wu 19.11.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzień dobry arbuzik też coś dla mnie tylko o ten rum mam pytanie bo na zdjeciu i większy i mniejszy słoiczek to jakoś proporcjonalnie mniej do małego słoiczka rumu dawać czy jak leci Żaba nie ściemniaj mów kiedy Śub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Dzieńdoberek! Wspaniale wygląda ten arbuz! Nigdy o takim przepisie nie słyszałam, muszę koniecznie wypróbować w przyszłym roku Dpsia, daj znać jak już wrócisz od lekarza. Mam nadzieję, ze choróbsko szybko wypędzisz! Trzymaj się cieplutko! Ja w sumie też w przerwach na forum dzieci popełniałam O pierwszym oficjalnie wiadomo, o drugim chyba też, to nie muszę nic szczególnie opisywać Papcio szybki krokiem zmierza do czwartych urodzin, Tomcio ma półtora roku i dwa dni Szkrabcie kochane są że hej, a jak potrafią dać popalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 doberek przepis na pigwówkę Chef-Paula http://www.chefpaul.net/pigwowka01.html ja właśnie jestem na etapie smażenia konfitur do herbaty z pigwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.11.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 hejka wszystkim!! wow jak tu fajnie Frosia dzięki za cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Wróciłam od doktora. Krztusiec mam! I od tego duszę się kaszlem i od tego duszenia taka słaba jestem. Grypa bankowo nie, za niska temperatura, płuca nie zajęte. Kurczę, tego arbuza to na pewno wypróbuję, wygląda tak apetycznie, że szok! Póki co leżę, biorę antybiotyk , piję jak smok, bo mam ciągle sucho w ustach. Nie wiem, jeszcze kilka lat temu takich różnych świństw nie było, a to ptasia, a to świńska, jakieś krztuśce... A marudna jestem... Zawsze tak mam, jak się źle czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 DPS-ia z moich danych wynika że kiedyś to własnie był krztusiec i on się dość nieźle panoszył i zbierał całkiem całkiem żniwo bo aktualnie jakby nie było szczepi się dzieci przeciwko krztuścowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.11.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no depeesia gdzies ty tego koklusza dorwala ??? uwazaj na pluca kochana i uszy !!!! zazywaj leki , duzo pij i spij szybciutko zdrowiej P. niech ci jakie oklady DOBRE zrobi acha , to ponoc jest bardzo zarazliwe ....miej pozor na dziadkow monis kto jeszce se dzieciaka machnal , co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Żaba obrażam się na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.11.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Żaba obrażam się na Ciebie sie nie ma za co psze pani no nie wiem jeszcze , nooo powiedzmy , ze...............................................jak schudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dalej jestem obrażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dalej jestem obrażona przepis bedzie pozniej nie zapomnialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.11.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dalej jestem obrażona przepis bedzie pozniej nie zapomnialam No! Bo ja też się obrażę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Żaba ale ja nie o przepis tylko że ściemę walisz okrutną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.11.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no depeesia gdzies ty tego koklusza dorwala ??? uwazaj na pluca kochana i uszy !!!! zazywaj leki , duzo pij i spij szybciutko zdrowiej P. niech ci jakie oklady DOBRE zrobi acha , to ponoc jest bardzo zarazliwe ....miej pozor na dziadkow monis kto jeszce se dzieciaka machnal , co ???? O mnie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.11.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 wobec tego przepis bedzie w pozniejszym terminie teraz juz wiem wszystko : ludzie dzieci robia i nie maja czasu na foruma potem dom bedzie za maly trzeba nowy wiekszy wybudowac wtedy zaczna znow przychodzic i zas ten teges i tak az do ..menopauzy (swojej lub zony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.11.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Wróciłam od doktora. Krztusiec mam! I od tego duszę się kaszlem i od tego duszenia taka słaba jestem. Grypa bankowo nie, za niska temperatura, płuca nie zajęte. Kurczę, tego arbuza to na pewno wypróbuję, wygląda tak apetycznie, że szok! Póki co leżę, biorę antybiotyk , piję jak smok, bo mam ciągle sucho w ustach. Nie wiem, jeszcze kilka lat temu takich różnych świństw nie było, a to ptasia, a to świńska, jakieś krztuśce... A marudna jestem... Zawsze tak mam, jak się źle czuję... oj, oj, oj sie porobiło... zdrowiej nam DPSia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.11.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 kosztowałam już pigwówke ...mówie wam NIEBO W GĘBIE Potwierdzam! Moja ulubiona! W przyszłym roku też zrobię, ale więcej JA TEZ CHCE!!!!!!!! (jak skończę karmić) ps. a tak serio - jestem trochę spanikowana, bo facet mojej klientki leży u nas na OIOMIE z zapaleniem płuc i AH1N1 , w śpiączce farmakologicznej i pod respiratorem kiedy to jest w TV to inaczej, ale jak już w realu, to się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 arbuz....w rumie,pychota... http://i30.tinypic.com/2nqw481.jpg Teska, nie masz kobieto litości a to ja i moje 2 córki: http://1.bp.blogspot.com/_Sof-I8As76Q/So_OZqoNhqI/AAAAAAAAAA4/3nB1L05k4eQ/s320/image-upload-46-770096.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 czytalam ,z e w Zielonej Gorze jest wiecej przypadkow swinskiej grypy uwazajcie na siebie cala rodzinka w takiej sytuacji lepiej dmuchac na zimne slicznie wygladalas w ciazy hania juz taka duza jak zareagowala na siostre ???? pewnie ja uwielbia w ogole gadaj kiedy dokladnie urodzilas , ile wazyla, mierzyla mala, jak sie nazywa no wiesz ciekawosc babska mnie zzera jak ci sie ulozyly sprawy zawodowe jakby nie bylo dluuuuuugo cie nie byylo ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.11.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 A ja Funiu bardzo się cieszę, że Ci się wszystko tak ładnie poukładało Dwie córeczki - pozazdrościć Pamiętam jak dawno, dawno pisałaś o takich tam kłopotach małych i większych. Super, że dałaś radę i wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts