piwosz1 07.11.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Bardzo podoba mi się faktura drewna sheesham i jego kolor.Meble z niego wykonane są naprawde ładne. Jest jedno ALE- jak takie meble zachowują sie po kilku sezonach uzytkowania we wnętrzach z ogrzewaniem podłogowym. Czy się nie rozeschną? Prosze o odpowiedz użytkowników tych mebli lub innych ekspertów.Mam na myśli meble ze strony sheesham.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esterkaa 18.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Uwielbiam naturalne meble z litego, solidnego drewna i nie przeszkadza mi to, że są woskowane. Poza tym nie wyobrażam sobie, żeby nie chronić jakoś pięknego, drewnianego stołu, który kupiłam przed rozlaniem, albo odparzeniami. Przed każdą imprezą rozkładam pod obrusem taką specjalną gumowo-filcową podkładkę, której nie widać, a nie muszę się przejmować, ze ktoś coś wyleje. I tak nie zamieniłabym naturalnych mebli na jakieś sklejkopodobne i naprawdę, utrzymanie wosku nie jest takie straszne. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 18.11.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ja też kocham takie masywne lite stoły o surowym wyglądzie, są nieporównywalnie bardziej piękne niż lakierowane, o drewnopodobnych nie wspominając... i będę taki miała.pytanie - jak taki stół ochronić jak najlepiej? podkładki, maty - wiadomo. ale czy impregnuje się go profilaktycznie jakoś co jakiś czas? a kiedy już się coś wyleje lub ślad zostawi - jak wyczyścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 18.11.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja mysle, ze na stół połoze szybe, na stolik tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts