ponadczas 07.11.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A ja chciałem zapytać zapalonych informatyków/graczy komputerowych gdzie jest granica - człowiek czy maszyna? Ile jeszcze musi się wydarzyć aby jedno było ważniejsze od drugiego..? Jaka jest Wasza wytrzymałość na różne bodźce? [ od moderatora: temat wydzielony z wątku http://forum.muratordom.pl/ctrl-alt-del-czyli-komputery-i-problemy-z-nimi,t14899.htm ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.11.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Na mnie wyginająca się naga kobieta nie robi większego wrażenia ani na fotkach ani w realu. I to nie ma znaczenia czy akurat siedzę przed kompem czy czytam gazetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 07.11.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 A ja chciałem zapytać zapalonych informatyków/graczy komputerowych gdzie jest granica - człowiek czy maszyna? Ile jeszcze musi się wydarzyć aby jedno było ważniejsze od drugiego..? Jaka jest Wasza wytrzymałość na różne bodźce? Ale o co Ci chodzi zadając to pytanie w tym wątku? Pomysł jak i wykonanie fatalne, o jakość zdjęć nawet nie chcę pisać - chyba z komórki... To jakieś przedbiegi do reportażu z chirurgi plastycznej? fuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.11.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 a to dopiero teraz znalazłam ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponadczas 08.11.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ale o co Ci chodzi zadając to pytanie w tym wątku? [ od moderatora: temat wydzielony z wątku http://forum.muratordom.pl/ctrl-alt-del-czyli-komputery-i-problemy-z-nimi,t14899.htm ] Ot, moderator poszedł po bandzie i zamienił posta na takie "wydzielone" ustrojstwo.. To się uśmiałem! Jak coś z tego wyjdzie to git a jak kit - to do usunięcia. Wrażliwych przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts