Jani_63 28.12.2009 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A jak przetrawią to się dowloką do komputerów. Niektórzy mają wolny metabolizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 28.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 nie za długo to trawienie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 13.01.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witajcie, szkoda, że pomysł upadł. Może nie tylko pomoc potrzebującym forumowiczom i sama zbiórka pieniędzy powinna być celem. Gdyby wziąć pod uwagę np. szerzenie budownictwa energooszczędnego przy wsparciu takiego potentata jak Murator można stworzyć wspaniałe projekty, które na kolana rzuciłyby niemiecki "milion słonecznych dachów". Ja od kilku lat działam w Stowarzyszeniu i faktycznie bez środków na początek trudno jest działać. My mieliśmy to szczęście, że początkowo realizowaliśmy stosunkowo duży projekt (oczywiście jak na lokalne warunki) i czasowo rozciągnięty w czasie. Poza tym nawiązaliśmy kontakty z samorządem i teraz przynajmniej raz na dwa lata współpracujemy przy konkretnych projektach. Nie mamy z tego pieniędzy, bo z reguły jest tak, że instytucje oceniające obcinają kasę na partnerów, ale przynajmniej w środowisku się coś dzieje. No tak na koniec to powiem, że to branża pszczelarska.... he he he, spróbujcie z kimś pogadacćo takich projektach, z reguły zawodowcy w głowę się stukają, niestety No a na takie nowinki to kasa jak złoto się marnuje - niestety. Bądź patriotami nie dajmy się jej zmarnować. Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 13.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 katarzynap3 ja też działam w stowarzyszeniu pro publico bono ale coraz trudniej o dofinansowanie od samorządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 13.01.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 satinkaa - zgadzam się z Tobą - samorządy sa przeciążone swoimi wydatkami i szczerze mówiąc maja w nosie ngo. Nam się udało, ale nie na jakieś duże kwoty. Wiesz i do naszych organizacji dotarł biznes - kto obraca dużymi pieniędzmi może starać sie o jeszcze większe, mali niestety dalej klepią biedę. Oj cos się nam temat rozpłynął Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 14.01.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 katarzynap3 dzięki, dodam tylko, że do takiego jak moje stowarzyszenie to wielki biznes nie dociera a co do fundacji, to nie znam się, bo nigdy tak się nie udzielałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.02.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 VAT od charytatywnych SMS-ów ciąży fiskusowi? Jest szansa, że jeszcze w tygodniu Ministerstwo Finansów pokaże projekt zwolnienia z VAT SMS-ów charytatywnych http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,7573802,VAT_od_charytatywnych_SMS_ow_ciazy_fiskusowi_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 18.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 retrofood od projektu to jeszcze daleka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts