Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam kochani :lol: :lol: :lol: :lol:

może mi ktoś pomoże :D

A ja szukam projektu domu i nie mogę nic fajnego znaleść :((((((

jak podoba mi się parter to poddasze do niczego i na odwrót

może ktoś się podzieli swoim fajnym projektem :))))))

moje wymagania : dom do 250 m2 , z poddaszem użytkowym , dach dwuspadowy i garaż na dwa samochody. Parter : kuchnia ( sporawa ) salon, gabinet , łazienka. Poddasze : cztery sypialnie ( koniecznie z balkonami ) i duża łazienka )))

Jak nic nie znajdę to będę robić :wink: :wink: :wink:

http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=428&IdKolekcji=&frm_search=1&id_grupy=0&nazwa=codzienny&typ_budynku_dom=brak_dom&typ_budynku_garaz=brak_garaz&x=0&y=0&nr=5

Tylko trza se drugi balkon dorobić. :roll:

Po podłodze 244 m.kw.

Trza się będzie naszukać, oj trza będzie.

Miłego szukania.

pzdr

nio nio fajny

ale i tak szukam i szukam :-? a jak coś znajdę to mojemu mężowi się nie podoba :roll: :roll: :roll: :roll: i tak to już jest 8) 8) 8) 8)

Karolka, ja idealnego projektu szukalam dluuuugo. Na poczatku poszukiwan mialam nieco inne wymagania niz teraz i wybralabym calkiem inny projekt. Zmienialam zdanie wiele razy. Ciebie zapewne tez to czeka i nikt za Ciebie tej ciezkiej roboty nie odwali :wink: Moze byc ciezko znalezc projekt z 2 stanowiskowym garazem i 4 pokojami na gorze, z ktorych kazdy mialby balkon.