Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompa HYDROFOR OMNIGENA MultiHVA - SAME PROBLEMY

kasilas

Recommended Posts

Szanowni Państwo mam pompę firmy omnigena multi HVA300. Odradzam jej zakup zdecydowanie !!!. Pracowała bez zarzutu 18 m-cy po czym pojawił się problem i pompa zaczeła zasysać powietrze co powodowało że pompa przestała się wyłączać. Zareklamowałem (kupiona w castoramie) została wysłana do producenta i wróciła z opisem "pompa sprawna" !!!!!. Odebrałem podłączyłem - to samo. Znów reklamacja tym razem przyszło pismo "pompa ma uszkodzony króciec możemy wymienić - koszt 160 PLN, ale dbając o dobro klienta wymienimy gratis", odpisałem że skoro ostatnio była sprawna to skąd nagle ta niesprawność ?? Proszę naprawić ale w trybie naprawy gwarancyjnej. Naprawili przywiozłem podłączyłem - to samo. Kolejna reklamacja i kolejna odpowiedź serwisu OMNIGENA. Pompa jest niesprawna i naprawa nie podlega naprwie gwarancyjenj gdyż popma jest odkształcona co może świadczyć o braku wody !!! (nawiasem mówiąc inna pompa pożyczona pracuje bez zarzutu). Chcę tylko Państwa przestrzec przed zakupem tej pompy (koszt samej pomy około 800 PLN - więc nie tania) gdyż jeśli pojawią się z nią problemy nie będziecie mogli Państwo liczyć na to, że zostanie wykonana uczciwa i solidna naprawa gwarancyjna. Powiem więcej taka naprawa nie zostanie wykonana wogóle. Pozdrawiam

• 3 years później...