubiły w gąszczu inforamcji: http://www.goshico.com/category/torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 07.12.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 (edytowane) uporałam się z odpowiedziami, teraz o tym co porabiam. Niestety NADAL gnebi nas grypopodobne!!!! Tośka i Matylda po 4 dniach siedzenia w domu - mówiąc delikatnie - dostają szału.... katary i kaszle nieodstępuja na krok, silne bestie!!!! Ja - też dostaje szału- moj katar sie nie poddaje, trzyma jak może, gardło mam jakby stado jeży w nim siedziało, skrzypie jak stara szafa!!! ale może dzieki temu, ze jestem uziemiona w domu, mam wene twórczą. wpadłam w szał robienia wianków i innych pierdółek. pomysów az nadto, gdybym jeszcze mogła wyjsc i kupic to i owo dałabym zupełny upust swojej twórczości, a tak nie wszystko moge skończyć mąż patrzy jak na kosmite a ja siedze i dziubie jak oszalała. a niech sobie patrzy, w koncu i tak powie ze mu sie podoba!!!! a teraz bede sie chwalic tym co zrobiłam, a co!!!!!!!!!! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=8818 uwielbiam proste formy... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=8821 i odrobina glamour http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=8822 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=8820 organizer na zapiski, brakuje tylko malutkich klamereczek do przypinanie róznosci - ale je zdobede, jak mnie grypsko opuści!!!! no i już.... Edytowane 24 Listopada 2010 przez Lutajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.12.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 uwielbiam proste formy... http://www.muratordom.pl/pliki/galeria/uzytkownicy/105575/1248/7475.jpg cudne! skąd takie puchatki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 08.12.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Moja droga Pani -zrobiłam sobie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ale co, kurna? oskubałaś te swoje białe kury, co je hodujesz w domu, czy jak? o składniki mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 08.12.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 co ty dziadek by mnie chyba zabił jakbym mu kurki ruszyła tasma boa, troche czasu, wiecej cierpliwosci, i mnóstwo piór latających po domu ale efekt jest!!!!!!!!! juz zrobiłam następny, jeszcze jeden czeka na mnie!!! odbiło mi!!!!!!!!????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 08.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 odbiło mi!!!!!!!!????????? tez tak chcę! a może to ten wirus Lutajko, czy zdradzisz tajemniece jak poskromiłaś te brzozowe gałązki że tak ładnie trzymają sie po okręgu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 08.12.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 odbiło mi!!!!!!!!????????? tez tak chcę! a może to ten wirus Lutajko, czy zdradzisz tajemniece jak poskromiłaś te brzozowe gałązki że tak ładnie trzymają sie po okręgu??? oby to ten wirus, bo jak nie to musze sie zastanowć nad sobą - wiankowy szał trwa!!!!! poskromiłam !!!????- dowolnoćś pełna, wtykałam jak sie dało, narazie się trzyma, jak zacznie sie rozchodzić to drucikiem zwiąże!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 08.12.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 lutajko piękne te twoje ozdoby świąteczne. Chociaż mnie najbardziej się podoba ten różowiutki organizerek na zapiski.A ja zamiast wziąść się za jakąś robotę przed świętami, bo Młoda śpi, to siedzę przy kompie i podziwiam wasze cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makatkaa 08.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Lutajka Chce sie przywitać w Twoim wątku Wirusem monah zainfekowałam sie dawno;) Bez wzdlędu na to co to za odmiana u Ciebie w domu panuje, jeśli doda mi choć ksztę Twojego talentu, to JA GO CHCĘ!! Będę odwiedzać (pewnie znowu nałogowo (<łolaboga>)) Co Wy "pyrowi ludzie" Takiego w sobie macie ??? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Przeczytalam calosc i... juz to widze, jak watek sie bedzie rozrastal z predkoscia monahowa Podziwiam, kibicuje, super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 08.12.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 eleuteria - ja też przed kompem siedze, zamiast robić pożyteczniejsze rzeczy makatkaa witaj sie witaj, zapraszam. oby ci ten wirus talentu dodał - ale ja odpowiedzialności nie biore!!!!!!!! My pyrowi ludzie ( patrz ja i Monah) to z jednej szkoły, ba klasy nawet - to może dlatego taki odlot w głowie mamy!!!!! (Monah bez obrazy ) witaj popcarol - no mam nadzieje ze nie bede musiala siedziec jak Monah po 2-3 godziny i odpowiadać , i tak już wsiąknełam na dobre. prosze o DYSCYPLINE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 08.12.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 (edytowane) a tak na deser daje moje ostatnie wianki: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=8819 Edytowane 24 Listopada 2010 przez Lutajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 08.12.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Super, sprzedajesz je? Czy masz miejsce zeby je wszystkie powiesic? A cudne sa, ten bialy piorkowy bym sobie chciala Moze kiedys popelnie bo zdolnosci mam marne... chociaz jak z koralami i inna bizuteria sobie radze, to moze i wianek sama bym zrobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 08.12.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Super, sprzedajesz je? Czy masz miejsce zeby je wszystkie powiesic? A cudne sa, ten bialy piorkowy bym sobie chciala Moze kiedys popelnie bo zdolnosci mam marne... chociaz jak z koralami i inna bizuteria sobie radze, to moze i wianek sama bym zrobila zastanawiam sie.....?????????!!!!!!!! może sprzedam,bo miejsca juz brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 14.12.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ufffff........ wreszcie uporałam się z grypskiem, było ciężko!!!!!! Tośka i Matylda wróciły dziś do przedszkola, ja staram się nadrobić zaległości "pracowe". dziś skończyłam malowąć zamek dla lalek - musze powiedzieć ze jestem zadowolona!!!! Jakiś taki nastrój swiateczny mnie dopadł!!! - piekłam ciasteczka z dziewczynami - ale było wesoło!!! - wyciągnełam choinkowe ozdoby, plus te zakupione w Jysku i ciągle było mi za mało. suma sumarum zauroczona wyczynami Monah i Betib sama postanowiałm udziergac co nieco. tak zainicjowałam zabawe pt. robimy bombki, gwiazdki, butki, serca itp. zakupiłam materiały wszelakiej masci- koloru czerwoniastego ( tu wielki ukłon w strone mojego pobliskiego secand handu zawsze tam cos znajde!!!! do tego wstązki, koronki, kokardki i do dzieła!!!! z bombek jestem BBBBBAAAAAARDZO DUMNA, pracuje nad reszta.!!!!! dzis znalazłam cudny szary filc - pójdzie pod nóż - na skarpety, renifery serducha, ale byłam uhahana jak go zobaczyłam relacje foto niebawem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 pisz gdzie ten filc dorwałaś, natychmiaaaaaast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts