gniezniok 06.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam Wczoraj raz jeszcze konsultowałem z firmą która zaproponowała rozwiązanie czerpni na zasadzie podobnej do GWC, a mianowicie...Prowadzą oni rurę czerpną do ziemi na głębokośc ok 2m i długośc ok 30m a nie jak jest w zwyczaju wyprowadzać ją w ścianie na wysokości montowanej centrali. Czy spotkaliście się z czymś takim...? Dla mnie jak byk jest to GWC a oni twierdzą że absolutnie NIE. Czy ja jestem tępogłowy i czegoś tu nie łapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 06.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 chyba niepotrzebnie mnożysz tematy... Ciekawe podejście do rekuperacji....zerknijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezniok 06.11.2009 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No tak, bije sie w pierś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts