Karolka 06.11.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam kochani może mi ktoś pomoże A ja szukam projektu domu i nie mogę nic fajnego znaleść ((((( jak podoba mi się parter to poddasze do niczego i na odwrót może ktoś się podzieli swoim fajnym projektem ))))) moje wymagania : dom do 250 m2 , z poddaszem użytkowym , dach dwuspadowy i garaż na dwa samochody. Parter : kuchnia ( sporawa ) salon, gabinet , łazienka. Poddasze : cztery sypialnie ( koniecznie z balkonami ) i duża łazienka ))) Jak nic nie znajdę to będę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Przejrzysz wszystkie strony internetowe z projektami i kupisz większość katalogów z projektami.Tak to już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 09.11.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=428&IdKolekcji=&frm_search=1&id_grupy=0&nazwa=codzienny&typ_budynku_dom=brak_dom&typ_budynku_garaz=brak_garaz&x=0&y=0&nr=5 Tylko trza se drugi balkon dorobić. Po podłodze 244 m.kw. Trza się będzie naszukać, oj trza będzie. Miłego szukania. pzdr nio nio fajny ale i tak szukam i szukam a jak coś znajdę to mojemu mężowi się nie podoba i tak to już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 10.11.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Karolka, ja idealnego projektu szukalam dluuuugo. Na poczatku poszukiwan mialam nieco inne wymagania niz teraz i wybralabym calkiem inny projekt. Zmienialam zdanie wiele razy. Ciebie zapewne tez to czeka i nikt za Ciebie tej ciezkiej roboty nie odwali Moze byc ciezko znalezc projekt z 2 stanowiskowym garazem i 4 pokojami na gorze, z ktorych kazdy mialby balkon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts