Gość nuta 05.01.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2004 Mam problemy i szukam rozwiązania. Czy jak przykleję kasetony ze steropianu na sufit to wyciszą mieszkanie. Nade mną mieszkają uciążliwi sąsiedzi, którzy ciągle biegają po "gołym" parkiecie, co wytwarza w moim mieszkaniu niesamowite dudnienie i stukanie. Szukam jakiegoś rozwiązania, rozmowy nić nie dały. Te kasetony nie wygladaja najlepiej, ale może trochę wyciszą. Bardzo proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DankaO 18.01.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Nie wyciszą,mam w mieszkaniu w jednym pokoju i nadal słyszę hałasy.Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inżynier1719499461 18.04.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2004 Mam problemy i szukam rozwiązania. Czy jak przykleję kasetony ze steropianu na sufit to wyciszą mieszkanie. Nade mną mieszkają uciążliwi sąsiedzi, którzy ciągle biegają po "gołym" parkiecie, co wytwarza w moim mieszkaniu niesamowite dudnienie i stukanie. Szukam jakiegoś rozwiązania, rozmowy nić nie dały. Te kasetony nie wygladaja najlepiej, ale może trochę wyciszą. Bardzo proszę o radę. Podaj o ile to możliwe w jakim budownictwie mieszkasz[wielka płyta, ceramika?].Spróbuję Ci pomóc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts