Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Home Sweet Home

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No no, dekupażu ;) nie lubię, ale to jest śliczne:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=9211

Trzymam kciuki za Matysię, ja też miałam niedawno ciężkie chwile i wydawało mi się że Świąt nie będzie i nic mi się nie chciało przygotowywać i też uciekałam w książki żeby nie myśleć o realu... Ale wszystko w końcu przemija i na pewno w Waszym przypadku dobrze się skończy!

A w ogóle to Dorcia jestem, ja tu pierwszy raz... I nie ostatni, that's for sure! :D

Edytowane przez DorciaIQ

Lutaka, trzymam kciuki!!! Porozmawiaj z neurologiem czy nie bedzie korzytstna terapia biofeedback. Ja dopiero przymierzam się do kursu, ale czytałam o bardzo dobrych wynikach w terapii padczaki. Sama terapia zwykle jest droga, ale gdzies np. w jakiejś Poradni Psychologiczno - Pedagogicznej byłaby za darmo. Mała ma prawo uczeszczać tam na zajęcia, bo teraz w PPP przyjmuje się dzieci od urodzenia. Pozdrawiam

tak, jestesmy juz w domu od czwartku, Matylda ma sie dobrze, leki działają, bedzie dobrze.....musi być...koniec i kropka!!!

Monah-ty jak zawsze na straży,dzieks!!!:hug:

asiulkowo,lasche,nerendi, anetko- dziekuje bardzo.

DorcialQ-witam serdecznie,dzieki za słowa otuchy i za ...." No no, dekupażu ;) nie lubię, ale to jest śliczne".....

martaibartek -:hug:

dla odstresowania, poczyniam jakies drobne dekoracje swiateczne, krece sie, krzatam i pakuje....bo postanowlismy wyjechac na swieta w góry, mamy zgode lekarza-to duzy plus, zabieramy dziadków szt 4- to kolejny plus i jedziemy szukac prawdziwej zimy,ze sniegiem, mrozem i bałwanem za oknem, niby tylko 4 dni ale pozwoli nam to zresetowac nasze "dyski".

Troche dziwnie sie czuje wyjezdzajac na swieta...ale czuje ze poprostu musze odreagowac, bedzie to czas tylko dla rodziny, dla dziewczynek i dla nas....

jutro ubieramy choinke, pokoncze dekoracje to sie pochwale...

P1010171.JPG

Spokoju i radości, tylko miłych gości! Smacznej Wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku. Przyjaciół jakich mało. Przez życie idźcie śmiało! Niech miłość bez ustanku Was dotyka. A w Nowym roku szczęście spotyka!

życzy Korozja