Julia100 07.11.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 witammam pytanie odnośnie czeskich kominków ABX. Podoba mi się model Marina, ale nie ma do niego opinii. Wysyłałam zapytanie do firmy , ale pozostało bez odpowiedzi. Możecie mi pomóc? Może ktoś zna innych sprawdzonych producentów podobnego kominka z płaszczem wodnym?pozdrawiamLink do stonyhttp://twojekominki.pl//index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1838&category_id=60&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=30&vmcchk=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julia100 07.11.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 a może jednak ktoś cos słyszał o tych kominkachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julia100 10.11.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teklin 28.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Marka ABX ma w nosie polski rynek. Czasem Pojawiają się ich piecyki w marketach budowlanych, ale sprzedawcy jak pytałem to nie potrafią nic konkretnego o nich powiedzieć.Na tej stronie co podałaś też link, jest tylko kilka modeli, bo innych z tej marki są tak trudno osiągalne. Widziałem też piecyki których nie ma Polsce, w Czechach. Trochę dziwne że obudowy tam gdzie nie ma kafla wygladają na oko na betonowe czy murowane a są tak naprawdę ze stali pokrytej farbą. Przy bliższym przyglądaniu się różnym piecykom, chyba najciekawiej wyglądają ENBRA (też cholernie mało jej w Polsce) i ROMOTOP (tego jest więcej nie ma żadnego problemu z serwisem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts