MichAsiek 13.01.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witaj Dopiero dzis trafiłam do Twojego Królestwa i jestem jeszcze oszołomiona i absolutnie zachwycona !!! Przeczytałam wszystko po kolei i nie wiem tylko jak doczekam do momentu kiedy faktycznie zaczniesz ustawiac te wszyststkie wymyslone i jeszcze niewymyslone cudeńka w SWOIM DOMKU Wnętrze zapowiada sie bosssko! A tak poza tym to nie bede oryginalna, ale musze to napisac: masz fantastyczny talent, a do tego niesamowity dar robienia ze zwykłych rzeczy lub tylko kilku niepozornych elementów prawdziwych cacek! Poważnie, wiekie gratulacje gustu i konsekwencji Bardzo chetnie zajrze do Ciebie i podpatrze jak świat zmienia sie na lepsze Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 13.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Lutajko zdolniacho, ujawniasz swoje następne talenty decu śliczne, a zdradzisz jak jest ozdobione te ciemne pudełko? nigdy nie próbowałam decu ale mam w zamiarach... z tego co widziałam tą metodą zdobi się zazwyczaj jasne powierzchnie, a jak to jest z ciemnymi???? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 13.01.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Lutajka świetne te Twoje pudełeczka! Ty to jednak zdolna bestia jesteś A sztuki decoupagu to na jakimś kursie się uczyłaś czy sama tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 13.01.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 (edytowane) aneta s i Dario AS - dziekuję bardzo, a trójnóg to dopiero będzie miał klasę jak sie za niego zabiorę, mam nadzieje, że nastąpi to w przyszłym tygodniu. Ja podczytuje ukradkiem - ale nadszedł czas na ujawnienie Pięknie u Ciebie no i wszystko wskazuje na to, że bedzie jeszcze piekniej. Pokój dziewczynek sliczny - już sobie fotki na kompa zgrałam - coby inspiracji zasięgnąć przy urzadzaniu sypialni mojej majusi (mam nadzieję, żę się nie gniewasz) Będę wpadać, podziwiać , pewnie kopiować no i oczywiście kibicować witam Cie bajkowo , dobrze że sie ujawniłaś, cieszę mnie, że sie podoba. ściągaj, kopiuj, inspiruj się ile ci sił starczy!!! Witaj Dopiero dzis trafiłam do Twojego Królestwa i jestem jeszcze oszołomiona i absolutnie zachwycona !!! Witam Cię i ja, Królestwa - o nie moja droga - Królowa jest tylko jedna - Monah i nie zamierzam odbierać Jej tytułów Przeczytałam wszystko po kolei i nie wiem tylko jak doczekam do momentu kiedy faktycznie zaczniesz ustawiac te wszyststkie wymyslone i jeszcze niewymyslone cudeńka w SWOIM DOMKU ja też tego nie wiem!!!!!! masz fantastyczny talent, a do tego niesamowity dar robienia ze zwykłych rzeczy lub tylko kilku niepozornych elementów prawdziwych cacek! Poważnie, wiekie gratulacje gustu i konsekwencji Bardzo chetnie zajrze do Ciebie i podpatrze jak świat zmienia sie na lepsze Pozdrawiam serdecznie dziekuję bardzo, ależ połechtałaś moją próżność tymi komplementami , czuję się wyróżniona. Wpadaj często, ja postaram się " zmieniać ten świat na lepsze" i sprostać wymaganiom. Lutajko zdolniacho, ujawniasz swoje następne talenty decu śliczne, a zdradzisz jak jest ozdobione te ciemne pudełko? nigdy nie próbowałam decu ale mam w zamiarach... z tego co widziałam tą metodą zdobi się zazwyczaj jasne powierzchnie, a jak to jest z ciemnymi???? dziękować, dziękować Pudełko zrobione craclem 2 składnikowym, wyższy poziom wtajemniczenia i długotrwała praca, ale efekty piękne. fotka w przybliżeniu: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=9033 Korozja - dziekuję, początkowo na kursie, później to już sama, metodą prób i błędów a to moje dzisiejsze poczynania: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=9035 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=9028 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=9031 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=9032 Edytowane 14 Stycznia 2011 przez Lutajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 13.01.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 I też ładnie,słodziutkie jesli ktoś jest miłującym róż. Decu bardziej przypadły mi do gustu. Zdolne te kobietki z Poznania. Ja też znam jedną, ale ona przyjezdna akurat, no i działa w innej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.01.2010 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Królestwa - o nie moja droga - Królowa jest tylko jedna - Monah i nie zamierzam odbierać Jej tytułów ależ ja bardzo chętnie podzielę się tym dominium... korona mi z głowy nie spadnie aha, Lutajeczka... http://img.123greetings.com/eventsnew/birth_milestone_18th/1008-049-10-1069.gif trzeba by wypić z okazji Twoich 18-tych urodzin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 14.01.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Czy post powyżej należy odczytać dosłownie i obchodzisz dzis urodzinki?? Jesli tak, to ogromnie duuużo wszystkiego najlepszego i nie przemijającej weny do tworzenia tych pieknych (dla Twoich i naszych oczu ) cacek A tak z innej bajki to czy wiecie może dziewczynki (adresuje to do wszystkich, również tych podczytujących ) GDZIE MOGĘ KUPIC KOLOROWY FILC, z którego można by wyczarowac parę fajnych rzeczy. Może gdzies coś w necie znalazłyście? Ja z Wrocławia, ale jak bedzie trzeba to moze nawet gdzieś w Polske wyruszę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 14.01.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Królestwa - o nie moja droga - Królowa jest tylko jedna - Monah i nie zamierzam odbierać Jej tytułów ależ ja bardzo chętnie podzielę się tym dominium... korona mi z głowy nie spadnie Otóż własnie, przecież to nie prawda, że Królowa jest tylko jedna A DWIE takie to chyba tylko sama radość, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.01.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ależ oczywiście. jest np. jeszcze Królowa Kiczu - Doda. i już jest nas trzy co do urodzin... ja tam nie wiem, niech się sama przyzna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 14.01.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 co do urodzin... ja tam nie wiem, niech się sama przyzna... To chyba jednak ma No to nasza kolejna forumowa zdolniacho z okazji Twoich urodzin życzę Tobie wytrwałości w wykańczaniu wymarzonego domku, wielu inspiracji, spełniania wszystkich marzeń (nie tylko wnętrzarskich) oraz każdego dnia z uśmiechem na twarzy. Z tej okazji przyniosłam Ci bukiecik tulipanków, co by się troszkę wiosenniej zrobiło: http://www.biedermeier.com.pl/ima/bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 14.01.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 swojaczka - dziekuję. No i co mam zrobić - no muszę się przyznać: TAK MAM DZIS URODZINY - nie 18-te a 33-cie - nic to, że przybyło zmarszczek, jakieś boczki na brzuchu, siwe włosy - no tego akurat nie mam bo farbuje - ale wiecie co DOBRZE MI Z TYM!!!!!! Monah, MichAsiek, Michał i Magda - bardzo ale to bardzo, dziękuję za życzenia. Monah - mam nadzieje, że wypijem i to dużo!!!! P.S. za Królowanie się nie biore, robie swoje i tyle!!!! MichAsiek - filc dostaniesz w Krainie Filcu - http://www.krainafilcu.pl/index.php P.S. - dzikuję za Tulipany - moje ulubione!!! dzis u mnie w domu królują tulipany, dostałam od M -50 sztuk. Fajnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 14.01.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Wszystkiego najlepszego!!! piękny wiek! najcudowniejsze lata życia!!!! spełnienia marzeń, tych życiowych, osobistych oraz domowo - budowlanych a że kwiaty już dostałaś, to ja coś pysznego podsyłam http://www.poradnikzdrowie.pl/media/image/39929/image/wino_czerwone.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 14.01.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 breslau również śle do pozen najlepsze urodzinowe życzenia:) STO LAT, STO LAT!!!))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.01.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 za Królowanie się nie biore, robie swoje i tyle!!!! nosz kurde, a już myślałam że się uda bezboleśnie władzę przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 14.01.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 To ja może z tortem się wetnę http://2.bp.blogspot.com/_enFzeBgFOHQ/SaGdZBqm1lI/AAAAAAAAAlU/KyQcQk_hOHg/S580/048.JPG Spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.01.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Lutajko Kochana! najlepszego! Mnóstwa cudownych pomysłów Widzę, że my jesteśmy ten sam rocznik 77 , to i Monah pewnie też - skoro jest Twoją koleżanką ze szkolnej ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.01.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 och, oczywiście, najlepszy rocznik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.01.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 taaaak Monah 77 fajny jest, tyle że ja jeszcze troszkę poczekam bo z listopada jestem ale dziś piję za zdrowie Lutajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.01.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Wszystkiego najlepszego!!! I refren dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 14.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 taaaak Monah 77 fajny jest, tyle że ja jeszcze troszkę poczekam bo z listopada jestem ale dziś piję za zdrowie Lutajki iiiiii tam, ja z września, ale czekac nie zamierzam dziś chlapnę sobie Lutajki zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts