Lutajka 22.02.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 anulkawj - dziekuje, miłe to, choc one to nie całkiem takie moje strone znam i czesto odwiedzam i o zgrozo upadam!!!! nata83 - dziekuje i zapraszam. Hanneczka - prezentuje sie super, a wysokosc to ok 35-40 cm.i duza pupa zmiesci sie bez problemu:lol2: ida2 - chorubska nas omineły, na szczescie. cudna -a gdzie ja znalazłas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 23.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ujawnie sie....super u Ciebie a zdolna...............oj pierońsko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata83 02.03.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 I Lutajka nam znikłaPiękny ten puf!!! ale chyba bardzo czasochłonny- ile czasu schodzi Ci nad jednym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 03.03.2011 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 kacha.crac - rozgosci sie,dzieki za komplementy. nata83 - jestem, jestem tylko zarobiona. pufy sie produkuja, inna praca tez wre. jeszcze goscie mi sie zwalili na kilka dni. sajgon jakis. odezwe sie niebawem:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 03.03.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witaj:)Powalił mnie Twój talent wnętrzarski.Stworzyłaś i tworzysz nadal,wspaniały dom.Zachwyciły mnie latarenki otrzymane w prezencie-kojarzysz może gdzie takie dostanę?Cudowne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 03.03.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Witaj:) Powalił mnie Twój talent wnętrzarski.Stworzyłaś i tworzysz nadal,wspaniały dom.Zachwyciły mnie latarenki otrzymane w prezencie-kojarzysz może gdzie takie dostanę?Cudowne są. witam serdecznie, bo chyba Cie tu jeszcz nie było. dziekuje za miłe słowa. latarenki dostepne w http://www.meble.vox.pl niestety na stronach juz ich nie ma ale sprawdz sklepy stacjonarne, moze znajdziesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 03.03.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Lutajka dzieki wielkie:)Bywam u Ciebie i to bardzo często,tylko dzisiaj się ujawniłam.Twój blog też znam,a zauroczył mnie sposób w jaki napisałaś o sobie...Widać że szczęśliwą kobitką jesteś i tak trzymaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irud77 03.03.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Zagościłam tu wczoraj, jak przysiadłam po 17tej to sama nie wiem kiedy zrobiła się 24 ta. dzisiaj podziwiam od 13tej. Jestem na etapie wykańczania wnętrz (przed tynkami) i szukam wszelkiej pomocy teraz w "kuchni" zmieniam zdanie od miesiąca. Jak coś wymyslę to wkleję. Gratuluję talentów Lutajka!! nie będę wyliczać których bo znowu by do 24 tej zeszło. Jeśli pozwolisz to będę Cię atakować w sprawie tej mojej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monai 05.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 To i ja się ujawnię bo podglądam od dawna [jakoś tak od etapu jak schody tarłaś hihihi] jestem pod wrażeniem Twoich pomysłów a przede wszystkim umiejętności i wytrwałości, bo ja to niecierpliwa jestem i nigdy nic takiego pięknego własnoręcznie nie zrobiłam, także doceniam ogromnie i lubię do Ciebie zaglądać, dzisiaj po raz pierwszy nie incognito Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 08.03.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Lutajka no ja nie mogę już z Tobą! Nie dość że masz talent do ręcznych robótek to jeszcze z Ciebie świetna kucharka! Puf wypasiony! Dziewczyno otwieraj interes z pufami a zobaczysz ile chętnych będzie. W sumie już jest Ja chyba też się skuszę może nie teraz ale później na pewno O własnej restauracji też trochę, po cichu marzę. Może jeszcze nie jestem jakąś wypasioną kucharką ale pichcić lubię. Z Twoich przepisów chętnie skorzystam bo wydaja się smakowite, a jak tylko będę mieć swoją kuchnię to i u siebie czasem coś pokaże jak jak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cikyna 11.03.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Hej, ja też bardzo proszę o ustawienie mnie w kolejce po puffa:) wysłałam Ci Lutajko prośbę na priva:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 14.03.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 (edytowane) Wróciłam z otchłani .............a raczej raju jakim był tygodniowy urlop nartowy. Jeszcze w piatek chodziałam po kostki w śniegu by w sobote uraczyć u nas wiosne w pełni. No szok termiczny jakis totalny!!!! Było bosko, dzieciaki połkneły bakcyla nartowego, szczególnie Tośka, po 2 dniach śmigała jak stara wyga, Matylda potrzebuje jeszcze czasu ale z Tatą taż dawała radę. Tata zmuszony do ponownego odkurzenia nart ( bo od wieków na desce smiga) tez nie nazekał - no moze na nogi bo jazda cały czas pługiem z Młoda miedzy nogami to nie szczyt marzen narciarskich ale czego sie nie robi dla dzieci. Do tego wyborne towarzystwo, imprezy co wieczór i mnogo atrakcji-bo poza nartami, to jeszcze basen był i sanki na torze saneczkowym- czadowa sprawa i nawet ratrakiem nam sie udało przejechać. No było w deche, ze tak po narciarku zapodam!!!!!. Czy odpoczełam ............nie pytajcie, jestem bardziej zmeczona niz przed wyjazdem, teraz nalezałby mi sie tydzien rekonwalescencji w odosobnieniu, by moc sie wyspac i wyciszyć...........ale warto było. Teraz oczywiscie czeka mnie ogrom pracy, zaległosci i czego tam jeszcze.........a i piwnice wypadało by skończyć, ogród wzywa, pufy robić trzeba i szycie, szycie mnie wciągneło.....co z tego będzie......zobaczymy. *** mme33- dzieki, staram sie!!!! irud77 - witam serdecznie, miło mi bardzo .....ale ze dałas rade to wszystko przeczytać- no szacun wielki. w sprawie kuchni do usług jestem- tylko prosba zapodaj linka do siebie, bo mam takie tyły w czytaniu formum, ze nieogarnaim:D Monai -,no czas wielki, ze nie incognito!!!! toz to prawie rok w ukryciu siedziałaś. miło mi tym bardziej. rozgość się. Korozja-dziekuje bardzo............ale wiesz co Ty sie nie dziw ze Ty "nie mozesz ze mna" - ja z sama soba nie moge:lol2: usciski. cikyna- witaj, przyjełam ale prosze pisz na Kuźnie. Edytowane 14 Marca 2011 przez Lutajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 15.03.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 padłam powalona twoim domem i twoimi pomysłami !!!! Gratulacje Lutajko ! przeczytałam- może nie od dechy do dechy ale większość. Jestem twoja fanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 no Lutajka tos miala fajny urlop ...po chorobskach tegorocznych u Was w pelni zasluzony ...no to czekamy na eksplozje pomyslow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 16.03.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Dadunia-witam serecznie w moich progach......."fanką" powiadasz- to bardzo miłe!!!! Lasche- o tak nawet powiem,ze zdecydowanie był za fajny- dlatego tak trudno sie ogarnąć,pomysły beda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irud77 21.03.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Wspaniale tak podładować akumulatory!!!!! Tydzień bajka, mnie udało się tylko weekend.Dzieki za odpowedż LUTAJKA ja w powijakach jestem z pisaniem na forum, za wszelkie nietakty z góry przepraszam. Znajdziesz mnie pod "dobra wróżba oby szło jak w nazwie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.03.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Jeszcześ do siebie kobieto nie doszła po tych nartach,czy też jakieś wirusisko Was dopadło?Wiosennie pozrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 29.03.2011 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Swojaczko-jestem,jestem tylko czasu na wirtualny swiat torche braknie, rano praca a popołudniami ogród i dom pochłania mnie totalnie, wiosenne wietrzenie magazynów sobie wymysliłam- sprzatam co popadnie, skonczyłam piwnice i ogród..... cały czas ogród...porzadkuje, przycinam, sieję,przesadzam......duzo tego....i pufy tez sie produkują..... wyniki mojej pracy: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=50201&d=1301379994 wreszcie wszystkie przydasie robotne maja jedno miejsce a ja mam warsztat do pracy:wiggle: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=50204&d=1301380051 wysiewam ziółka, kwiatki, pomidorki na razie stoja w domu bo nocki zimne http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=50206&d=1301380316 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=50207&d=1301380355 na czytanie co na forum juz czasu nie wystarcza, zaległosci duze mam wtej materii ale porobie to bedzie czas.... a i dzien juz dluzszy jest i ptaki tak mi cudnie spiewaja od rana.... żyć sie chce pełną gebę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Lutajka gdzie kupilas te donice metaalowe i te czarne plastikowe doniczki z podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 29.03.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Markoto - donice metalowe w zeszłym tygodniu w Lidlu za całe 25 zyla (były też czarne), plastikowe doniczki z podstwka w Leroyu 12 zł za komplet 12szt. dobry zakup za dobra cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts