bobiczek 06.11.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Halo!Czy ktoś korzysta z tego wynalazku?Bo ja od tygodnia i muszę stwierdzić że naprawdę jest fajny.Z gęby nie śmierdzi, kaszelku nie ma i plucia z rana, obok nikt biernym palaczem nie zostaje, przy biurku sobie "kurzę" bez smrodu...no ogólnie podoba mi się.No i 2000 substancji rakotwórczych nie pochłaniam.Czysta nikotyna - taka jak w gumie Nikorette, plastrach.Ale dymi się, smak ma Marlborasa.Ktoś jeszcze używa?A może znacie jakieś negatywy o których nie słyszałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.11.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 mamy sobie zrobić prezent gwiazdkowy dobrze, ze chwalisz.. ujemnych stron nie znam, ale jeszcze nie obczytałam.. rak wargi? jak od fajki? krtani? Na pewno zostają wszystkie szialania nikotyny, czyli zwężenie naczyń. Ale też chyba kupimy zestaw rodzinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Tu korzystają: http://forum.muratordom.pl/elektroniczny-papieros,t162979.htm?highlight=elektroniczny%20papieros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts