Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Home Sweet Home

Recommended Posts

anulkawj - dziekuje, miłe to, choc one to nie całkiem takie moje

strone znam i czesto odwiedzam i o zgrozo upadam!!!!

nata83 -:welcome:

dziekuje i zapraszam.

Hanneczka - prezentuje sie super, a wysokosc to ok 35-40 cm.i duza pupa zmiesci sie bez problemu:lol2:

ida2 - chorubska nas omineły, na szczescie.

cudna -a gdzie ja znalazłas???

:bye:

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj:)

Powalił mnie Twój talent wnętrzarski.Stworzyłaś i tworzysz nadal,wspaniały dom.Zachwyciły mnie latarenki otrzymane w prezencie-kojarzysz może gdzie takie dostanę?Cudowne są.

witam serdecznie, bo chyba Cie tu jeszcz nie było. dziekuje za miłe słowa.

latarenki dostepne w http://www.meble.vox.pl

niestety na stronach juz ich nie ma ale sprawdz sklepy stacjonarne, moze znajdziesz..

Zagościłam tu wczoraj, jak przysiadłam po 17tej to sama nie wiem kiedy zrobiła się 24 ta. dzisiaj podziwiam od 13tej. Jestem na etapie wykańczania wnętrz (przed tynkami) i szukam wszelkiej pomocy teraz w "kuchni" zmieniam zdanie od miesiąca. Jak coś wymyslę to wkleję. Gratuluję talentów Lutajka!! nie będę wyliczać których bo znowu by do 24 tej zeszło. Jeśli pozwolisz to będę Cię atakować w sprawie tej mojej kuchni.

To i ja się ujawnię bo podglądam od dawna :p [jakoś tak od etapu jak schody tarłaś hihihi] jestem pod wrażeniem Twoich pomysłów a przede wszystkim umiejętności i wytrwałości, bo ja to niecierpliwa jestem i nigdy nic takiego pięknego własnoręcznie nie zrobiłam, także doceniam ogromnie i lubię do Ciebie zaglądać, dzisiaj po raz pierwszy nie incognito :) Pozdrawiam

Lutajka no ja nie mogę już z Tobą! Nie dość że masz talent do ręcznych robótek to jeszcze z Ciebie świetna kucharka!

Puf wypasiony! Dziewczyno otwieraj interes z pufami a zobaczysz ile chętnych będzie. W sumie już jest ;) Ja chyba też się skuszę może nie teraz ale później na pewno :)

O własnej restauracji też trochę, po cichu marzę. Może jeszcze nie jestem jakąś wypasioną kucharką ale pichcić lubię. Z Twoich przepisów chętnie skorzystam bo wydaja się smakowite, a jak tylko będę mieć swoją kuchnię to i u siebie czasem coś pokaże jak jak zrobię :)

Wróciłam z otchłani .............a raczej raju jakim był tygodniowy urlop nartowy.

Jeszcze w piatek chodziałam po kostki w śniegu by w sobote uraczyć u nas wiosne w pełni.

No szok termiczny jakis totalny!!!!

Było bosko, dzieciaki połkneły bakcyla nartowego, szczególnie Tośka, po 2 dniach śmigała jak stara wyga, Matylda potrzebuje jeszcze czasu ale z Tatą taż dawała radę. Tata zmuszony do ponownego odkurzenia nart ( bo od wieków na desce smiga) tez nie nazekał - no moze na nogi :lol2: bo jazda cały czas pługiem z Młoda miedzy nogami to nie szczyt marzen narciarskich ale czego sie nie robi dla dzieci. Do tego wyborne towarzystwo, imprezy co wieczór i mnogo atrakcji-bo poza nartami, to jeszcze basen był i sanki na torze saneczkowym- czadowa sprawa i nawet ratrakiem nam sie udało przejechać. No było w deche, ze tak po narciarku zapodam!!!!!.

Czy odpoczełam ............nie pytajcie, jestem bardziej zmeczona niz przed wyjazdem, teraz nalezałby mi sie tydzien rekonwalescencji w odosobnieniu, by moc sie wyspac i wyciszyć...........ale warto było.

Teraz oczywiscie czeka mnie ogrom pracy, zaległosci i czego tam jeszcze.........a i piwnice wypadało by skończyć, ogród wzywa, pufy robić trzeba i szycie, szycie mnie wciągneło.....co z tego będzie......zobaczymy.

mme33- dzieki, staram sie!!!!

irud77 - witam serdecznie, miło mi bardzo .....ale ze dałas rade to wszystko przeczytać- no szacun wielki.

w sprawie kuchni do usług jestem- tylko prosba zapodaj linka do siebie, bo mam takie tyły w czytaniu formum, ze nieogarnaim:D

Monai -:welcome:,no czas wielki, ze nie incognito!!!! toz to prawie rok w ukryciu siedziałaś. miło mi tym bardziej.

rozgość się.

Korozja-dziekuje bardzo............ale wiesz co Ty sie nie dziw ze Ty "nie mozesz ze mna" - ja z sama soba nie moge:lol2:

usciski.

cikyna- witaj, przyjełam ale prosze pisz na Kuźnie.

:bye:

Edytowane przez Lutajka

Swojaczko-jestem,jestem tylko czasu na wirtualny swiat torche braknie,

rano praca a popołudniami ogród i dom pochłania mnie totalnie, wiosenne wietrzenie magazynów sobie wymysliłam- sprzatam co popadnie, skonczyłam piwnice i ogród..... cały czas ogród...

porzadkuje, przycinam, sieję,przesadzam......duzo tego....

i pufy tez sie produkują.....

wyniki mojej pracy:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=50201&d=1301379994

wreszcie wszystkie przydasie robotne maja jedno miejsce a ja mam warsztat do pracy:wiggle:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=50204&d=1301380051

wysiewam ziółka, kwiatki, pomidorki

na razie stoja w domu bo nocki zimne

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=50206&d=1301380316

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=50207&d=1301380355

na czytanie co na forum juz czasu nie wystarcza, zaległosci duze mam wtej materii ale porobie to bedzie czas....

a i dzien juz dluzszy jest i ptaki tak mi cudnie spiewaja od rana.... żyć sie chce pełną gebę.